בית מפלדה?

Almost me

New member
בית מפלדה?

בשיחה עם אדריכל הסתבר לי שאופציית בניית בית מפלדה קיימת ואף יש לה עדיפות (עלות דומה לבית בטון ומהירות בנייה) לעומת זאת בספר שקראתי (קונים מגרש, בונים בית) כתוב שעלויות בניית בית מפלדה הן גבוהות יחסית, למי להאמין? בנוסף, אחותי גרה בבניין שעשוי מלוחות פלדה, בניין התאומים (עליו השלום) היה עשוי מפלדה, לא ראיתי ושמעתי על בתים פרטיים שעשויים מפלדה, מה זה בעצם? ושאלה נוספת - אחרונה לגבי אדריכל, בית ממול המגרש שלי גר אדריכל (שחוץ משיחה אני לא מכירה אותו) הבית שלו יפה - אבל בנוי בבניה מרוכזת ז"א לא הוא בנה. האם כדאי להתעסק אם אדריכל שהוא שכן?

arcdsgn

New member
מה זאת אומרת?

"להתעסק" עם השכן???

arcdsgn

New member
וברצינות,

קיים דיון בתחתית העמוד עם קישור בנושא בניה קלה/מתועשת. (מקווה ששום בואינג לא יכנס לאף אחד בביתו (לא משנה מאיזה חומר ובאיזו שיטה הוא בנוי).......זה בקשר לדוגמא הנהדרת שלך...

מאגר

New member
../images/Emo91.gif בית מפלדה

1 . על תעסק עם שכן זה לא בריא לא איתו ולא עם השכנה 2 . בית מפלדה זה בית בבניה מתועשת אתה יכול לראות בתים כאלה ואחרים במפעלי רולאן בחיפה בהארגז צריפין עלות הבניה זולה יותר והמהירות גבוה יותר שווה לבדוק יש היום אפשרויות רבות בנושא זה וזה כל הזמן מתפתח

קונסטרוקציה מפלדה

שלום רב הכוונה לדעתי היא לבניה שהקונסטרוקציה שלה היא מפלדה והמילואות (הקירות שממלאים את הרווחים בין השלד) הן מחומרים שונים. יש את אוסטק שמיר שבציה נראים אמריקאים מלבנים, ויש את א. קדם ויש עוד רבים וטובים. לשיטה כזו יש יתרונות וחסרונות וכדאי לקרוא השרשורים בנושא. בנוגע לשכן. היתרון יכול להיות זמינותו וקרבתו לאתר הבניה . החסרון הועיקרי יהיה אם לא ילך לכם ולא תשארו חברים, זה שאתם לא תהיו חברים עם השכן. אני חושבת שנורא תלוי באדריכל ובמה שתוכלו לברר עליו. עבודות קודמות קליינטים שסיימו את העבודה עימו וכ"ו. אני לא בטוחה שעובדת היותו שכן צריכה לשנות יותר מידי. אם הוא טוב , אז קרבתו תהיה יתרון מוסף. אם הוא בינוני ומטה אז זה יהיה חסרון. אין חוקים, לצערי בהצלחה

למעלה