בית החייל ?

avigal23

New member
שלום לכולם! היה ממש אבל ממש כייף!

סוף סוף פגשתי את ליאורה סלוצקי! גם ישראל שיקר היה. רוני סימן טוב,וסליחה אבל עכשיו לא עולים לי עוד שמות...פשוט פרח לי מהראש... מאוד נהניתי הגעתי קצת אחרי שתים עשרה ונשארתי עד שש. בתחילה היינו באולם שבקומת קרקע ובסביבות שתיים עלינו לקומה השנייה. איזה אולם! מלמד ההרקדה שמאוד אבל מאוד נהניתי ממנה היו דוכנים של אוכל וכל מיני דברים אחרים... בקיצור מי שלא בא אתמול,לפי דעתי הפסיד אבל מה לעשות... לעדה-אולי אגיע ביום שישי זה תלוי, כמעט בטוח שאני אבוא ועם אח שלי... מחר אולי אכנס שוב מבית הספר ואז אני אכתוב בטוח אם כן או לא... אני מאוד אשמח לבוא! נו,אני רוצה לשמוע או יותר נכון לקרוא עוד דעות... מי עוד היה? פגשתי את DW ואת כרמל עזרא....

ואני סוף סוף פגשתי את אביגל החמודה

היו שם גם מיכל, עזרא, ואת DW לא זכיתי להכיר. כפי שאביגל תארה ההרקדה התקיימה מ12:00-18:00 ,היה נחמד יוצרים אורחים שהגיעו: יונתן כרמון(שיבולת בשדה, הרועה הקטנה,אל תירא, גוזי לי, ימין ושמאל, מעמק לגבעה, ועוד..), תרצה הודס(מיסדת ומקימת המדור לריקודי עם),אליהו גמליאל(דרור יקרא, אליהו הנביא, מי האיש, שני שושנים ועוד..), שושנה קופלוביץ(אור וירושלים, ים השיבולים, מאין תבואה שירי, שלג על עירי) שלמה ממן(גוונים, הורה יין, בת שלמה,פעם תורי ופעם תורך,סתיו לבן, פרח הלילך ועוד..),רוני סימן טוב(קיץ על העיר, אוורה טו,תיבת הזימרה, על העיר עפות יונים, שיר מגרש את החושך ועוד..), ישראל שיקר(הזמנה למחול,שורשים,אנשי הגשם,חולות מדבר,ספר על אהבה,אל תמהר, בחור שמח,המנגינה הישנה ועוד..) ישראל גם לימד שני ריקודים בזוגות, חדשים חדשים ,ישר מהמכבש (מההשתלמות הקרובה):האחד "אין מדינה לאהבה" מבצע/אורי פיינמן לחן/צביקה פיק, והשני "בשם האהבה" של שלומי שבת. האולם הוא גדול, מרווח ונעים מאוד לרקוד בו. פנינה קליין פירגנה לכול האורחים שהגיעו וקיבלה אותם בכבוד רב כמו שמגיע להם. סה"כ אני אישית מאוד נהניתי, שמחתי לפגוש חברים, רוקדים וידידים טובים שלא ראיתי מזה זמן מה. מאחלת לפנינה בהצלחה בחוג החדש.

avigal23

New member
עדה רוב הסיכויים שאני מגיעה..

מחר אני אכן מסיימת ברבע לאחת...מקווה שאח שלי אם יגיע יוכל לקחת אותי או איך שהוא אני אגיע... 95 אחוז אני מגיעה...

לאביגל. אני כנראה אגיע ביום שישי

ואך כדי לפגוש שוב את פנינה קליין (שאצלה רקדתי 6 שנים בעבר) וכמובן על מנת לפגוש אותך, יתר המדריכים/מרקידים שצויינו כאן על ידי ליאורה סלוצקי, אותם פגשתי בעבר ובהווה ואני מניחה שעוד אפגוש גם בעתיד. בכל מקרה אני שמחה שנהנתם!

א י י ב י

New member
נהניתי !!!!!

הייתי בין 13:00 ל 17:30. לא הזדהיתי בפני שאר חברי הפורום. רקדתי, נהניתי והודיתי לפנינה על ההרקדה הנעימה.

התרשמות מהמרטון בבית החייל.

