היא שהם אוהבים להכריז הכרזות שאין מאחוריהן שום כיסוי... למשל, טענת שאפשר להשיג כרטיסים לפסח בפחות מ- 900 דולר באל-על ב- lowest fare. Well, הלכתי ל www.lowestfare.com וזה מה שמצאתי (ראה קובץ JPG מצורף).
ב855 דולר ל15באפריל באתר זה יתכן והמחירים כבר לא רלוונטים היום או שהטיסות מלאות אם תנסה לתאריכים בחול המועד אולי עוד תמצא דיל וביום שישי כפי שהזכרתי ראיתי מודעה של אל על ב699 ולא ברור לי מה המחירים הבלתי הגויוניים באתר שלהם בכל מקרה שיהיה לך חג שמח וטיסה נעימה
כפי שחשדתי, לא הצעת לי שום דבר שלא ידעתי עליו לפני כן. האילוצים שלי הם: 1. חייב להיות אל-על (שום חברה אחרת!) 2. חייב להיות non-stop. 3. חייב להגיע מספר ימים לפני ליל הסדר. לא ראיתי שהכרטיסים שמצאת עונים על תנאי מס' 1. האם הם non-stop?
שכחתי לציין שגם זה אילוץ (ימי העבודה/חופשה שלי גם שווים כסף, וגם נסיון למזער את ימי ההיעדרות של ילדי מבית-הספר). טוב לדעת שבסה"כ סוכנת הנסיעות שלי לא עשקה אותי (גם היא ישראלית בחו"ל
ביולי אל תצפי למחיר מציאה זוהי העונה הכי בוערת דרך אגב קראתי בזמנו שישראייר מתחילה לטוס בקיץ לניויורק ויתכן שבשל התחרות בינה לבין אלעל יורידו את המחיר שאפילו עם טיסת המשך מבוסטון זה יהיה כדאי שווה לבדוק
קוראים לו שמי,הוא יושב בדאלאס אבל יכול לשלוח לך את הכרטיסים לבוסטון. הוא מדבר עברית,ובד"כ יש לו מחירים טובים,שווה לבדוק אצלו..-כמובן שצריך להשוות... מס' הטלפון שלו: 9728813700 חוץ מזה,מה שלומך? קשקה