בית הזכוכית

מולוקו

New member
בית הזכוכית

קיץ משונה חם ומחניק אובך יורד על העיר חונק אותה לחלוטין כמו החונק מבוסטון או המפלץ מלוכנס. כמו בתחנת רכבת תחתית מצחינה מוודקה ומריחה נובלס יכולתי לשאול את עצמי מה אני עושה איתך אבל הייתי ממשיך כמו כלום לעשות איתך בלי לשאול. איך את יכולה לדעת על החיים מעולם לא היה לך מאהב לא ילדת תינוק , ולא ראית אדם מת. אבל את יכולה להגן על עצמך דווקא משום כך. אני טהור בעינייך , כך אמרת אבל מה פתאום את חושבת כך את לא יכולה לסבול את הרעיון שאישה אחרת גילתה מה שאת יודעת והיא חיללה את תומתי עוד לפניך. אני יודע שאתוודה לפניך אומר לך את האמת ואת בטח תשאלי יותר כדי לדעת פחות. והגורל המצחיק הזה ישתין נגד הרוח רק בכדי לגרום לנו לחייך ואולי לשמוע את צחוקך. אני פותח חלון שהסירחון יעבור את מתהפכת במיטה שהחלום יעמוד בטח היה לך סיוט מהשכרות והגילגול בדרך כלל את אופטימית בפיקחות. כשתיתעוררי תדליקי סיגריה ותעלי עננים של עשן עד התקרה לעמעם במשהו את ריח האלכוהול ואת הסוטול של כדור האקסטזי את תעיפי בי מבט שואל,בוהה ניכחו אולי להגיד מה אני עושה פה כאילו שאת לא יודעת , ילדה.

חלון של זכוכית ../images/Emo79.gif

קיץ חובק עולם ואני מביטה בך מבעד לבית הזכוכית שבנית עבורי. נוגעת בגופך זה שנגעו בו לפניי ויוקדת אליך בתשוקות כאלו שפורחות במיוחד עבורך. כאשר אתעורר ערפילי בוקר יעטפו את ליבי אתה תחייך אלי מבעד לענני תהיות וחלון של זכוכית יסגר.

מולוקו

New member
ידיים זרות

אפשר לחוות רגע של אושר כשידי נוגעות בגופך אפשר רגע של עצב שידי נגעו זו בזו ולא בגופך הרך שהפריד בניהם. כשידיים זרות נגעו בי לא היית שם כדי להגיב ולא נולדת עבורי בכדי להשיב עכשיו כשאת יודעת זה לא משנה כלום.

למעלה