בית ספר = כיף ?

בית ספר = כיף ?

האם זה יכול לקרות? היום (יום מונומנטלי, חילקו ציונים של הבגרויות האמיתיות הראשונות שלנו, יש לי 97 במדעי המחשב, מאכזב קלות אבל נחייה, ו74 בהיסטוריה, שלום לך בגרות חורף) שמתי לב שבית ספר זה לא תמיד כזה נוראי. בסיום השעה השישית (שטכנית היא שביעית כי היה לנו היום שעת אפס) שמתי לב שאני לא עייף (למרות שהלכתי לישון באחת וקמתי לשעת אפס), אני לא רעב (למרות שאני אף פעם לא מביא אוכל לבית ספר) ובכלל אני מרגיש כאילו רק נגמרה השעה השניה. אני חושב שאני מתחיל למערכת העמוסה (45 שעות שבועיות, משרה מלאה :), אבל מה, כשאני חוזר הביתה פתאום אני מסתכל על השעון ורואה אותו מצביע על ארבע בצהריים, ואני עוד לא אכלתי ארוחת צהריים או התחלתי להרגע מהיום... מתסכל. ובחזרה לנושא ההודעה המקורי, האם אתם משוכנים שבאמת יהיה לכם כל כך יותר טוב בלי בית ספר? חופש מוחלט? כן, יש בחופש כיף אינסופי, אפשר לעשות המון דברים כמו שחלק אוהבים, או לעשות כמעט כלום כמו שאחרים אוהבים (אני! אני!). אבל... יש משהו בבית ספר, מעין אווירה, לא, אני לא מקובל (עם דגש ב"קו") או מגניב (עם מ ארוך), אבל בית ספר, זה לא כל כך נוראי.

בי"ס = קקי

למרות שבלי בי"ס הייתי מאוווווד משתעממת. בלי שגרה- מה אפשר כבר לעשו תכל יום? לשבת ולהתייבש בבית? אולי זה נראה כיף עכשיו, אחרי 40 שעות בי"ס
אבל באמת שאני מעדיפה בי"ס מאשר יובש טוטאלי בבית.. או כל מקום אחר..

Oi Vey Zmir

New member
להתייבש בבית עלק

את יכולה לעבוד ועם הכסף שאת מרוויחה לקדם את הרעיונות שלך, בין אם זה בית זונות מסתובב או ארגון אח לגרינפיס. את יכולה לטוס לאנשהו ולהתנדב שם או סתם לשם הכיף, את יכולה להתנדב כללית... את יכולה להרוויח מלא כסף ולארגן לי הופעה פרטית של פורטיס או נשיקה מאריק איינשטיין... זה מה שאני הייתי עושה.

כמובן, בטח,

ישר אני ארוץ למלצר, אחרי הכל העבודה היחידה לבני 16 (אם בכלל), ארוויח שכר מינימום, אחסוך ככה... 4-5 שנים, עד שיהיה לי מספיק כסף לטוס לחו"ל. אח"כ אני אחזור לארץ ואחפש עבודה מינימלית אחרת, שגם לא תביא לי מי-יודע-מה הרבה כסף. אחח, כמה חבל שלא נשארתי בבי"ס, לפחות הייתה לי עבודה. נו מילא, יש קצבת סעד.

Oi Vey Zmir

New member
זה חבל מאוד שנשארת בביצפר מרצונך

כי למרות שהשקעת מזמנך בדברים "חשובים", את עדיין לא יודעת הבנת הנקרא. yuck. חזירים שמנמנים שנולדו לחזירים גדולים ושמנים. קפיטליזם הוא הסותם עורקים מספר אחד של האנושות. אבל זה רק בין השורות- אולי אני אסביר בהזדמנות אבל אני אעשה את זה לאט, שתביני. אוי, שבאמת כואב לה הראש ורוצה לעוף מפה קיבינימט ואבא שלה כוסית במסווה.

למעלה