ביתי הצעירה...........

שקדי

New member
ביתי הצעירה............./images/Emo68.gif

חזרה הרגע מטיול שלג בצפת וסיפרה שהיה המון שלג ועשו כייף ופתאום נזכרתי ........... שפנטזיה בכלל חייבת לנו תמונות מהשלג ואנחנו עוד ממתינים.......... אבל לא נזכיר לה............נכון??????

שקדי, לא

לא שכחתי אלא שקמתי לבקר שבו הערפל כל כך כבד שלא רואים סנטימטר מהאף וכשחזרתי בצהרים כבר הכל נמס אבל אם יהיה הרי אביא, לא אשכח אתכם ידידי הטובים

שקדי

New member
העיקר............../images/Emo11.gif

שעברתם את הסופה.....עלאק .....בשלום והחום.....היחסי.....חזר למעונכם לחיי השלגים שבדרך.......

שקדי

New member
נדמה לי................

ששיטת החימום האסקימואית תתאים כאן......... לשניכם.............

חוששת

שאם רק אתקרב אליו הוא ישאג מכאבים עדיף לתת לו לנוח יום אחד מה יש, לא מגיע לו, לבנאדם? בינתיים מקבל תשומת לב מלאה

שקדי

New member
בכל אשמה............../images/Emo4.gif

המורה שלי ללשון......עברית שהתיאשה ממני ......בצדק......בטרם עת ונשארתי איכר עילג וכבד פה......המנסה לשווא לשמח אנשים.......ובעיקר את עצמי.................

שקדי

New member
הבקר התרשמתי...........

שהכנסתי את כולם לדיכי חורפי אשתדל להימנע זאת בעתיד לא תלוי בי....... ו.....תודה

magy

New member
טרה טוען שהכל תלוי רק בנו

או תלוי רק .....לנו... מה סיבת התלייה שלך??

שקדי

New member
שנה בנימין פרנקלין........

אם לא נהיה תלויים זה בזה נהיה תלויים זה ליד זה......... נדמה לי שאם הבנתי נכון את כוונת הנשיא השלישי לזה הוא התכוון........לא ככה???????

magy

New member
בעת החלטות חשובות

אני זקוקה ליומיים מחשבה. תן יומיים לחשוב....כבר עובד אצלי לאט....שם למעלה.....

שקדי

New member
כל זמן..............

שזה רק למעלה........... קחי את הזמן שלך............. ובפלמ´´ח היו אומרים: תן לסוסים לחשוב יש להם ראש גדול בשביל זה(סמיילי של סוס)

../images/Emo98.gif../images/Emo68.gif../images/Emo12.gif

עזבי אותך ממחשבות... זה עושה קמטים ומקצר את החיים

magy

New member
זה עושה חיים

ומקצר את הקמטים. או עושה קצרים ומקמט את החיים
))))

טרה10

New member
אמש היד שלך היתה למטה..

ועוד האשמת אותי שהבאתי לך אותה מהר מדי..וזה אחרי שבמקרה ...הבאתי את הגיטרה..! ועל זה אמר מוטי בן מוטי שבן דוד שלו תמיד היה נועל נעלי כדורגל..שמא יבוא כדור.! [נבדק]

לא שמעתי צעקות

ובאמת, כל אחד שייקח את האחריות לעצמו אם ממש בא לך להיות בדיכי, זכותך והחלטה של כל אחד היא האם להסחף או לעודד תרגיש חופשי

טרה10

New member
משאני אומר זה שהכל בראש שלנו..

