CitizenErased
New member
ביקשתם לעזור../images/Emo35.gif
אז הנה. הרבה מכם אמרתם שאתם רק מחכים להזדמנות לעזור לנו וכאן אני ללללא ספק זקוקה נואשות לעזרתכם. כידוע, מסיבת מיוז שלנו מתקיימת ב30 באוגוסט במועדון קולנוע זמיר בתל אביב. הפרטים המלאים והסופיים:
כניסה עולה 50 שקל
שתיה קלה ראשונה חינם
אין הגבלת גיל
מתחיל ב23:00 בלילה
במהלך הערב יוקרנו DVDים לא רשמיים, תהיה הרבה מוזיקה טובה וככל הנראה נציגים מONTOUR גם יביאו לנו פרסים וצ'ופרים מגניבים
יש אפשרות לקנות ממני כרטיסים במכירה מוקדמת אני ואורטל היינו במועדון וראינו את המקום ואני חייבת לציין שזה פשוט מקום מרשים ובאמת שהמסיבה הזאת יכולה להיות מדהימה. עכשיו אני יודעת שלא כולם פה יכולים לבוא כי לכל אחד יש תירוץ אחר. אבל באמת חשוב לי שתעשו כל מה שאתם יכולים כדי להגיע. אני יכולה כבר עכשיו להבטיח שיהיה שם מגוון גילאים ככה שאתם לא תהיו לבד לא משנה בני כמה אתם. ובאמת שחשוב לי שכולכם תהיו שם.
כמו כן - ופה אני זקוקה לעזרתכם - בבקשה תפרסמו את הפלייר הזה ופרטים לגבי המסיבה בכל פורום בו אתם נמצאים, תפוז או לא. עשיתם עבודה מדהימה עם פרסום העצומה במאי ובבקשה תנסו לעשות לפחות את אותה העבודה עם המסיבה. תספרו לכל החברים שלכם, תנסו לגרור אותם ושהם יגררו חברים שלהם שיגררו את הסבתות שלהם מצידי. אנחנו רוצים אירוע מדהים ומלא באנשים. אחרי כתבות כמו הכתבה שפורסמה היום בידיעות חשוב להראות שאנחנו לא מאמינים לשטויות, המעריצים בארץ חזקים מתמיד, אנחנו מוכנים לעשות הרבה רעש והם עוד יגיעו לכאן בזכותינו.
אז הנה. הרבה מכם אמרתם שאתם רק מחכים להזדמנות לעזור לנו וכאן אני ללללא ספק זקוקה נואשות לעזרתכם. כידוע, מסיבת מיוז שלנו מתקיימת ב30 באוגוסט במועדון קולנוע זמיר בתל אביב. הפרטים המלאים והסופיים: