בי-פוביה

Bi Free

New member
בי-פוביה

הבנתי מקריאה של כמה מאמרים שקיימת שנאה או אי קבלה של ביסקסואלים בטענות שאנחנו לא ``סגורים על עצמנו`` ``זה שלב ביניים`` ועוד. איך מתמודדים איתה? ומה אפשר לעשות כדי להסביר לאנשים שיש הגדרה כזאת ואפשר להימשך לשני המינים?

אממ ..

אתה לא ממש צריך להתמודד עם זה בכל מובן המילה ... אממ .. אני פשוט אומרת אם אומרים לי שאני בשלב ביניים או לא סגורה על עצמי .. שהם צודקים .. ואז הם לא מתווכחים ואני לא יוצאת מזה טיפשה חח P: בכל מקרה אל תנסה להסביר למי שלא מוכן להקשיב !

Blackice

New member
יש את המאמר של קינסי

שהוא קצת ישן... אתה יכול להפנות אותם לפורום הזה, שיש בו לא מעט אנשים שהגיעו למסקנה סופית שהם בי- לא בתור שלב ביניים או התלבטות, אלא בתור נטייה לגיטימית. בדרך כלל החשדנות הזו נובעת מבורות- הם חושבים שביסקסואל הוא אדם שחייב להיות בו זמנית עם שני המינים, וברגע שבחור שהוא בי נמצא בקשר ארוך טווח עם גבר\אישה- הוא הופך להומו\סטרייט. צריך להסביר שמדובר רק באפשרות- למשל, למרות שכרגע יש לי חברה, ואפילו אם כל החיים שלי אני אהיה רק עם נשים ואתחתן עם אישה- זה לא אומר שאני לא נמשך לבנים. או שאם הייתי כרגע רווק, אולי הייתי מתאהב בגבר. ואם לקחת את זה צעד קדימה (מה שנקרא "מדרון חלקלק")- אז לפי אותו קו מחשבה, אדם שלא מצליח להשיג קשר הוא א-מיני.
ביפוביה זה מעצבן, אבל הכי מעצבן כשזה מגיע מתוך הקהילה..

למעלה