בית הבובות 2

kombinaizer

New member
בית הבובות 2../images/Emo35.gif

רק אני שם לב לדימיון בין סינרגיה לבית הבובות? תחשבו על זה טוב טוב.... על איך הגיעה ההצלחה, מי הקהל, מסרים וכו'

timon12

New member
אני דווקא ממש לא חושב שהם דומים:\

בית הבובות הם סוג של שאנטים כאלו... סינרגיה זה משו אחר לגמרי:) גם בכלל, המילים דיי שונות והלחנים לגמרי שונים, על איך הגיעה ההצלחה אין לי מושג, אבל בית הבובות פונים פחות לנוער (כאילו גם) אבל משלבים גם את הבוגרים שבנינו. סינרגיה יכולים לפנות לבוגרים, אבל הקהל הצעיר יותר מתחבר אליהם, גם מבחינת כתיבה, וגם המוסיקה המקפיצה. זו רק דעתי חח

בעיניי אין דמיון.

2 דברים שונים. וגם הסגנון שונה. כל הזמן משווים אותם ללהקות אחרות. היהודים, לינקין פארק וכ"ו. הם להקה בפניי עצמם והם מעולים, אין סיבה לכל ההשוואות המיותרות לחלוטין האלה. אבל זו דעתי...

kombinaizer

New member
עזבו תצד המוזיקלי.

אני לא מוצא שום השוואה בין השירים אבל תסתכלו לדוגמא על איך סינרגיה ובית הבובות התחילו, שניהם בהתחלה לא היו מוכרים ולאחר זמן מה (לבית הבובת רק אחרי כמה חודשים שיצא הדיסק הראשון וסינרגיה לאחר הדיסק השני) הגיעה ההצלחה. בית הבובות הפכה ללהקה שכל הנוער אהב וגם הרדיו ממש אהב אותם. השאלה היא אם יקרה להם אותו הדבר, כי לכל עליה יש ירידה.

timon12

New member
סינרגיה זה בגלל שהנוער רובו

לא פתוח למוסיקה כזו, רק כאלו שיש להם קליטה מהירה למוסיקה טובה קלטו את סינרגיה, כמוני שקלטתי מצועקים על אהבה. אבל, אחרי שמוציאים שיר כמו תראי זה אני כולם מתחילים לאהוב. זה כבר כי גם הם מושפעים, וזה גם תלוי בתחינה של גלגל"צ את השירים שימו לב, אשם מצליח רק כי טוחנים אותו כל היום. רוב הדיסק הראשון כמעט ולא הגיע לגלגל"צ... בית הבובות, זה בדיוק סגנון שתפס ב-24 באותו הזמן כי זה מהסגנון שירים שנתפסים לך בראש, עם המילה או הצליל החוזר כגון: " כל הזמן , אני חושב, עליה, עליה עליה" " פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם (עם הארכה כזו שכל היום יושבת לך במוח) " למע-ע-ע-ע-ע-ני גם החזרה הזו שחורשת לך את המוח..." זה מן סגנון שתופס כזה, כי המילה הזו שחוזרת על עצמה, גורמת לך לזמזם את השיר כל היום

בת אלי91

New member
בית הבובות?

אני לא רואה דימיון האמת... 2 סגנונות שונים לחלוטין. אולי הדומה הוא בדרך שהם גם הגיעו מהקהל ועשו דרך ארוכה ורק אז הגיעו לתקשורת.... חוץ מזה במוזיקה עצמה אין כל קשר בינהם לדעתי :]1

סינטטית

New member
אני לא אוהבת את ההשוואות האלו.

