בישי!!*__*

Sakura Kinomoto

New member
סליחעטעות בכותרת!*שרשורצומי*../images/Emo24.gif

כי אם לא פותחים אחד כזה הוא מתפזר והולך לנצלוןשיםP: שרשרו לפה מה שעל ליבכם היפע וקבלו חיבוקD:

AbaraiRenji

New member
על ליבי ;;;;;;

ליבי חולה חולה קשר אני רוצה שנלך להביא לה פרחים ;;;; מי איתי?! גרר.

רע לי.. TOT../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

ממש רע לי לאחרונה.. אני לא מוצאת איפה לתקוע את עצמי ואני מרגישה מיותרת איפה שלא אהיה.. זה מגיע עד לידי כך שיש לי התקפי-דמעות בלתי נשלטים.. כמו עכשיו.. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. אני מרגישה שכל דבר שאני עושה מזיק/מיותר/לא רצוי וממש חרא לי. אין סיבה או מקרה ספציפי שגורם לי להרגיש ככה, להפך, בשבוע האחרון קרו לי דברים די טובים: חזרתי סוף סוף הבייתה אחרי שחודש לא הייתי בו, הסתפרתי, קנו לי דברים לבצפר, אתמול אפילו יצאתי עם כמה חברות מהשכבה וגם ביליתי קצת עם אבא שלי, והכלב שלי חזר הבייתה גם הוא, וגם עומר-שני ושיפס-בר שימחו אותי שלא מתוך כוונה XP... אבל עדין ההרגשה הקקע הזאת משתלטת עלי, ההרגשה הזאת של בדידות ואי שייכות.. ואני לא יכולה לשלוט בדמעות האלה שפורצות לי מהעיינים. אני חשבתי לנטוש את הפורום לכמה זמן כי גם פה אני כבר לא מוצאת את עצמי. אז יכול להיות שלא תשמעו ממני הרבה בימים הקרובים.. ויכול להיות שזה יעבור באותה מהירות שבה זה התחיל וכבר מחר אני אחזור אליכם... ג'ה נה

MomijiSan

New member
את כן שייכת ><!!!|קרמבולה|

ואני אוהפת אותך ואני לא אוצה שאת תעזבי ;;;; ורק שתדעי שתהיי מאוד חסרה בפורום וזה רק מראה כמה שאת שייכת לכאן ותמיד תוכלי לקבל חיבוק כמו עכשיו *חיבוקעעע* אל תעזבי T__T

מית צאן

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה.../images/Emo119.gif

רק שלי אין מה לעשות בחיים ואני לא יכולה לעזוב את הפורומ הזה>; מקווה שתתעודדי ותמצאי את עצמך במהרה~

Nittle Grasper

New member
גמאת ממש לא מיותרת >O<"

פאק, אתן בין 2 האנשות שתמיד נראו לי הכי חלק מהפורום הזה אומשו ודווקא מכן אני שומעת את זה @@"

Nittle Grasper

New member
כע, בדיוק, ולא בציניות.

חשבתי ככה עוד מהימים הראשונים שהכרתי את הפורום, שזה מספר חודשים לפני שהצטרפתי לפורום. אני יכולה להתערב שכולם כאן יכולים להסכים Oם

mikokikyo

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ואנו אמ, אל תעזבו, אונגאיי;; אתן הכי קשורות שיש, וגם אני תמיד ראיתי אתכן כחלק בלתי נפרד מהפורום! פליזי פליז, אונגאיי, אל תעזבו;;;;;;;;;;;;

Nittle Grasper

New member
;;;;;;;;;;;;;;;;;; *מוחצת*

WTF #@$*(@# את כ"כ לא מיותרת!! אבל כ"כ לא!! אני אוהבת אותך TOT מקווה שתחזרי מהר ;;;; או לפחות תדברי איתי בזמן הזה TT^TT 3333333333>

../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

אני עוזבת את הפורום את יודעת, לא את המסן. אם תצטרכי או תרצי משו תשלחי הודעה וזה~ אני לא ממש טובה בלפתוח שיחות מכלום.

Lust chan

New member
T________T!1../images/Emo135.gif

את חוזרת. ומהר!!1 ;_______; ואת מאוד מאוד קשורה לפורום, את אחת מהתורמות היעקריות שלו, אז הס$^%&^ >~< אוהבתותך כוסיטשלי ;; 3>

NoAmItA ChAn

New member
אל תדאגי *צומי*

זה גיל ההתבגרות XDD סתם, באמת, זה יעבור לך אל תדאגי. אבל עד שזה יעבור אנחנו פה כדי לנחם אותך. ותחשבי שהכל טוב ושאין לך סיבה להיות עצובה ואולי זה יעבור אפילו יותר מהר.

מית צאן

New member
המ...../images/Emo119.gif

אם אני כותבת אתזה במסן אז כולם מפציצים אותי: "מה קרהההה?" ואינלי איפה לתקוע אתזה-.- גיליתי על עצמי שאני פשוט ילדה דכאונית, חד וחלק. ושלא מאמינה כמעט לאנשים. וגם ילדה כבדה לפעמים, מה לעשות. למה לעזאזל אנשים לא יכולים לחיות עם זה שאני קצת כבדה ולא אוהבת לשחק משחקי ילדות?!?!?!?! מה הבעיות של אנשים לקבל אותי כמו שאני, לפעמים עליזה והיפרית ולפעמים כבדה ורצינית. ולמה לעזאזל כשאני בבריכה וכולם רוצים לשחק מחבואים אני צריכה לשחות 4 בריכות ולהסתיר אתזה שאני פאקינג בוכה?! זהו-.-

MomijiSan

New member
מיתע;;|קרמבולה|

*חיבוקעע* כשהיתי נידחת פה בפורום וראיתי אנשים שממש מגיבים ורציתי להיות חברה שלהם את ממש היית ביניהם ואת לא יודעת כמה שאת שמחה ועליזה מהצד , במפגשיפורומ הראשון שלי ראיתי אותך ואמרו לי שהניק שלך זה מית צ'אן ולפי איך שהיית אז שמחה ידעתי שזה בטוח את כי רק מלראות אותך רואים שאת ממש בנאדם שמח ואת חלק נורא חשוב מהפורום ואת ממש לא כבדה אבל מצד שני לכול אחד יש מצבי רוח שהוא קצת עצוב גם לי זה היה פה רק שלא כתבתי את זה היתי נואשת כי לא הצלחתי להשתלב אבל עכשיו אני רואה שזה היה שווה את זה . אבל זה כבר החלטה שלך ושתדעי שכולנו ואני אומרת את זה בלי ספק שזה כולם אוהבים אותך מאוד ! וגומנה על החפירה

למעלה