בכותלי הישיבה

אני מפחד.

כפי שאמר DK אין לי ראיות וזה מצב של אמון בדבריי מול דבריו. וכולם יחשבו שיש לי מניע אישי ושאני סתם מעליל עליו.

בכותלי הישיבה

שלום לכם. אני בחור דתי בישיבה ומבקש את עצתכם כיצד לפעול (אם בכלל) - אחד הרבנים בישיבה שלח לי ידיים כשהיינו בחדרו. אינני יודע למי לפנות ואולי עדיף שלא כי זה יגרום לחילול ה` אך מצד שני הוא עלול להתחיל עם עוד בחור. מהי דעתכם?

סבבב

New member
זה חמור מאוד...

אני מבין שאתה לא נמשך לבנים. תקן או אם אני טועה... בכל אופן מדובר בתופעה חמורה מאוד, ויש לטפל בתופעה במהרה ובתקיפות. יש לפנות לגורמים המוסמכים ולנסות לפתור את הבעיה ללא פיצוץ תקשורתי ופרסומי...

אני לא יודע

אני צעיר מכדי להחליט אם אני הומו וגם זה קרה לפני כשלושה חודשים רק לא ידעתי מה לעשות, רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה וגם אני חש שהוא עושה זאת עם עוד תלמידים אז אני מדבר כעת.

613

New member
Zev

Hope your strong alone yourself. Dont fall 4 that "sheigets". If u have a close teacher than i think u should defently inform him and by that save others from his rude hands

למעשה

עכשיו אני נזכר שחבר שלי (נשוי כיום) סיפר לי אז עליו ולא האמנתי. רק לאחר זמן זה קרה איתי וכששוחחתי עם חבר שלי הוא אמר שאין מה לעשות ורק ניתן להוציא ממנו ממון.. אך אני סירבתי מהטעם המוסרי.

יודיX3

New member
לא בטוח שזו עיצה הכי חכמה

בישיבה אחרת שהיה את אותו סיפור ראש הישיבה כיסתח את כל הסיפור. לראש הישיבה יהיה אינטרס שהסיפור לא יצא החוצה ולעיתים מי שיחטוף הוא התלמיד. אני ממליץ לפנות לגורמים במשרד החינוך או לחלופין לפנות למשטרה.

זה הבעיה

אם אני פונה למשטרה זה מתפרסם ואם אני פונה לראש הישיבה הוא יכסה את זה כדי לשמור על השם של הישיבה.

גם לי זה קרה

הכי טוב זה מה שעשיתי.החבאתי עדים ובאתי כאילו לדבר איתו והפלפון שלי היה פתוח,ועשיתי כאילו אני כזה מן תמים,ואז ברגע שהוא התחיל חברים שלי שמעו הכל בפלפון והגיעו מיד ,ואימנו עליו והוא עזב את הישיבה ואת המקצוע בכלל

זה רעיון מקורי אך

לא זכור לי ששמעתי על איזה פיטורים של רב באיזו ישיבה

לא פיטורין

איימנו עליו והוא עזב מעצמו,כאילו שהוא החליט לעזוב,ככה נפטרנו מהחלאה וגם לא היה חילול ה" .אמרנו לו שאם הוא לא ילך לבד אז נחסוף את פרצופו האמיתי..

אז כאן זה לא יכול לקרות כי

הוא גם ראש כולל וגם ראש ישיבה והוא מנהל ביד רמה את המוסדות ללא עוררין ואין מי שימלא מקומו. חבר שלי טען שכבר עדיף לסחוט אותו כספית אך זה אינו מוסרי.

מה אכפת לך מי ינהל את המוסדות

אתה מארגן לו "בום" עם עדים כמו שאמרנו,ואז אתה שם לו אולטימטום או שהוא פורש מרצון או שאתם מדברים.שיגיד שהוא חולה(זה גם כנראה נכון חחחחח)

סבבב

New member
אוי ואבוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם מדובר בראש הישיבה עצמו, זה עוד חמור פי כמה וכמה. האם מדובר בישיבה שחורה או ציונית? והאם רה"י הוא דמות מפורסמת בציבור?

יודיX3

New member
אני לא חושב שזה משנה

אם מדובר בישיבה חרדית, של במגזר הציוני-דתי, או מוסד חילוני וזה לא משנה אם זה דמות מפורסמת או נחבאת אל הכלים- הטרדה מינית זו הטרדה מינית זו הטרדה מינית וצריך לפנות על כך למשטרה.

למעלה