בית מלאכה

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
בית מלאכה

1)הכנתי קמע אבל הדיו הולך להשתפשף עם הזמן לכן אני רוצה למרוח עליו חומר שישמור עליו, איזה חומרים אפשר לשים עלהם? הקמע מזכוכית. 2)לגביע שלי יש חור בתחתית
שאני רוצה לסתום אותו אבל עם חומר שאני יוכל לשתות מהגביע במקרה הצורך (לא סילקון. כול מי שיענה יבורך.

Unblessed

New member
...

בקשר ל1 אני לא יודעת, אבל בקש לשאלה השניה אתה יכול לנסות לקחת פקק של בקבוק יין (משעם) ולחתוך אותו לפי הצורה של החור. אני באופן אישי סתמתי חור בנרגילה עם מסטיק וקצת סלטייפ, אבל לא יודעת אם זה מכובד מספיק גם בשביל גביע...

jbu

New member
עם כול היין שההורים שלי שותים

עם כול היין שההורים שלי שותים אין לנו בקבוקים עם פקק כזה, החור הוא מאוד קטן וחשבתי לסתום אותו עם שעווה כמו שאני עשיתי עם המתקן של הקטורת כדי להקטין אותו אבל אני פוחד כשהוא יחזיק מין או נוזל אחר הוא יפול או שהוא פשוט ימס, אפילו אם רק חלק ממהו ימס זה לא טוב משום שאני צריך לשתות משם. נ.ב הגביע מחמר.

ToryMaster

New member
אה

היית צריך לציין את זה מההתחלה חימר שרוף אני מניחה? אתה יכול לקחת חתיכת חימר בגודל המתאים ולהדביק אותה (דבק מגע זה רעיל?) במקום, ואחר כך למרוח על זה גלזורה ולברר אם יש אפשרות לשרוף את זה (אם אי אפשר, תמרח פשוט לכה, לא גלזורה, גלזורה מחייב שריפה)

jbu

New member
אני לא יכול לשרוף את זה משום

אני לא יכול לשרוף את זה משום שזה משהוא קנוי וצבוע. אני די בטוח שדבק מגע רעיל אחרת הייתי מדביק חומרים אחרים כמו פלסטיק לשם. יש משהוא אחר חוץ מחימר? אני צריך חתיחה ממש קטנה ויהיה חבל לבזבז הרבה כסף על משהוא כזה קטן. ותוד לגבי הקמע אני ינסה את זה

ToryMaster

New member
ובכן

יש חומרים שונים שאפשר להשתמש בהם, אני מציעה לך לפנות לפורום אמנות או חנות למוצרי אמנות ולשאול.

ToryMaster

New member
הא

1. לקה שקופה, שאל בחנות לחומרי בניין או לחומרי אמנות והם יגידו לך מה מתאים לזכוכית. 2. אני הייתי מצעיה לשאול מקצוענים, חנות לחמורי בניין לדוגמא.

למעלה