ובכל אופן, אני לא חושבת שיש דמיון. בית הבובות תוך כמה חודשים הפכו להיות הדבר הכי חם שקיים בארץ. הם לא עבדו קשה מידי... זה בא להם די בקלות, ישר לפלייליסט, ישר הופעות מפוצצות... סינרגיה בנו את עצמם לאט לאט. צעד צעד. הם התחילו מהופעות של 20 אנשים והגיעו בכבוד למה שהם עכשיו. ובגלל זה אני חושבת שזה הכי מגיע להם בעולם... הם כבר קיימים 4 ומשהו שנים... ולאט לאט הם בונים את עצמם וכל פעם מגיעים לעוד ועוד הישגים ועכשיו הם בשיא שלהם.... שימשיך ככה. והאמת? שבקשר לזה: "השאלה היא אם יקרה להם אותו הדבר, כי לכל עליה יש ירידה." אני ממש לא חושבת שזה ככה. בדיוק מהסיבה שסינרגיה עבדו קשה בשביל להגיע לאיפה שהם עכשיו... כשבונים לאט לאט, יש בסיס, ולכן יש יציבות.
כשעולים מהר, קורסים מהר. בקיצור, נראה לי שסינרגיה יישארו עוד הרבה זמן בתודעה...

uk23

New member
דרך אגב לא מדוייק . . .

לבית הבובות לא לקח כל כך מהר להגיע לחשיפה ולאהדה של התקשורת. הם התחילו מהעברת דיסקים שלהם בין כל מיני אנשים, בעיקר כאלה שנסעו לדרום אמריקה וכו. רק אחר כך הקליטו את האלבום, רק אחרי זה שיחררו אותו. וחצי שנה אחרי שהאלבום יצא, הם קיבלו את האהדה בבום. אז נכון, הם אמנם הצליחו יחסית יותר מהר מסינרגיה אבל גם להם זה לא בא בקלות. סינרגיה עשו באלבום השני דברים יותר חזקים, הקפידו על הפקה רוקיסטית בסאונד חו"לי וכמובן התמסחרו יותר (ואגב אני לא חושב שלהתמסחר זה רע, זה פשוט הפך אותם למצליחים יותר)

timon12

New member
../images/Emo45.gif בדיוק כמו עם הכוכבים הנולדים.

מגיעים ישר לפיסגה, ותוך שנה מי זוכר אותם?

שלומיתת

New member
לא נכון

זוכרים מעולה את נינט לא זוכרים?סקעת?שי גבסו? זוכרים,זוכרים..

timon12

New member
יהודה סעדו זוכרים? הראל מויאל? בלחץ

מיכאל קירקילן?

בת 1986

New member
סעדו הוציא סינגל! ! !

וסקעת זוכרים טוב מאוד... וחכה שמויאל יוציא דיסק שני יישמעו עליו שוב!!

זה לא כל כך נכון ../images/Emo13.gif

כי עובדה שרק אחרי שנה ש"מדפים" יצא הם התחילו להצליח.

לולה2007

New member
לא חושבת שיש קשר........

בקשר ללחנים וגם דיי המלל השוני ברור!!! אין בינהם קשר ובית הבובות לא עשו "עבודת שטח" כמו סינרגיה הם היו מוכרים רק בדיסק סתמי שהוציאו לתרמילאים בהודו וכאלו ולא היו במסע חרישות בארץ כמו סינרגיה!!! ובכללית אני לא אוהבת שמשווים בין דברים זה מוריד מהערך של כל אחד (לדעתי...) . וכל להקה היא משו בפני עצמה עם קהל היעד שלה.....

uk23

New member
אין שום דמיון בינהם . . .

לא רוצה להעליב או משהו אבל זה טיפשי להשוות בין סינרגיה לבית הבובות. נתחיל בזה שבית הבובות עושים מוזיקה בסגנון מסויים ורוב השירים שלהם הם באותו סולם, באותו טון. יש להם סאונד די אחר וישראלי. סינרגיה התחילו עם אלבום ראשון ויחסית בינוני, והמשיכו עם אלבום שני שהוא לדעתי טוב מאוד. הסגנון שלהם הוא רוק סטייל לינקין פארק-ניקלבאק. הפקות מאוד מושקעות, סאונד מאוד חזק, מכוון למה שהולך בחו"ל. הנושאים של השירים אחרים לגמרי מהנושאים של בית הבובות. אין בינהם דמיון בשיט.

לדעתי אין שום דמיון בין סינרגיה לבי

לבית הבובות , לכול אחד יש ת'הצלחה שלו וכל זה..

למעלה