תודה
B bapi New member 2/3/04 #25 נראה לי שבקרוב... נערוך מפגש בתור לאולטראסאנד גם אני מצטרפת לכל הטוב שנאמר על בלינסון אני הייתי מרוצה מהם מכל הבחינות.
נראה לי שבקרוב... נערוך מפגש בתור לאולטראסאנד גם אני מצטרפת לכל הטוב שנאמר על בלינסון אני הייתי מרוצה מהם מכל הבחינות.
L lady D האחת New member 2/3/04 #28 בנות בלינסון אפשר "להיתקל" אחת בשנייה ,ככה מידי פעם להתעדכן יום התייצבות במסרים כמובן ויכול להיות נחמד,לא?
בנות בלינסון אפשר "להיתקל" אחת בשנייה ,ככה מידי פעם להתעדכן יום התייצבות במסרים כמובן ויכול להיות נחמד,לא?
B bapi New member 2/3/04 #30 אני עדיין בחופש ../images/Emo42.gif נהנית מעוד שבועות ספורים של קימה מאוחרת ומקוה שעד שאגיע כבר לא אפגוש אותך שם...
אני עדיין בחופש ../images/Emo42.gif נהנית מעוד שבועות ספורים של קימה מאוחרת ומקוה שעד שאגיע כבר לא אפגוש אותך שם...
C c21 New member 2/3/04 #31 ../images/Emo51.gifהמון תודה על כל ההמלצות על בלינסון. בזכותכם החלטנו לעשות את הצעד, וקבענו תור בבלינסון, לפרופ' שיף. האמת , שכבר אני קצת יותר רגועה, כי אני יודעת שאנחנו בדרך לפיתרון..
../images/Emo51.gifהמון תודה על כל ההמלצות על בלינסון. בזכותכם החלטנו לעשות את הצעד, וקבענו תור בבלינסון, לפרופ' שיף. האמת , שכבר אני קצת יותר רגועה, כי אני יודעת שאנחנו בדרך לפיתרון..