בכל הטוב הזה

בכל הטוב הזה

נפשי כמהה לים למים צלולים וקרים, לשתיקה של ים מדבר. רגעי האזנה ארוכים של אפסות, של מלאות. געש רך של כחול, ירוק, אפור, הנוגע בכפות ידי בעדנה. הרחק הרחק יתכן שסערות מחוללות מנפצות אוניות לרסיסים. אך כפות רגלי חשות בשלוותם של מים טהורים. המים זורמים ברכות מתקדמים ונסוגים. יש הרבה טוב ביופי הזה. יש הרבה טוב בעצמו בכלל.

mr_lonely

New member
המיית גלים

מבט עורג וגוף לוהט, שפתיים רכות וידיים מלטפות . המיית גלים נשברים לחוף, כהמיית גופך בגופי.

יערית 1

New member
על כנפי הדמיון

על כנפי הדמיון גולשת, בים של רגשות נרעשת, שוחה לצליל שבילי ערגתך, צוללת במערבולת תשוקתך, שמש חורפית חובקת עננה, בליבי מרעידה נגינת אהבתך.

mr_lonely

New member
מלכת החלומות

משייטת כענן הנישא ברוח, יד ביד יוצאת איתי לשוח, לבי בחוזקה הולם, גופי לגופה עורג. כמו פיה טובה שחדרה לעולמי כאישה לוהטת משתיקה יצרי. משקיעת החמה ועד עלות השחר מלכת החלומות הבלתי נשכחת...

יערית 1

New member
נסיך החלומות

לילה בשמי רקיע, בפתח הוא הופיע, מסביב הכל מוכן, אור נרות, יין לבן, כרית על מזרון מונחת, ואני כולי פורחת, בבואו, גופי נרגש, לקראתו, ליבי נרעש, נסיך חלומותיי, לך לחשתי: התדע עד כמה אהבתי?

mr_lonely

New member
נגד כל הסיכויים

כמו על אותה רחבת ריקודים, כך אנו קרובים, צמודים. צעד שלי מול צעד שלך, רוקדים, נגד כל הסיכויים. כמו בין אותם מצעים, התקרבי, מה את מתרחקת ? אני מלטף ואת מחבקת, אוהבים, נגד כל הסיכויים. רק בחושך, את מבקשת, להתלהב פוחדת, להתאהב חוששת. אומרת: זה קורה רק בסרטים, נגד כל הסיכויים.

טובעים

מגע ידיך וחום גופך נשיקה סוערת אפי מול אפך נשימות קצרות בלהט נוגעים מתערבלים נצמדים משתוקקים רחשי ליבנו למרחוק נשמעים המיית גופות משתוקקים שבסערת כמיהות הולכים וטובעים

mr_lonely

New member
נוגעים בחלום...

אין לנו צורך באור, ידינו מדברות בחושך. ידיי לוטפות גופך, ידייך על גופי. נוגעים בחלום...

החלום הפך מציאותי

כל שראיתי בחלומי באת והגשמת לי חלומות מתוקים חיבוקים ליטופים ידיים מגששות נשיקות מרפרפות חיבור נפשי וגופני אהבתך שזורה באהבתי והחלום הפך מציאותי

mr_lonely

New member
מעמקי לבך

פיסה קטנה של אהבה עטופה בניצוץ של תקוה. זכרון אחד של חלום מתובל בקורטוב של ערגה ומבט של כמיהה. כל זאת ממך קיבלתי, מעמקי לבך נתת לי. שמורים אצלי באהבה. שמורים מכל משמר.

מעמקי ליבך

ליבך עטוף הוא בערגה אוספת לתוכי פעימה אחר פעימה שומעת אותו משורר לי מצחקק מלחש לי ומנגינתו כה ערבה הלב שלך מלא באהבה כה זכה היא כה ברה הלב הזה שלך כה יקר הוא לי אהוב יקר שלי.

mr_lonely

New member
בשערי לבך

עוד אבוא בשערי לבך הפרוץ אשקה צמאונך לרוויה. עוד אבוא בשערי גנך אשקה שלל פרחי הבר במי באר. עוד אבוא בשערי לבך אחמם לבי בחומך. אטעם מפרי גנך ואשבע.

למעלה