בית רדוף שדים

Black Cat

New member
בית רדוף שדים

חברה שלי סיפרה לי שביתה רדוף שדים .. עקב פעולות מוזורת ובלתי מוסברות שקורות שם.. הקיצר.. היא ביקשה ממני שאני אעשה לה בבית איזה שהוא טקס לטיהור הבית וגירושו משדים. יש לכם הצעות מסוימות ? רעיונות ? כל דבר יתקבל בברכה תודה מראש..

שירה13

New member
עקב ידיעותיי המצומצמות בנושא

אני לא יוכל לתת לך הרבה עצות לגירוש השדים. אני יודעת רק שכדאי שתדליקי בביתה קטורות בריח מרווה. מקווה שעזרתי ובהצלחה...

מצטער שלא עניתי יותר מוקדם......

לפני הכל רציתי לשאול אם את בטוחה שיש שדים בבית בגלל ששמעתי יום שישי אחד את התוכנית של הרב יעקוב גראיה ופנתה אליו מאזינה מבוהלת בקשר לספרים שעפים לה באמצע הלילה ושהיא שומעת צעדים בבית כשבעצם אין אף אחד חוץ ממנה והא אמר לה שהיא צריכה לעשות ניסוי עם עפר טהור..... משהוא כזה.... (הוא גם אמר איך מכינים אותו, מאוד פשוט....) בקיצור.... לפני שאני מבלבל לך את המוח הצעתי היא שכדאי שתפתח את הספר של הרבה יעקוב גראיה "למה זה קורא לי" בטוח שם תמצא את כל הפרטים!! נ.ב דרך להיות בטוחים מפני רוחות זה לשים מזוזה תקינה!! על המשקוף בפתח הבית וזה מרחיק את את השדים והרוחות (גם זה כתוב בספר) הוא גם הסביר למה אב שכחתי!!! בהצלחה!!

L e s t a t

New member
לי זה נשמע יותר כמו

דרך לגרום לאנשים לשים מזוזות על המשקוף. יש מיליון ואחד דרכים לגרש רוחות מהבית.

The Spirit

New member
יכול להיות, שזו דרך לגרום לאנשים

לשים מזוזות, אבל כל אחד והאמונה שלו, חבר קרוב שלי, סיפר לי שהוא מרגיש שיש אצלו רוחות בבית, בהתחלה אמרתי לו שהוא אולי מושפע מסרטים, אבל לאחר כמה ימים המצב שלו החמיר והוא נהיה מדוכא ביותר. הוא לא אכל, לא למד, והיה תקוע בבית (דברים שלא מתאימים לו), בדקנו את הנושא. באותו לילה שחשבנו על פתרון הוא חלם חלום בו הוא רואה שהבית שלו נהרס, הוא מיד הרגיש שאולי משהו לא תקין במזוזות (אני חייב לציין שהוא לא היה אדם דתי במיוחד), אז הוא לקח את המזוזות לבדיקה והתברר שרוב המזוזות בביתו פסולות, ובמיוחד המזוזה שבחדרו. אז הוא תיקן את המזוזה שבחדר שלו (ואח"כ גם את השאר), והמצב שלו השתפר, הוא כבר לא הרגיש רוחות מסתובבות לו בחדר, ועוד כל מיני דברים. זה סיפור מדהים, שאולי על הכתב לא נראה מיוחד.

גם אני חושב שכל אחד צריך להאמין

במה שהוא רוצה אבל מה שיותר חשוב בהודעה שלי הוא לא המזוזות אלא הקטע של הפחם הטהור....... צריכים לפזר את זה סביב המיטה לפני שהולכים לישון ואז...... אם באמת יש לך רוחות בבית אז כשאתה קם צריכים להיות סימנים של מי רגל של תרנגולת משהוא כזה: / | | מסביב למיטה!! אבל בכל מקרה, כל אחד והאמונות שלו!!! אבל לפי התוכנית ששמעתי ברדיו, ביום למחרת שהיא קמה (האישה) היא ראתה את אותם סימנים (מלא סימנים) מסביב למיטה וכשהיא התקשרה אליו הוא אמר לה לברוח מהר מהבית!!! אני ממש מקווה שאצלה בבית אין רוחות!!!!!!

L e s t a t

New member
מתחת למיטה שלי

יש מרווח של סנטימטר, אולי פחות, אולי מילימטר יותר. ככה שהשיטה הזו לא תעבוד אצלי.

כנראה לא הבנת!!!!!

לא רשמתי מתחת למיטה...... רשמתי מסביב למיטה..... יש הרבה הבדל!!! אתה מפזר מסביב למיטה קמח או משהוא כזה.... (כמו שאומר THE SPIRIT) ואם כשאתה קם בבוקר אתה רואה סימנים של רגל של תרנגולת אז יש לך "מזיקים" בבית- רוחות...... אני חוזר שוב...... מסביב למיטה!!!

The Spirit

New member
אני מכיר את הניסוי הזה!

הוא מופיע בגמרא, מסןפר במסכת ברכות כי מי שרוצה להכיר את השדים (או יותר נכון לראות אותם) יביא אפר מנופה (אפשר גם קמח), ויפזר אצל מיטתו, ובבוקר יראה כעין כרעי תרנגול- ומי שרוצה לראותם יביא שליה של חתולה שחורה בת שחורה, בכורה בת בכורה, ויכשפנה באור וישחקנה וימלא עיניו ממנה ויראה אותם, ויתננו בשפופרת של ברזל, ויחתמנה בחותם של ברזל (ציור או כתב מסוים, כי שדים לא מתקרבים לציורים ולכתיבות), שמא יגנבו (השדים) ממנו, ויסתום פיו (של השפורפרת), כדי שלא יהא ניזוק. מסופר על רב ביבי בר אבא שהוא עשה כך, וניזוק מהשדים (הוא נהיה משותק), ואז החכמים התפללו עליו והוא הבריא.

L e s t a t

New member
הבעיה היא

שעד שתמצא חתולה שחורה בת שחורה, בכורה בת בכורה, זה ייקח קצת זמן..

magica

New member
כנראה שגם אני תמיד אופטימית

כי גם לי זה נראה דרך לגרום שאנשים ישמו מזוזות מצד שני יתכן שאם תאמיני שכל חפץ כל חפץ יעזור את תנתבי את האנרגיה שלך לשם ראשית אני ממליצה לבדוק האם זה שד או רוח וכן, ההבדל גדול בערך כמו ההבדל ביןיום לילה האם יש לך כלב \חתול האם הם מגיבות שונה לאחרונה אם את בטוחה שזה שד ? אולי יעזור גם גירוש פנטגארם ואם אין לך חייה עני לי על השאלה הבאה אחרי ניסיו שימי נר לבן ובידיקי את הדברים הבאים הלהבה רחבה\ דקה הצבע בהיר יותר\כהה ואיזה צבע שולט? הערה אני לא בטוחה עד כמה חשוב סעיף הצבע כי זה הרבה פעמים נקבע על פי סוג החומר הדליק אבל בכל זאת מסורות

magica

New member
הוא נזכרתי

אני מצטערת בניסיו הנר השאלה ה2 לא נכונה היא אמורה להיות ההאם הלהבה גבוהה או נמוכה? מצטערת מאוד

למעלה