בית ספר הפקות שלום ....

Master Stav

New member
בית ספר הפקות שלום ....

אבא אתה יכול בבקשה להיות בשמונה בבית ספר יש טקס טו בשבט .... אני רוצה שתצלם אותי שרה ....וכן אני מגיע ..הנסיכה מבקשת אני שמח לתת לה את העונג הזה המנהלת מנצלת את ההיזדמנות לנאום ...... המורה למוסיקה לבחון את כישורי הצרחנות של הילדים מאחר והם צריכים להתגבר על עוצמה של האורגן וכמובן הילדים שמתרגשים נורא...מדקלמים משפטים עליהם התאמנו שבוע וחצי ( על חשבון לימודים ? ) ו..... 45 דקות טקס טו בשבט ? זה בית ספר לאומנויות הבמה או בית ספר יסודי ? לא יודע ....לא אוהב את הדברים האלו במיוחד ..... איך אצלכם/ן ?

aviah

New member
אמרו את זה על המורה של אחי

אני זוכר את ההורים שלי אומרים על המורה של אחי "היא לא מורה, היא מפיקה". בראיה לאחור, הילדים שלמדו אצלה לא יצאו פחות מוצלחים. שהילדים ילמדו לעמוד על במה ולתת הופעה, כמה רע זה יכול להיות? :)

gils33

New member
לא ביה"ס לאומנות

אבל טקסים ממש יפים,מתומצתים בלי יותר מידי בלבולי שכל.

כילדה, אהבתי להשתתף בהם

גם הייתי במקהלת ביה"ס, אז השתתפתי בטקס של כל חג שהוא (כולל יום ירושלים). וכשאני נתקעת בלי שיר להרדים איתו את הילד, אני שרה לו את השירים של טקסי יום הזיכרון.
זה היה כיף, ומקור ללא מעט גאווה, אבל ממש לא היה מקובל אצלנו לבקש מההורים לבוא לצלם. זו היתה פעילות שהיא שלנו נטו.

AlonPe

New member
אם קודם, דיברנו על שטאנצים וכו'...

מחר אנחנו מוזמנים ליום של לימוד (בי"ס תל"י) והשתתפות בטקסים. אסור לי להגיד את זה בקול רם
אבל מטקס הקבלה בכיתה א' - וכל טקס בכול חג או אירוע, מעוררים בי... דחייה ושאת נפש! הטקסים האלו הם מיפגן של קונפורמיות הייתי אפילו קצת מגזים ומעיז להגיד פאשיסטית, פטריוטית! במשך שבוע עד חודשים (תלוי במידת החשיבות של הטקס) התלמידים עושים תסתס"חים, משננים תנועות מגוחכות, שירים ודיקלומים שלא אומרים להם שום דבר. מודה ומתוודה - אני עומד שם ומצלם כאחד ההורים, אבל בא לי להתפוצץ מבפנים!

למעלה