בישי!!*__*

MichelleLev

New member
מיתע ../images/Emo24.gif 3>

כבר דיברנו על זה. את יודעת שכאן, כמו שמקבלים את כולם, מקבלים גם אותך D: ואת יודעת שאת בין החברות הכי טובות שלי מהפורום ;;;;;; כבר אמרתי לך, אני לא חושבת שאת דכאונית, בכלל בכלל לא. יש לך התקפים של דיכי, ויש לך התקפי עליזות וזה נורמלי, ומצטערת להשמע כמו אבא שלי אבל זה באמת הגיל שבו יש לנו פעם פחות מדי הורמונים ופעם יותר מדי, וזה משפיע גם על מצבי הרוח, וזו הוכח מדעית אז לא להתווכח @$#@)*$@ חוצמזה, זו רק תקופה. אחרי שהתקופה הזו תעבור, וזה יכול להימשך יותר משנה, (אצלי זה היה ככה ^^ וזה נגמר, רואה?)יהיה לך יותר טוב =] 3333333333333>~

../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifמיתי;;;../images/Emo29.gif

אנחנו מקבלים אותך כמו שאת אני אגיד לך צשו אני סובלח מפחד גבהים וגם לי יש פעמים שאני ניכנס לעצב סתם ביגלל כלום לא עושים לי כלום אני נעשה עצוב אז אני מבין אותך מיתי

harar8

New member
*חיבוק*

אל תדאגי גם אני ככה כבדה. תמיד שנאתי לשחק מחבואים זה היה מעצבן אותי לספור (באמת הייתי מתחילה לבכות) ותמיד ניסו להכריח אותי חשבו שאני לא יודעת להנות כמו אחרים, דרך אגב בעבר הייתי משחקת הרבה מחבואים עם בני דודים שלי אבל אני מתעבת את המשחק, הייתי משחקת רק כדי לרצות אנשים. וכמו כשהייתי קטנה לבת דודה שלי הייתה "מחלה" שהיא הייתה חייבת כל הזמן לשחק לי בשיער (קוקיות וכאלה) כל כך שנאתי את זה שהייתי מתחילה לבכות. אבל הייתי חלשת אופי לא יכולתי להגיד לה להפסיק. בכל מקרה איכס על משחקי ילדות
וסליחה על הצומי המאוחר.

NoAmItA ChAn

New member
*צומי* ;;;

למה בוכה? מי עשה לך מה? תגידי לי ואני אפרק לו ת'צורה >< נמ.. את לא צריכה להתבייש במי שאת. ומי שלא אוהב אותך כמו שאת אני אפרק לו ת'צורה >< נמ.. לא.. לא ממש אפרק לו את הצורה... בקיצור, תיהיה מי שאת ומי שלא אוהב אותך כמו שאת (ואני מקווה שאין הרבה כאלו) הוא כנראה לא חבר אמיתי שלך. וחוצמזה, תמיד יש לך אותנו, ואנחנו נאהב אותך תמיד 33333>

Sakura Kinomoto

New member
מיתע;;(דיליי)

אני אוהפתותך מאוד!!ואני חושבת שאת סגידע!!ואת אחת החברות הראשונות שלי בפורום!אני לעולם לע אשכח את זה!!ובאתי אלייך ראשונה מהפורוםD:! ו..ו..קורה שיש מווד סווינגס...וזה לא כיף>< אבל הכי כיף זה פשוט לקפצץ עם כולם או לשבת לשמוע מוזיקה כמו:you had a bad day! ולראות איזו אנימה שווע!או להתקשר למישו חמוט *אהמאהמ*P: בכל מקרה...תמיד כדאי לדבר עם מישו מאשר לפתור את הבעיה לגמרי לבד.. אנחנו מקבלים אותך..עצובה ושמחה לא משנה איך>< כי את אותה המיתע החמוטע והנסגדת! ואת לא צריכה להסתיר את הרגשות שלך...כי אם הם הרגשות שלך...הם מאוד יפים וחשובים!!!

למעלה