תשובה ספציפית ל- rachel10
יש 3 רופאים מתוך רשימה של 8 נדמה לי (אני כבר לא זוכרת) שאני הכיייי הכיייייי אוהבת ומעריכה באלישע. 1. דר'קלדרון 2. דר'לויט 3. דר'מנור קלדרון עובד שם רק פעם בחודש, אז נדמה שאם את הולכת אליו פרטי, אז כדאי לך ללכת לרוטשילד ששם הוא קבוע ואפ מנהל את המחלקה. מצד שני,,,נדמה לי שכל רופא שלא תבחרי, יגיע ברוב הפעמים למקום בו את מטופלת או שיגיד לך להגיע אליו - אני לא יודעת איך זה הולך עם הפרטיים, כי מעולם לא טופלתי באופן פרטי. יש כמובן עוד רופאים טובים באלישע, אבל זה כבר עניין של כימיה.
לגבי בדיקת הדם וה-US , בכל מקרה את יכולה לעשות רק את הבדיקה הראשונה בקופת החולים ואת כל השאר במחלקה שבה את מטופלת, כי הם מקבלים תוצאות הרבה יותר מהר ולפי זה נותנים לך המשך טיפול.
את לא צריכה כל פעם אישור IVF חדש וגם לא טופס 17, המזכירות כבר מגלגלות את הענינים ומסדרות את האישורים הדרושים - את רק צריכה לעקוב שהם קיבלו אישור, כי לפעמים במכבי קצת איטים
אבל גם אם קרה ואת צריכה לעבור איזה הליך ועדין מכבי לא פיקססת את האישור, את יכולה להשאיר צ'ק בטחון לאלישע עד בוא האישור (הם לא פורעים את הצ'ק) ומנסיון אין בעיה עם זה.
דבר נוספ,,,שלא שאלת
,,,אם בחרת רופא פרטי שאינו ברשימת מורשי החתימה של מכבי, תצטרכי להמיר את המרשם שלו במכבי כדי שתהיה לך את היכולת לרכוש תרופות בקופה. שימי
שיש רופאים שעובדים במכבי, אבל הם אינם מורשי חתימה,,,וההפך, רופאים שלא עובדים עם מכבי, אבל הם כן מורשי חתימה. עכשיו בטח תשאלי איך יודעים מי מורשה חתימה
,,,אז הרופא עצמו יודע, אבל לא תמיד הם שמים
לנקודה הזו, אז בקופה את שואלת ת'אחות ולה יש רשימה ממוחשבת,,,כך שאין בעיה. אבל זה כמובן לפעם הראשונה, כי אחר כך כבר תדעי.
בעניין המעבדה,,,אז כן לדעתי הם מקצועיים ביותר,,,לגבי פתיחות המממ,,,לא מבינה את השאלה SORRYYYY שיהיה בהצלחה