ביקשת את דמעותיי.

am3aa1

New member
ביקשת את דמעותיי.

ביקשת שאקום ואלך אל תהומות אל הרי המוות שם באופק ביקשת את דמעותיי לקשט לך קירות ביקשת לב בלי דופק ואני פסעתי בלי דמעות פצוע כואב סביבי גוויות טובע בחשכת נהרות הגעתי עד פתחי שמים מלאכים השקוני מים ונשאוני חזרה על כפיים

שמים1

New member
מחרוזת של דמעות ../images/Emo79.gif

ביקשתי לפזר לך דמעותיי כמחרוזת רוטטת על לוח ליבך לענוד לך געגועיי כטבעת . ירח עצבני וקצת גם אני, מחפשת חיוך בפניך להנעים את לילי. מלאך ישלח חץ של חיים ישא על כפיו חדווה ונועם עיניי ישירו לך אלפי שירים על אכזבה חיוורת.

דמעות

ביקשתי לראות דימעותייך ביקשתי לדעת אם דימעות תנין על לחייך על אהבה אבודה או סתם מועקה רציתי לטעום דימעותייך כי לי סח סב כי דימעות אושר והקלה מתוקות מחלה מתוקה כי לי סח סב כי דימעות של קינה מלוחות מרות מלענה ואחרשהבנתי ידעתי שאוהבך אני ושמילותיי לא נפלו על אוזניים ערלות אהבתיך בלבי אהבתיך יותר ממני עכשיו אמנע עינייך מדימעה כי מי יבכה אחר יותר ממני??

טאKילה

New member
לנצח אזכור...

יחפה נודדת נשמתי בצלליה על דיונות חול ערום עטופה בבגדי עלומיי רק עיניי מביטות וידיי מנסות לגרש רוחות פורעות. , לנצח אזכור סופות חשקים ורעמות קצף ערגתך שנטש הזמן...לדעוך בין שבילי קיץ וחורף בורח. , בשתיקה שאין בה מילים אותיר בך אהבתי ואתן לדמעותיי לזרום אל מעיין קסמיך.

למעלה