בכלל

תלתלית

New member
בכלל

לא יודעת איך נראית הדרך הזאת, מה יש בה? בדרך אליך. אני חולמת עליה, נוגעת בפנים הבהירות שלך, מריחה ריח שמעולם לא הכרתי מה יש בה בדרך הזו אליך? האם מכוניות? ילדים משחקים בכדור? אתה? יום העצמאות כרוביות בתנור האם הריח מגיע אליך בדרך הזו? שנה שעברה שנה מלאה תותים בשמנת מחכה לך שתבוא ודי לי בכך האם בדרך אליך תותים בשמנת מצויים להם בשולי הדרך? סמוקים לקראת הפגישה לקראתך לקראתינו. איני יודעת היכן היא הדרך אליך, האם לקרוא לה דרך מחודשת? אינני יודעת מי אני. מלאת שאלות ללא תשובה. לא רוצה תשובה רוצה לדעת את הדרך אליה, ולחזור בה יהא זה כמו לחזור בתשובה, כשהתשובה היא כן לא מפחדת נמאס לי לפחד, האם אתה מריח ? זה ריחו של הפחד שלי שהעפתי כמו זיקוק בערב יום העצמאות אני חשופה עכשיו. אני צב בלי שיריון בדרך אליך. איפה היא?

לתלתלית ,../images/Emo59.gif

בסד ממש מקסים ואני מקווה שתמצאי את הדרך אלו ואו אליך, כי לפעמים הדרך ארוכה ומפוטלת , ומלאה מיכשולים ,ואבנים , עליזה

Mוניk

New member
תלתלית../images/Emo24.gif

עוד תראי את כל הדרך עוד תלכי בה היא שלך גם אם לא תהיה תמיד קלה. תביטי ותראי את כל הדרך תקבעי את מסלולה, תעברי את כל הדרך כולה. (קטע משיר) זו רק דרך ואוטוטו את תלכי בדרך, בדרך שאת רוצה הדרך כבר פנויה ורק לך מחכה תלתלית

טאKילה

New member
תלתלית מרגש..../images/Emo24.gif

אני מאחלת לך שמצאי את הדרך, עם שריון של חום ואהבה רכה.

חן (*_*)

New member
תלתלית ../images/Emo23.gif

No Fear There are many fears in life, we all face them each day, trying to conquer those we can, helping us live a better way. Some fear commitment, others love of the true heart, captured by uncertaintly, yet longing to not be apart. Sometimes we fear change, taking comfort in the life we lead, avoiding all emotions inside, for those we fear to heed. There are times we are touched, and slowly are aware, there is someone in the night, for which we truly care. When you came into my life, I was so very full of fear, lost in past experiences, fighting the need of you near. You had those same fears, yet you want just as I, fearing the touch of true love, but fearing it passing by. But fears come back to haunt us, leaving us frozen in time, we cant go back or move ahead, fearing loves blinding shine. Still the love makes us see, how much we need to feel, loving touch upon our bodies and souls, making all these emotions real. We love on, hoping one day to see, that in a place absent of fear, is where we can truly be.

חן (*_*)

New member
וגם- הולכת אליך/ריטה

הולכת אליך ריטה מילים: מאיר אריאל לחן: זאב נחמה, רמי קלינשטיין ותמיר קליסקי ושוב הולכת אני אחר הניחוח מן התעוררות רגשית מכה בי בכוח שוב נפשי בי מתמלאת ערגה ותוחלת ושוב אותה תחושה מופלאת גואה וגואלת מתבשמת משתוממת איך מתשוקה רדומה כמו אור על תעלומה הולכת אליך נפשי הזהרי השמרי אליך אליך נמשכת אני ושוב הולכת אני אל מתק הירח היתה נפשי בי רדומה סגורה אין פותח מתוקה המחשבה בדרך אליך וכל אוצרות האהבה בך ועליך מתבשמת משתוממת...

למעלה