בית

../images/Emo6.gif לקח לי כמה שניות

יוו חייבים לבדוק את זה פעם הבאה... ואםהיא תקלוט אותנו מתלחששות על ענייני שעווה וכאלה... תמיד נוכל להגיד לה שאנחנו פשוט עובדות על בובה בדמותה במדאם טוסו
איך שכחנו אז את המשימה החשובה ביותר הא? מיד אחרי "תנוחי" כמובן

יפה שאת אומרת ''כש'' ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ונגי אולי טלי טוסו- יש לקרוא במבטא צרפתי או -טלי!!! טוסו! - היזהרו, היא שתתה קצת יותר מדיי הפעם'' או - טלי טוסי- מבצע אירגון (איזה צירוף מוזר, לכי תלמדי עברית) טיסה לטלי (למאדאם טוסו)

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"היזהרו, היא שתתה קצת יותר מידי הפעם" וראיתי את האירוחמיכאלה שלה, ושאלו אותה מה היא עושה בזמנה הפנוי והיא כולה "פאבים!!!!סרטים..."

כמובן שיש להגיד שהסרטים הם ר-ק

אחרי הפאבים... זה בגלל שהם בראש שלה
את יודעת מה יש בפאבים בימינו

g a l4

New member
ענהה!../images/Emo99.gif

ברוכה השבה
שמחה שנהנת
ותחפרי עוד קצת(הבטחת לזכור הכל הכל הכל
)

אה, לא ממש כתבתי...../images/Emo9.gif

אבל אני אכתוב כשאני אזכר
כתבתי קודם לעדי איפה הייתי, אז אני אנסה להרחיב משם

g a l4

New member
נכון!בגלל זה אמרתי לך לחפור יותר../images/Emo6.gif

טוב
ובואי למסן

אגב צרפתית!

כן אני יודעת שזה לא משורר נכון
בכל אופן - יש לי מבטא צרפתי
במסעדה בשדה תעופה [אין לזה קיצור??] דיברתי עם המלצר, ואז הוא אומר לי "excuse me for asking [הרג אותי, כאילו זו קללה
טוב אולי
], but are you French?" ואחרי זה שאלתי למה אז הוא אמר שנשמעתי לו צרפתית
בכל אופן זה הזכיר לי את הקטע בבועה שלולו מחליטה שהם יזייפו מבטא צרפתי, והייתי צריכה לחלוק את זה עם מישהו, אז התחלתי לספר לאמא את כל הסיפור של הבועה כדי להגיע לפואנטה

זה היה קרוב../images/Emo6.gif

אבל עזבי זה. כשהגעתי לקטע של אשרף ונועם נהיו זוג, זה היה כזה "מה, הם הומואים" "לא, הם זוג במשחקי ברידג'..."

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifזוג במשחקי ברידג'../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חזק
ולכי תביני אמהות..

למעלה