ואני סוף סוף פגשתי את אביגל החמודה
היו שם גם מיכל, עזרא, ואת DW לא זכיתי להכיר. כפי שאביגל תארה ההרקדה התקיימה מ12:00-18:00 ,היה נחמד יוצרים אורחים שהגיעו: יונתן כרמון(שיבולת בשדה, הרועה הקטנה,אל תירא, גוזי לי, ימין ושמאל, מעמק לגבעה, ועוד..), תרצה הודס(מיסדת ומקימת המדור לריקודי עם),אליהו גמליאל(דרור יקרא, אליהו הנביא, מי האיש, שני שושנים ועוד..), שושנה קופלוביץ(אור וירושלים, ים השיבולים, מאין תבואה שירי, שלג על עירי) שלמה ממן(גוונים, הורה יין, בת שלמה,פעם תורי ופעם תורך,סתיו לבן, פרח הלילך ועוד..),רוני סימן טוב(קיץ על העיר, אוורה טו,תיבת הזימרה, על העיר עפות יונים, שיר מגרש את החושך ועוד..), ישראל שיקר(הזמנה למחול,שורשים,אנשי הגשם,חולות מדבר,ספר על אהבה,אל תמהר, בחור שמח,המנגינה הישנה ועוד..) ישראל גם לימד שני ריקודים בזוגות, חדשים חדשים ,ישר מהמכבש (מההשתלמות הקרובה):האחד "אין מדינה לאהבה" מבצע/אורי פיינמן לחן/צביקה פיק, והשני "בשם האהבה" של שלומי שבת. האולם הוא גדול, מרווח ונעים מאוד לרקוד בו. פנינה קליין פירגנה לכול האורחים שהגיעו וקיבלה אותם בכבוד רב כמו שמגיע להם. סה"כ אני אישית מאוד נהניתי, שמחתי לפגוש חברים, רוקדים וידידים טובים שלא ראיתי מזה זמן מה. מאחלת לפנינה בהצלחה בחוג החדש.