בית החולים סורוקה

Crossface

New member
בית החולים סורוקה

עכשיו חזרתי מבית החולים סורוקה מבאר שבע שם עבדתי כשעתיים כליצן במחלקות השונות, ראיתי כל מיני מיקרים וילדים בכל מיני גילאים. היינו 5 ליצנים, 4 מתחילים והמורה שלנו. היינו בכל מיני מחלקות של ילדים ונוער, אישפוז וכירורגית היו בעיקר יהודים ובדואים, כמובן שהתייחסנו אותו הדבר לכולם היה קצת יותר קשה עם הבדואים בגלל השפה, אבל הסתדרנו נהדר זה היה מעייף, אבל מהנה.

../images/Emo151.gifיפה, כל הכבוד

הלואי עוד רבים כאלה בינינו. אם הצלחתם להחדיר מעט שמחה או חיוך בפניהם של הילדים האלה, תבואו על שכרכם. קרפד,
שיצא מן השלולית במיוחד כדי לברך.

מצוין קרוסי ../images/Emo127.gif

טוב שיש אנשים טובים כמוך שמתנדבים לעשות קצת שמח לילדים ברגעים אלו בארץ , והלוואי וירבו כמוך. ושתמשיך לעשות לכולם שמח והכי טוב שרק אפשר אני שולחת אלייך גם שימחה גדולה והמון חיזוקים להמשך ולך בשם הילדים מודה
מקרב
על הזמן והסבלנות בשבילם , לעשות להם פורים שמח והרבה שימחה אני מעניקה לך עכשיו
של מתנדב מצוין ון
על השימחה שהצלחת להעביר להם
אתה עשית מעשה מבורך , המשך כך כל הכבוד קרוסי .

Crossface

New member
שבלולית תודה אבל

זאת לא התנדבות, זאת עבודה, יש אנשים נהדרים שתורמים כסף וככה אנשים כמונו יכולים לבוא ולעבוד אומנם אני לא בטוח שעל היום אני טקבל כסף, זאת הייתה רק הכרות עם הבית חולים. לא סתם בחרתי את המקצוע, אני יודע שיש לי מה לתת לילדים, והשמחה שלהם עושה לי טוב, אז ככה אני מרוויח פעמיים.

קרוסי אז עד רבה

כל עוד שיש בזה גם רווח ,אתה שמח מן העבודה והילדים שמחים ואני גם שמחה לשמוע זאת , זה שימחה גם בשבילי שיהיה לכולם פורים שמח
ושכולנו ניהיה בריאים עם המון שימחת חיים בכל זאת אני מברכת אותך על העבודה המצוינת , שאתה גרום שימחה והנאה לילדים ושוב מביאה לך
והמון
בשמי
במשך
, המון המון
תודה לקרוסי ה
שעושה שמח לכולם .

טאKילה

New member
יפה קרוסי...../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif

בהצלחה חומד,הרבה הצלחה. מה יותר יפה מלשמח ילדים, לשמח ילד חולה זו חלק מהרפואה חלק מההחלמה, השמחה החיוך מביאים בריאות כמו תרופה ומזור. המון המון הצלחה..

Mוניk

New member
קיפאקקקקק לליצן המוכשר שלנו../images/Emo24.gif

וואו קרוסי סוף סוף יישמת את זה הלכה למעשה כל הכבוד לך מאמי בהצלחה בהמשך זאת אחלה עבודה עם סיפוק עצום לצידה גאה בך ליצן מקסים קרוסי
מוניק

חתולון*

New member
יופי קרוסי, קודם כל תגובתי....ולפני

כן... ולפני שאני קורא את תגובות וברכות האחרים, אני פשוט כועס עליך!!!! למה לא אמרת שאתה היום בבאר שבע, הייתי בא לבקר, או לפחות מזמין אותך אלינו ליחידה. אני גאה בך על מעשיך. בהצלחה

Crossface

New member
תודה לכולם

וחתולון, אפילו לא אכלתי בב"ש סיימתי בבית חולים וחזרתי הבייתה במיוחד כי זה לא היה ץלוי בי, אלא בבחורה שהסיעה אותי

חן (*_*)

New member
קרוסי- כל הכבוד ../images/Emo140.gif

גם על ההתנסות המעשית במקצוע הנהדר שבחרת, וגם על המצווה הגדולה של הארת פניהם של ילדים חולים באור של צחוק וחיוכים. אבל, מה הפלא? מלכתחילה סמכתי עליך!!! אתה 10 !!!

למעלה