בית

רעש של אזעקות../images/Emo6.gif

אני לשמחתי עוד לא שמעתי אותן, למרות שבזמן שלא הייתי פה חיברו את טיזנאבי לרשת הארצית. אה ובנו לי בסיס צבאי על ההר שלי
אז עכשיו אנחנו גם נטווח, יש.

kuku woman

New member
../images/Emo12.gifלא יודעת כנראה הייתי בהזיות

כשהיה נדמה לי שהיא כתבה את זה פעם פה...

היא בטח סתם כתבה שהחלום שלה זה

לגור איתי בחיפה אצל חירותי...
כרגע החלום הזה נדחה עקב המצב הבטחוני

נדחה אבל עוד לא וויתרתי!!

יש תקווה חברים, יש תקווה. בסוףך המלחמה הזאת ישאר *לפחות* בניין עומד אחד בחיפה, ואם לירון תשאר במרכז זה יהיה הבניין של חירותי השולתתת אחד אחד אחד

אפילו קטיושה קרובה מידי

לא הצליחה להפיל אותו
מפחיד המצב הזה... אבל יהיה בסדר מתי שהוא זה חייב להגמר. או שאני אעבור סופית לת אביב, מה שיגיע קודם...
ושושי את תמיד מוזמנת.. איפה שלא אהיה

../images/Emo220.gifמה שלא הבנתי../images/Emo12.gif

חחח סתם
בכל מקרה, לא משנה, שמחה שנהנת
ומה הקטע של השקית השקופה?
ולמה לא נתנו לכם לקנות כלום?
ודי
שמתי פה הרבה יותר מדי אייקונים
טוב אני אעשה עם עצמי הסכם חדש, כל יום הודעה אחת מפוצצת באייקונים
אז זאת תהיה זאת

די לגמילה!!../images/Emo88.gif../images/Emo6.gif

שקית שקופה כי אממ, שמעת על הסיפור שהיה עם החבר'ה שתפסו? אז הם תיכננו להכניס חומר נפץ במטען יד שעולים איתו למטוס, והבריטים העצלנים האלה, במקום לעשות חיפוש בתיקים, פשוט החליטו שעולים עם שקיות, ורק עם דברים הכרחיים. אפילו ל הרשו להעלות אוכל/שתייה
ובגלל זה גם לא הרשו לקנות..

ברוכה השבה.!../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

שמחה שנהנת..עשית חיים אה?!.. חחחחחח לונדון הזיכרה לך הרבה את ישראל..חחחח מה העיננים!?..

../images/Emo214.gifברוכה השווה../images/Emo98.gif../images/Emo47.gif

פיספסת את כל האקשן בלונדון הא?
ואולי תחפרי קצת יותר?

הלוואי שהייתי מפספסת!!

שבע שעות בשדה תעופה, חשבתי שאני מתחרפנת... התחלתי לשיר בקולי קולות באיזשהו שלב
אבל מה שבאמת מדאיג זה שאמא שלי, במקום להכחיש את עובדת היותי הבת שלה [מה שסביר להניח אני הייתי עושה במקומה
] עודדה אותי
עוד לחפור? אמממממממ לונדון דנג'ן זה כיף. כמו שאמרתי נהמתי שם על מישהו ונהנתי מזה מאוד
וזה ממש נחמד למי שאוהב מגיפות, רציחות ודברים חיננים כאלה
בגדים
לא שקניתי כי טוב שהם לא מגזימים עם המחירים, אבל נחמד סתם להסתובב ולראות. יש דברים ממש יפים. הsight seeing tour ממש נחמד, אבל צריך ליפול על מדריך טוב. לי היה אחד ממש ממש משעשע. מלקולם
אני אכתוב עוד כשאני אזכר

../images/Emo214.gifלונדון דנג'ן? ../images/Emo12.gif

יואוו נראה לי שהייתי שם.. זה מפחיד כזה נכון?
כל שניה מישהו אחר בא וצורח לך ליד האוזן
ויש גם קטע כזה של בית משפט שמעלים אנשים מהקהל ושופטים אותם ואז מחליטים איזה עונש הם יתנו להם? אוי זה מגניב לאללה
היה שם קטע שהשופטת אמרה לנו לשים ידיים על הראש.. וכולם שמו, ואני לא הבנתי אותה אז כנראה שבשלב מסויים היא אמרה להוריד ידיים, ואני נשארתי עם ידיים על הראש כי הייתי ראשונה ולא שמתי לב לאחרים, עד שהיא צרחה עליי וכולם צחקו
אבל אם את מתכוונת לזה, ממש שווה
ותכתבי עוד
לא היית במאדאם טוסו?!

כן כן, אני מתכוונת לזה

זה היה אדיר
אוי הקטע שלך המשפט!! הראשונה שהיא קראה לה הייתה איזו ילדה בת 10 או משו כזה. היא התחילה להקריא הרבה אישומים של גניבה וכיוס וכאלה, ואז בסוף - "וכשנמאס לה לגנוב, היא התחילה... לצבוט תחתים של בחורים!!!" והילדה לא ידעה מה לעשות עם עצמה
ולא, לא הייתי במאדם טוסו. הגעתי למסקנה שזה בזבוז כסף
לא יודעות, בובות שעווה לא עושות לי את זה, וכל הרעיון של להצטלם איתם נראה לי קצת דבילי [בלי להעליב את מי שהצטלם
] - כשישימו שם בובה של טלי אני אלך

למעלה