בכותלי הישיבה

סבבב

New member
נכון, אבל...

צריך להבין שבאכלוסייה החרדית מטפלים אחרת ואצל הציונים אחרת ואצל החילונים אחרת. כ"כ אם זו דמות מפורסמת זה יגיע אוטומטית לתקשורת, ואם זו דמות לא ידועה, אז לא בטוח שזה יגיע... צריכים לקחת את הכל בחשבון...

סבבב

New member
אם כך,

אם לא מדובר בדמות הידועה לכל, יש פחות בעיה לגשת למשטרה, כי קיים סיכוי יותר קטן שזה יגיע לתקשורת. אבל הם יבקשו ממך עדים נוספים שעברו את ההטרדה...

אז נעשה לך בוחן פתע.....

אם אתה לומד בישיבה, תגיד לנו איפה כתוב בגמרא שגם לת"ח קשה לשלוט ביצרים?

כל הגדול מחבירו יצרו גדול הימנו

ואם ראית ת"ח שעבר עבירה בלילה אל תהרהר אחריו ביום שמא עשה תשובה.

מוזכר במס` ברכות

לגבי איסור איסור כניסה שניים לחורבה, בגמ` מובא חילוק בין ת"ח ואשה. למדתי זאת לפני כעשור ואינך מצפה שאזכור את המיקום המדויק.

אם אתה אומר אז

כנראה שאתה יודע. קידושין למדתי בשנים האחרונות, ובישיבות מדלגים בד"כ על אגדתות וכדו`. תשאל על "האיש מקדש" ו"האומר" או "השולח". זה מה שלמדתי במס` זו.

dkey

New member
אני חושב

שאם אין לך עדויות או עדים לא הייתי עושה כלום. אין גם שום טעם לפנות לשום רב. זאת מילה שלך נגד מילה שלו וכרגע זה רק יפגע בך. בעתיד תקפיד לעולם לא להיות בנוכחותו לבד. הדרך היחידה היא לנסות לברר אם יש עוד נפגעים. נסה למצוא עדים או עדויות נוספות. אם אתה מוצא - מיד וישר למשטרה. (אני רוצה להזכיר שמדובר באינטרנט. לצערי הרב היו מקרים כאלה בעבר אך באותה מידה הודעה כזאת של "שליחת ידיים" יכולה להיות מפוברקת לחלוטין מסיבות שונות ומשונות)

אמנם

אני חושד בשני בחורים ספציפיים שמבלים זמן רב (כ"א בנפרד) בחדרו אך הם מעל גיל 18

gentle giant

New member
נדמה לי שבכל זאת זה יהיה לא חוקי

"לשלוח אליהם ידיים" גם אם הם לא קטינים. זהו מצב של יחסי כוח או מרות וגם על זה יש חוקים, ובלי קשר - זה דבר שלא צריך להיות בין ראש ישיבה לתלמידים בישיבה שלו.

היי זאב הלוי

אני דווקא כן החלטתי שאני גאה,ואני גאה בכך,אבל אל תשאל מה עבר עלי.המשגיח עלה על זה שאני נמשך לבחורים והעיף אותי מהישיבה ואח"כ גם לכלך עלי במקומות אחרים.אז רציתי להתנקם בו והפצתי עליו שמועות שהוא ניסה להתחיל איתי,ומישהו הלשין עלי ואז הוא שם לי תלונה במשטרה והביאו לי אותה באישפוז כפוי 4 חודשים באברבנל,אל תשאל איזה באסה

למעלה