בית הבובות 2

שלומיתת

New member
לא אהבתי

את הכותרת שלך.. בתור מעריץ (?) של סינרגיה אתה לא אמור להגיב ככה. ואני לא רואה שום דמיון ביניהם.

kombinaizer

New member
אני לא אמור להגיב ככה?

לא חושב שהתחתנתי עם סינרגיה אי פעם. גם מעריצים יכולים להעביר על הלהקה ביקורת בונה ולא להעריץ אותם עם משקפיים ורודות.

kombinaizer

New member
טוב אור תמחקי תשרשור.

לא הצלחתי להעביר תמסר שלי כמו שצריך.

ת'אמת..התחלתי לשמוע את שתיהם באותה

התקופה,אבל מהר מאוד ירד לי מבית הבובות. זאת אולי הנקודה הדומה אצלי בין שתיהם,אבל יותר מזה לא. אני שונאת לעשות השוואות בין להקות שונות בארץ או בחו"ל,כל להקה וייחודה,והדרך שלה,והמסרים שלה,זאת לפחות דעתי. לפני איזה שבוע,התפרסם בידיעות אחרונות השוואת סינרגיה ליהודים,אני שומעת היהודים מלפני פול זמן לעומת סינרגיה,אבל עדיין אני לא מסוגלת לעשות את ההשוואה. כל להקה שאני אוהבת תופסת מקום נכבד אצלי בפלייליסט ועושה אותו כמלך!

XxXOrpazushXxX

New member
נאמ . לא נראה לי כלכך ..

ז'תומרת , כמה שאני מכבדת את "בית הבובות " אני חושבת שזה קצת שונה ..

איזה שטויות.

בית הבובות לא מגיעים לקרסוליים של סינרגיה. קודם כל השירים לא באותו סגנון בכלל בכלל. והצורת פרסום שלהם שונה לגמרי. ועוד דבר, סינרגיה היתפרסמו לפני בית הבובות. וכמו שכבר אמרו כאן, ההשוואות האלה מיותרות. אנחנו לא ילדים, כל אחד ומה שהוא אוהב.

D o R a S h A y

New member
יש משו... אבל..

בסגנון הם שונים אבל מבחינת איך הגיעה ההצלחה, קהל, מסרים וזה.. הם בהחלט דומים עד לא מזמן ממש חרשתי גם על השירים של בית הבובות ויש דימיון בגלל זה אני ממש אוהבת את שניהם =] אולי בגלל הדרך שהם עשו הם להקות כאלה איכותיות.. אין עוד הרבה כמוהם..

kombinaizer

New member
בית הבובות להקה איכותית? ../images/Emo6.gif

זה הדבר האחרון שהייתי אומר עליהם.

shusha05

New member
על טעם וריח אין להתווכח..

מכיר את המשפט הזה?! אתה יכול לאהוב מישו\משו ואחרים יכולים לשנוא אותו מוות..!

li gueta89

New member
חחח לא חושבת..

הם להקה מצויינת עם שירים מעולים!!! הם אפילו זכו להקת השנה בשנת 2005 !! אני אישית מאוד אוהבת אותם ואת סינרגיה הם שתי הלהקות האהובות עליי!!! וכן.. בית הבובות הם להקה איכותית

סינטטית

New member
יש קשר

אם אתה אומר שאין קשר זה אומר שאתה סתם אטום ומעצבן. להקה טובה או לא זה גם עניין של טעם אישי, אם לא רק. אתה לא יכול לבוא ולהגיד מה שאתה אומר כי זו רק דעתך ולדעת רבים אחרים זו כן להקה טובה.

kombinaizer

New member
אני אסביר תעצמי למה הם חרא להקה

הם נורא ממוחזרים כל השירים שלהם אותו דבר - על אותה תבנית. כלומר, השירים שלהם בשתי קולות, פזמון ושוב אותה תבנית בבתים. מה גם שהנגנים שלהם על הפנים וההופעות ממש משעממות (אשכרה נראה שהם מופיעים עם פלייבאק).

ענברוו

New member
למה חרא להקה.??

בוא נגיד כמו שאמרו פה כבר שזה עיניין של טעם, יש הרבה שאוהבים תלהקה הזו.. אני אישית חושבת שהם שרים יפה ויש להם שירים יפים (לא כמו של סינרגיה חח) אבל סבבה של שירים.. ולא יעזור אם תתכחש לזה שזה עיניין של טעם כי עובדה הרוב פה אומרים שהם להקה טובה ואתה אומר שלא.. אז בוא נחשוב ביחד.....
שבוע טוביי

kombinaizer

New member
אני שומע אותם

ומה לעשות, גם אני שומע לפעמים מוזיקה לא איכותית. זה לא קטע של טעם, מבחינה מוזיקלית הם פשוט לא טובים.

timon12

New member
בית הבובות אחלה לא יותר מזה, אבל..

זה באמת עניין של טעם ... גם סינרגיה יש להם שירים דומים, אבל זה גם סגנון מסויים שלהקה בוחרת לה.

למעלה