ביקשתם לעזור

CitizenErased

New member
ביקשתם לעזור../images/Emo35.gif

אז הנה. הרבה מכם אמרתם שאתם רק מחכים להזדמנות לעזור לנו וכאן אני ללללא ספק זקוקה נואשות לעזרתכם. כידוע, מסיבת מיוז שלנו מתקיימת ב30 באוגוסט במועדון קולנוע זמיר בתל אביב. הפרטים המלאים והסופיים:
כניסה עולה 50 שקל
שתיה קלה ראשונה חינם
אין הגבלת גיל
מתחיל ב23:00 בלילה
במהלך הערב יוקרנו DVDים לא רשמיים, תהיה הרבה מוזיקה טובה וככל הנראה נציגים מONTOUR גם יביאו לנו פרסים וצ'ופרים מגניבים
יש אפשרות לקנות ממני כרטיסים במכירה מוקדמת אני ואורטל היינו במועדון וראינו את המקום ואני חייבת לציין שזה פשוט מקום מרשים ובאמת שהמסיבה הזאת יכולה להיות מדהימה. עכשיו אני יודעת שלא כולם פה יכולים לבוא כי לכל אחד יש תירוץ אחר. אבל באמת חשוב לי שתעשו כל מה שאתם יכולים כדי להגיע. אני יכולה כבר עכשיו להבטיח שיהיה שם מגוון גילאים ככה שאתם לא תהיו לבד לא משנה בני כמה אתם. ובאמת שחשוב לי שכולכם תהיו שם.
כמו כן - ופה אני זקוקה לעזרתכם - בבקשה תפרסמו את הפלייר הזה ופרטים לגבי המסיבה בכל פורום בו אתם נמצאים, תפוז או לא. עשיתם עבודה מדהימה עם פרסום העצומה במאי ובבקשה תנסו לעשות לפחות את אותה העבודה עם המסיבה. תספרו לכל החברים שלכם, תנסו לגרור אותם ושהם יגררו חברים שלהם שיגררו את הסבתות שלהם מצידי. אנחנו רוצים אירוע מדהים ומלא באנשים. אחרי כתבות כמו הכתבה שפורסמה היום בידיעות חשוב להראות שאנחנו לא מאמינים לשטויות, המעריצים בארץ חזקים מתמיד, אנחנו מוכנים לעשות הרבה רעש והם עוד יגיעו לכאן בזכותינו.

אני אפרסם בכל פורום שאני יכולה .

אבל לצערי אני לא בטוחה שאני אגיע אבל למיוז ,אני תמיד מוכנה לעזור!

אני פירסמתי בנתיים ב..

פורום גרין דיי ,נירוונה וקומונת מכורים למוזיקה .

PillzE

New member
=]

אני כבר יודעת על שני ידידים שלי שיהיו מעוניינים לבוא אבל שניהם בצבא אז הם לא בטוח יבואו =[. מה ההבדל אם אני קונה ממך במכירה מוקדמת או אם אני קונה כרטיס במקום?

Musedol

New member
פירסמתי ב..

- פירסינג וקעקועים - פורקיופיין טרי ובלאקפילד - אינקובס

eusjzm

New member
אני אפרסם בטוח לכל החברים שלי

ויש הרכב בסוף?

Runt

New member
טוב אז פרסמתי ב:

קולדפליי, טראוויס, מארון 5, לד זפלין, מוזיקה אלטרנטיבית, אליס אין צ'יינס, אוונסנס, ווית'יון טמפטיישן, קין. ובקומונה של הארקטיק מאנקיז.

לירון קיבלתי את המייל שלך..ונורא הלחצת אותי!

כבר מוכרים כרטיסים?? אעא וקנית? וכמה זה עולה? אמרו ליצור איתך קשר.. *הולכת לקחת שקית נייר לנשום לתוכה*

CitizenErased

New member
תתקשרי לONTOUR, זה עדיף.

אבל בכל מקרה הם לא יענו כי זה סופ"ש. בכל מקרה! לא להלחץ
עוד לא התחילו למכור את החבילה של יוון למיטב ידיעתי. יתחילו אני מאמינה כבר השבוע. פשוט חיכינו לפרסום הזה באימייל (שאגב, שלחתי בינתיים רק ל600 אנשים מתוך ה4000 ומשהו שיש לי חח) בשבוע הראשון המחיר יהיה הכי זול והוא צפוי לעלות בהמשך אז פשוט תתקשרי בראשון

CitizenErased

New member
אני מאמינה שזה 2 לילות, ה3 עד ה5...

זה מה שדיברתי איתם בכל מקרה, אבל מחר אני אתקשר לבדוק מה הקטע.

Rotem fa

New member
אוקיי../images/Emo45.gif

אני אפרסם, אני ממש מקווה שיהיה לי איך להגיע לשם

למעלה