כפי שכתבה ליאורה היו מיטב המרקידים והמחברים של ריקודי העם.הכי הרבה התרשמתי לטובה מליאורה. (בהתחלה חשבתי שזאת ודאי מירי).ליאורה צעירה ברוחה ובחיצוניותה,קלילה ויש בה הרבה שובבות נעורים.המציאות שונה בהרבה ממה שחושבים כאשר מתכתבים בפורום.ליאורה גם רוקדת ומקפצת כאיילה בחן ובמקצועיות.איני חושב שיש מישהי אחרת שיכולה להיות מנהלת אולפן ולהדריך בצורה מקצועית כמו ליאורה. ההרקדה היתה כיפית אבל בגלל מגוון הרוקדים שהגיעו להרקדה מחוגים שונים ואולי זה כתוצאה מריבוי הריקודים שמחברים אז הרבה רוקדים לא רקדו נכון את הריקודים ורבים ניסו להעתיק מרוקדים לא מיומנים שגם הם לא יודעים לרקוד אז בקיצור ההרקדה לא היתה ברמה נאותה. ההנחיה של פנינה קליין היתה ממש נפלאה והאוירה היתה שמחה.

לדעתי היה מרתון מ-ד-ה-י-ם!!!!!!

הגעתי ב 12:00 והלכתי בערך ב 18:00 . פגשתי את DW, ליאורה ואת אביגל (ששכחה להזכיר אותי...(אני לא אשכח לך את זה!
)) וכמובן את כל היוצרים והמרקידים שהיו שם... ואני ואביגל אכלנו צהריים אם ישראל שיקר (תקנאו...
)

dw2322

New member
היה נחמד מאד

אין הרבה מה להוסיף מעבר לתאור של שאר החברים כאן- אני הגעתי רק לשעה האחרונה. היו די הרבה אנשים, נראה לי אולי קרוב אפילו ל 100 איש, מכל מיני גילאים. הרצפה היא רצפת שיש, הרבה יותר טוב מהרקדות פתוחות אבל נראה לי שעדיף הפרקט הקיים בחוגים רבים, היה מיזוג, ווליום סביר, הריקודים היו גם חדשים וגם ותיקים ואפשר היה גם לראות הפנים מאחורי כמה מהכותבים.

יבנאי

New member
1201

אם היו סופרים גם אותך המספר היה עולה ל- 1201. לא ספרו אותך, כנראה חוסר המזל רודף אחריך (ראה מקרה קלטת)

ליבנאי. מדוע אתה כועס עלי. אתה ודאי

מתכוון לדיסק המחשב. כנראה שכרטיס המסך התיישן וצריך כרטיס משוכלל יותר במחשב שלי.

כאמור. שתי הנערות החמודות מיכל

ואביגל בילו ביחד בכיף כזה גדול בצורה שקשה לתאר במילים.מה זה נהנו ביחד ולא נפרדו לאורך כל ההרקדה.אני בטוח שידידות זו תימשך לכל החיים. מרוב שהיה ברור כל כך לאביגל כי מיכל היתה בהרקדה משום שהיו ביחד כל הזמן אז אביגל קיבלה את זה כעובדה ולכן אפילו לא הזכירה שגם מיכל היתה.

avigal23

New member
עזרא צודק...מצטערת מיכל!!!!

אין אפשרות להוכיח כמה אני מצטערת!!!! לרשום לך מאה פעמים? אלף? זה יעזור? באמת זה כבר היה אצלי מובן שהיית ששכחתי(וגם כי מיהרתי לכתוב מבית הספר...גם בגלל זה שכחתי לכתוב את ירון מישר...סורי!)מזה... היה כייף...היום פנינה סיפרה לי שהיה קרוב ל-2000 איש..(מיכל,זה עלה מאז שהיא סיפרה לנו...)כולמר....1960 איש אם אני לא טועה....הרבה הרבה... כן,ואני ומיכל(מקווה שזה יפצה על העובדה ששכחתי לכתוב אותך.)אכלנו עם ישראל שיקר.... ופגשתי סוף סוף את ליאורה... ושוב פעם אציין שירון מישר היה... והיה ממש כייף....פנינה סיפרה לי שזה לא ממש הסתיים בשש (DW אולי אתה תספר -אם נשארת עד מתי זה היה?)...

אני לא אסלח לך על זה לעולם!!!!!!!!!

ובתור עונש תכתבי 100,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,700 פעמים "אני מצטערת" בהצלחה...

למעלה