ביקשתם לעזור

PillzE

New member
אוווו! אני כנראה הולכת היום לזמיר.

אז אני אפרסם שם בהחלט! הלוואי והיו לי פלאיירים ממשיים לחלק... =[

L A D Y B U G 2

New member
שבוע הבא אני לא נמצאת...

וכמו שאמרתי לך, אני מתכוונת להדפיס כמה פלאייירים ולחלק לאנשים שנראים מעוניינים.

CitizenErased

New member
טלפון להזמנות? למועדון?

אי אפשר להזמין דרכם מראש, קונים כרטיסים בדלת באותו היום. כן אפשר לקנות כרטיסים ממני אבל אני לא מתכוונת לפרסם את הטלפון שלי לעולם, אני אמכור רק לאנשים מהפורום ולאנשים שאני מכירה לפני המסיבה
(או אם אני אתקל במישהו במקרה שירצה לבוא וירצה לקנות מראש אז כמובן שגם)

יששש אני בא!

יצא טוב שהתבטלה ההופעה בקולטורה בזמן שלא הייתי פה... כדי שאני אוכל לבוא לדבר הזה. 99.5% אחוז אני בא. אם לא קורה משהו דרמטי. זה מועדון שאפשר לרקוד בו או קולנוע שנשב ונראה הופעות שלהם... ?

CitizenErased

New member
לרקוד! אני אתן מכות למי שלא רוקד

ברוך השב אגב
ואנחנו מארגנים טיסה ליוון עם ONTOUR, הטיסה תעלה כ3500 שקל כולל טיסה לינה וכרטיס להופעה.

../images/Emo47.gif

אני מפיצה, אני מפיצה. המ, זאת לא יותר "מחווה" מאשר "מסיבה"? שיהיה.

dovky

New member
אני כנראה בא

ואולי גם בא איתי חבר... אם יש פה מישהו מירושלים שגם יכול לדאוג לי לטרמפ, זה בכלל יהיה טוב

ShadowDweller

New member
אני אעשה כל מה שאני יכולה כדי להגיע..../images/Emo54.gif

אבל עדיין זה בעייתי.. אמא שלי עושה המון בעיות בזמן האחרון
נזכרה לשים לב שאני 'מתבגרת'

DarkYula

New member
בעיקרון זה הסופ"ש שאני כן יוצאת

אז אני ממש אשתדל להגיע =] ובליקשר אני אפיץ את זה.. =] לירון את אדירהעהעאהעאהא!!!!!

GD ROCKS

New member
האמ, כלכך הייתי רוצה להיות שם

אבל אין לי כסף לכלום |: מספיק ההופעה של נופקס, ההורים שלי לא יתנו לי עוד כסף למסיבה הזאת.

Rock Bottom

New member
אמנם לא יכלתי להציף בפורומים

כי קצת לא הייתי בבית עד היום, אבל סיפרתי בערך לכל נפש חיה שאי פעם שמעה אפילו שיר בודד של מיוז. אני כל כך מחכה כבר לחמישי הבא.

CitizenErased

New member
חשוב...../images/Emo70.gif

אז למי שלא שם לב, שלחתי אימייל לבערך 4000 אנשים לפרסם את המסיבה [ואת הטיסה ליוון]. האימיילים כמובן לקוחים לגמרי מהעצומה... קיבלתי דיי הרבה תגובות מאנשים שרוצים לבוא וביקשו עוד פרטים. ראיתי גם את הפרסום שחלקכם עשיתם בפורומים שונים, אני מאוד גאה בכם
אגב, אין אף פורום ישראלי לדרים ת'יאטר? כי קהל היעד דיי דומה והייתי שמחה לפרסם גם אצלם. עוד דבר נחמד, מעריב אמורים לפרסם את המסיבה ביום רביעי הבא (יום לפני, ה29), אז נקווה שזה יביא עוד אנשים.

Rotem fa

New member
וואוו מעולה!

אם הם יפרסמו בעיתון.. חח כן ומלא חברים שלי קיבלו אימיילים ושאלו אותי גם :]

למעלה