בית קברות למילים

ה מוזה

New member
בית קברות למילים

ביקשת טיול בבית הקברות של השורות שלא נכתבות איך אוכל לטייל איתך שם כשכל המצבות טריות מילים שנשמו נשימה אחת נטמנו במהירות האור שורות לא ראו אור יום ונקברו הטיול לבית הקברות של השורות החסרות בוטל ולא נקבע לו מועד אחר מכורח הנסיבות אתה לא תעבור בשערי בית הקברות למילים המתות אני אהיה שם אפסע לי בין כל השורות אתייחד עם שורה מילה ואות שורות חדשות יצמחו ימלאו את החסרות מילים טריות מתקשות למלא את מקום המתות השורות הקבורות הן האמיתיות והכנות בפסיעות איטיות אפסע בין השורות אלטף באהבה מילים ואותיות חדשות ואת אלו שקברתי אשמור לי בבית הקברות הטיול בוטל ואולי לא היה אמור להיות בית קברות לשורות מלא עד אפס מקום אין צורך בטיול או במסע להחיות אותיות את כל שנקבר בחופזה מילים אותיות ומחשבות קראת בין השורות סוגרת את שער בית הקברות שינוחו בשלום

linu2

New member
הדבר הכי יפה שקראתי פה

עד היום
השארת אותי חסרת מילים אחרי שסיימתי לקרוא את זה בפעם השלישית. מ ד ה י ם.

כל כך יפה...../images/Emo141.gif

אני מאוד מזדהה.. אך לעולם לא אצליח לבטא עצמי כמוך- פשוט מקסים..
רק שמישהי פעם אמרה לי שהרצון הזה שלנו שאנשים יבינו אותנו ללא מילים הוא אומנם טבעי ולגיטימי אך אם תחשבי על זה לרגע תווכחי שזה לא נכון לאחל לעצמינו שנובן ללא מילים כי יש בכך סיכון שלא נובן כראוי וכתוצאה מכך דברים לא ילכו בדרך אותה טווינו להם במחשבותינו... חשוב לדבר למען יהיו דברים כפי שאנו רוצים כפי שליבנו חפץ

Night-Girl

New member
בית קברות נוסף

בית הקברות שלי כל אחד נושא איתו את בית הקברות האישי שלו. גם אני. כשאני ערה-ער בית הקברות שלי אתי. גם כשאני ישנה הוא ער- וחודר ומטריד, מזכיר, מכריז על קיומו. בית הקברות שלי הוא דיי קטן אבל עשיר מאוד; כל שעשיתי ולא רציתי לעשות, כל שלא עשיתי ורציתי לעשות. טמון שם בעפר תחוח ומטופח של מחשבות והרהורים. על הקברות שלי גדלים פרחים,שממלאים את בית הקברות שלי בניחוח מיוחד. בית הקברות שלי הוא לא גדול, אין בו הרבה מצבות אך אלו שישנן-חזקות מאבן. על המצבות בבית הקברות שלי, כתוב רק שם ותאריך.. כל שאחרי זה העפר התחוח מסביב. גם כשאני ישנה הוא ער, הוא פעיל, לא נותן שישכחו אותו. מזכיר ללא הרף שהוא קיים-חלק מיישותי, בית הקברות האישי שלי.

שיריה

New member
../images/Emo26.gif

"את כל שנקבר בחופזה, מילים אותיות ומחשבות קראת בין השורות" נשלחנו לעולם עם שתי מתנות, שאף אחת מהן לבדה לא שלמה, קיבלנו במתנה את המילים שמאפשרות לנו לתקשר אחד עם השני, בלעדיהן לא נוכל להגיד מה שאנחנו חושבים. אבל המילה היא מוגבלת, כבר מזמן גיליתי שכשמילים מתחברות להן למשפטים, כל אחד יכול לפרש אחרת, לכן קיבלנו עוד מתנה.. היכולת לתקשר מעבר למילים. היכולת להבין הרגשה ומבטים.

למעלה