לא תלוי ולא צלוי. והכל תלוי בטיב המילוי. מה זאת אומרת בראש שלנו.[ועיניים כאן..?] צירופי המקרים הם בראש שלנו..אלא של מי.? וזה שבדיוק היה שלט של רואה חשבון בסוף השנה זה גם בראש שלנו..והעיקר היא בת האיכר..זה תמיד בראש שלנו.. אצל האתיופים למשל..הולכים בשדה רואים פתאום בת איכר.. ולעץ חיה היא כבר אמא של בת האיכר. לא נרשמים ברבנות, לא מודיעים להורים. אח"כ באים לא"י.. וזה בן של ההיא ולא בן של ההוא לכן יש לה שם אחר. וזו בת שלה אבל לא שלו ולכן היא בשם של האמא. זה מה שיש להם בראש..! ממש ברדק חוגג..אז פלא שהמדפים נופלים אצלך..עיניים.! [נבדק]

טרה10

New member
הייתי יכול להיות מורה לפיסיקה

שר יובל בנאי..ממשינה. משינה ערכה את הופעת הפרידה שלה בערד. שלשה ילדים שהיו בין הנדחפים לעבר השער של ´אתרוק´ מתו- בשעה שההופעה כבר החלה. איטן,נעמה ו..לא זוכר את כל השמות. עתה הורשעו מפקד המחוז הדרומי במשטרה-יוסף אבני- אבינועם וורבנר.מנכ"ל העירייה- והמארגנים המפיקים- ומי שדחף היו רק ילדים. שצעקו ´היידה היידה´ ונמחצו אל קירות הפח- שלא נפלו..כי חוזקו נגד דחיפות. נורא עצוב..והפסטיבל ההוא - כבר נוסטלגיה---רק זכרונות, רק זכרונות, ופעם היה כאן שמייח, ואריק ושלום ומתי ויודית ונורית, ובועז, ושלמה-[שהבן שלי הגאון הקטן-עכשיו הקליט לו את ה- DVD החדש,] וחוה, ונעמי, וסו, ואבא שלה נחצ´ה, וגלי, ואורה זיטנר, ושלומית היפה הגבוהה ששרה עכשיו עם יבגני, וארקדי, ונתן כהן מ´נשמות הטהורות´, ושלום [עוד פעם]הופיע במצדה עם אריאל בהופעה פיצוץ..בזריחה אל מול המצדה.. ושלמה יידוב, ומיכל טל, ואילנה גורן יחד עם פיטר מאחורי הסקסופון. ושרהל´ה שרון וגבי ברלין. והאיריסים..ונו...אלה מגבע..איך שהם שרים.. ומאיר אריאל..ב-1 בלילה..ושלמה[´הגברים בוכים בלילה´] ואריק לביא, וריטה, ורמי כל אחד לחוד, וחיים משה,ורונית שחר,ודני בסן..שעכשיו מחדשים את ´דרכנו´ שחיבר יזהר אשדות, וקלפטר,ויעל לוי וברי סחרוף,ואילנית, ופוליקר,ובני אמדורסקי, ואסף, ומאיר בנאי, וריקי, וקורין, וגרוניך, וגידי,וברוזה, ואתניקס, והגדולה מכולם...אסתר.. וחנן יובל, ואלון, ודני, ומיקי,ו...אביב.. ודורית הראובני ודני כץ, וכרמלה-גרוס-ווגנר-,ואתי אנקרי, שלישית המעפיל ודרורה חבקין, וכאילו שכל הזמר העברי בא לכבודנו לכאן. ופעם באו יצחק נבון ואופירה- זוכר אותה דיילת ב´תערוכת העשור´ בירושלים- זכרה..כי דברנו..שם. וכל שנה על הדשא אצל מאיר-שרים כל הלילה והשירה עולה בכל השכונה ומיה שלו כבר איננה..אבל המפיק הירושלמי- מגיע.באקורדיון דן בירון. וליאור ייני- והבן שלו יותם ב´התרנגולים´ בפסטיבל שניסו להחיות מחדש אבל זה לא הולך "כמו אז". שגם זה שורה משיר של שלמה. [נבדק וחבל כי ´עמליה, כבר לא תבוא לא תבוא לשיר´.]

למעלה