בכל פעם

NamelessGirl

New member
בכל פעם

בכל פעם שהוא קורא בשמי אפילו אם זה רק בשביל לבקש עט בכל פעם שהוא מזמזם לעצמו שיר סתם ככה בכל פעם שהוא משחק עם השיער היפה שלו בכל פעם שהוא מחייך וחושף את הגומות חן המדהימות שלו בכל פעם שהוא מרים את הטרנינג שלו שתי סנטימטרים למעלה ככה שעדיין אפשר לראות עם איזה בוקסר יפה הוא בא היום בכל פעם שהוא מעיר את ההערות המתוחכמות האלה שלו שרק הוא מבין, אבל בעצם גם אני מבינה בכל פעם שהוא רק פותח את הפה שלו בכל פעם שהוא רק נכנס לכיתה בבוקר בכל פעם שהוא פשוט הוא בכל פעם כזאת..אני לא יודעת לתאר במילים מה אני מרגישה בפנים

NoWords

New member
מוכר כ"כ

אם הייתי בשנה שעברה הייתי אולי בוכה מרוב הזדהות אבל אני כבר די המשכתי הלאה כי יש לו חברה וטוב להם ביחד, אפשר לומר שאם תהיה לי אפשרות להיות איתו אני לא אסרב אבל אין טעם להיות תקוע על מישהו שלא קורה ביניכם כלום וכל מה שמחזיק אותך תלויה בו זו הכרות לא מבוססת כזו. (למרות שיש את הקטע הזה שאת בטוחה שאת מכירה אותו הכי טוב בעולם). בכל מקרה, אם את כל כך מאוהבת בו, למה את לא מנסה לעשות עם זה משהו? יש דברים שמונעים ממך לעשות מהלך ולנסות לפעול בעניין?
לא שווה לוותר על זה אם אין לו חברה או משהו כזה

NamelessGirl

New member
אבל הקטע הוא

שאני לא מאוהבת בו..לא נראה לי. אני רק דלוקה... כאילו אף פעם לא הייתי מאוהבת..אבל לא נראה לי שזאת אהבה. אני לא חושבת שאני מכירה אותו מספיק בשביל לאהוב אותו. וכן יש דברים...הוא way out of my league...יעני למרות שהוא בחור ממש מתוק וזה הוא גם אחד כזה שרואים עליו שהוא יכול להשיג כל בחורה שהוא רוצה...אז מה יש לו לעשות איתי? ואני אפילו לא בטוחה ב100 אחוז שאין לו חברה...כאילו אני יודעת שהייתה לו שנה שעברה, ואני יודעת שהם נפרדו אבל אני לא יודעת אם יש לו אחת אחרת..

Jamaica 4 life

New member
../images/Emo11.gif...

בכל פעם שאת אומרת את זה את מפסידה הרבה בכל פעם שאת אומרת את זה את יכולה לעשות משהו בכל פעם שאת אומרת את זה אולי יש לך סיכוי בכל פעם שאת אומרת את זה תעשי משהו

NamelessGirl

New member
כי..

אני מפחדת מסירוב. אם זה היה מישהו שאין לי קשר יומיומי אליו הייתי הולכת על זה ומקסימום פשוט לא הייתי רואה אותו יותר אולי רק לעיתים רחוקות.. אבל זה מישהו שבכיתה שלי...מישהו שאני רואה כל יום. אני לא אהיה מסוגלת להכנס לכיתה אחר כך. באמת שלא.

אז תמשיכי לצפות בו משחק בשיער

בזמן שמישהי אחרת זוממת להשתלט עליו ועל הרגשות שלך כלפיו מה תרצי שנגיד?

NamelessGirl

New member
כלום.

לא באתי לפה כדי שתמצאו לי פיתרון פלאים כי אני יודעת שלא קיים דבר כזה. סך הכל כתבתי פה את מה שאני מרגישה כי הייתי צריכה להוציא את זה איפשהו..

LIHILM

New member
אני נכנסת לכיתה כל יום

ונמצא שפם מישהו שבכל עם שרואה אותי יודע שאני אוהבת אותו לא נעים לא כיף לא נורא אבל.. צחוקים חח

Breaking Wave

New member
כיף לשמוע אותך../images/Emo13.gif

זה נחמד ונעים. כאילו, זה לא הכי נעים כשאתם לא ביחד ואת ממש רוצה את זה. אבל זה נחמד לאהוב, להתרגש, ולאבד את הצפון כל פעם שאת רואה אותו. ממ תאזרי אומץ?

MidNight Flame

New member
בכל פעם שאני קורא... בכל פעם שאני

שומע... בכל פעם שאני נתקל בעניין כזה... אני שואל את עצמי - למה לאהוב הולך והופך מסובך יותר ככל שמתבגרים? למה אי אפשר לאהוב כמו ילדים?

MidNight Flame

New member
לא חושב שזה העניין....

אני מדבר על אהבה עיוורת, חסרת גבולות, כמיהה אחד לשני... אהבה מוחלטת.

Yuval Y

New member
עד כמה זה בריא, אהבה מוחלטת?

בשלב מסויים כל אחד מתחיל לגבש את העצמיות שלו השאלה היא עד כמה אותו אדם מוכן לאבד שליטה

MidNight Flame

New member
לא אמרתי שזה בריא,

ניסיתי להבין מתי הפסקתי להיות מסוגל לאהוב כמו שילדים אוהבים

שניכם פסימיים

אין דבר כזה להפסיק לאהוב כמו ילדים קטנים זה תלוי באהבה לבת הזוג השני וזה בטוח יקרה פעם אחת נוספת בחיים...אחרי הכל מה הסיבה מאחורי התמקמות עם אדם אחד למשך שאר החיים, נשואים? שלב אליו עוד לא הגעתם

DN28

New member
אוי זה ממש יפה

אני ממש מזדהה איתך גם לי יש אחד כזה בכיתה

למעלה