בירוקרטיה...

בירוקרטיה...

עוד לפני שהגשתי בקשה (דרך קוויבק) ידעתי שהקנדים הם אלופי הבירוקטיה של העולם המערבי... אבל בכ"ז אני חסרת סבלנות... האם ידוע פה למישהו האם יש מגבלה בחוק על משך הזמן שהבקשה יכולה להיות "בטיפול"?

שרונה44

New member
צריך לנשק את רגלי הקנדים בגלל שהם

מוכנים בכלל לקבל מהגרים במקום להתלונן כמה זמן הטיפול בתהליך לוקח. את מוזמנת לנסות להגר לארה"ב, בריטניה או מדינות אחרות בעולם ונראה איזה תשובה תקבלי מהם...

drz400e

New member
לא צריך לנשק רגלים של אף אחד

אלא אם זה הקטע האישי של מישהו,כמובן.... לקנדים יש את האינטרסים שלהם לעודד הגירה לקנדה, ואין להם שום קשר לאיזה טובה שהם עושים לנו המהגרים. מה שכן, מסכים בנושא הבירוקרטיה. התהליך פה הוא מהקצרים והפשוטים שנתקלתי בהם, והבירוקרטיה יחסית מהפחות מסורבלות. כל מדינה ארופאית תטרטר אותכם אלף פעם יותר מקנדה, שלא לדבר על ארה"ב שהפכה את ההגירה אליה למשהו שדורש תואר שביעי בהבנה בירוקרתית וסבלנות של פיל הודי. עכשיו לשאלה עצמה- עד כמה שאני יודע,אין שום מגבלה חוקית על הזמן שהתהליך נמשך. פגשתי מעטים ברי מזל שקיבלו את הPR שלהם תוך שלושה חודשים, אבל הם היו מעטים ועד היום אנחנו עוד מריצים תאוריות לאיך זה קרה להם... לרוב האנשים לוקח כ15-20 חודש לקבל תשובה חיובית או זימון לראיון(שמאריך את התהליך בכעוד שישה חודשים).

תודה.

אז אני אשאל שאלת המשך, היות וכבר התייחסת לנקודה נוספת: קראתי באתר של קוויבק שישנה אפשרות שהבקשה תעבור ללא צורך בראיון ויש בקשות שהמגיש יוזמן לראיון. מה ההבדל? מתי מזמנים לראיון ומתי מאשרים ישר?

למעלה