שבתי
07:07! וכבר ראיתי היום גם 05:05 ו5:55 אם זה נחשב. הצילו.
טוב לא לשם כך התכנסו היום. אז כן, הסיבה שאני רק עכשיו בבית? 18 [זה עדיין 18? זה היה 18 אי שם אתמול בבוקר] אנגלים ממוצא פקיסטני החליטו שיואו, יהיה ממש מצחיק לגרום לאלפי אנשים להסתובב כמו פליטים אומללים בשדה התעופה, עם הדרכון, כרטיס טיסה, שני טמפונים וטישו בשקית פלסטיק שקופה! הכי חשוב זה שהיא נסגרת בואקום. זה מאוד הדאיג אותי. וואי איזה סיוט. כמו ישראליות טובות, פתחנו חדשות על הבוקר, רק כדי לשמוע את הbreaking news על זה. לא יכלו לחכות עוד יום?! אז טוב נו, צחקנו קצת על עניין הno hand baggage, שקיות שקופות... הקשבנו להם רק בעניין הבדיקות הבטחוניות, והגענו מוקדם. חה חה חה חה. בשתיים היינו בשדה התעופה? רק בסביבות ארבע וחצי התחילו להעלות מזוודות למטוס. הטיסה, אגב, הייתה אמורה לצאת בחמש. בשלב הזה כבר הודיעו לנו שהיא נדחתה לשבע. אוקיי. מעלים מזוודות, שבאופן ביזארי לחלוטין לא נבדקו בכלל, ואללה לדיוטי פרי. נכנסות לאחת החנויות, חבילת טופיפי ענקית [פרסומת סמויה
] קורצת לי. מצרפת לה עוד טובלרון ויאללה לקופה... כרטיס עלייה יש לכן? אוי חבל אתן לא יכולות לקנות. לנוסעים בטיסות של חברת Excel אסור לקנות בדיוטי פרי! הולכות לבדוק מה קורה עם הטיסה. אופס, היא נדחתה לתשע!!! יאיי יש לנו הרבה שעות להסתובב בדיוטי פרי ולא לקנות כלום כי אסוררררררר. כיף גדול. בקיצור בתשע ורבע טסנו. מכאן זה לא ממש מעניין. הרבה תינוקות בוכים.
העיקר אני בבית. לונדון? היה כיף, היה לא כיף, בסה"כ בהחלט נהנתי. המיוזיקל
בסוף הלכנו על Guys and Dolls [להלן - ברנשים וחתיכות] כי החלטתי שאני צריכה לראות משהו שאני לא מכירה, ככה שמלך האריות, פנטום האופרה ועוד כמה נפסלו. קלי פרייס מלכה
לונדון דנג'ן גם היה שווה. לא מאוד מפחיד, אבל כיף כזה. ונהמתי על מישהו שם
אני לא חושבת שהוא ציפה לזה, כי הוא נראה די מבוהל. רכבת תחתית זה כ"כ כ"כ שולט. לא זכרתי אותה כ"כ יעילה מצרפת. אבל זה סתם כי בצרפת יש בה מלא הומלסים שיכורים אז לא כיף
בלונדון זה בעיקר נגני רחוב, שגרמו לי לחשוב על תמר מ"מישהו לרוץ איתו"
[אני! צריכה! לראות! את! הסרט! תודה.] טוב נו, לא יודעת מה עוד לספר
ולכבר שבע וחצי וזה. אההההההה. זה כ"כ לא קשור ללונדון דווקא, אבל "דיו חיוור" של הרלן קובן ממש טוב. תקראו תקראו תקראו
בקיצור, אני סיימתי את דבריי. עכשיו זה הזמן לשאלות או משהו