ביקרתי בארץ לפני שבוע

AdiBos

New member
אגב בorbitz or lowest fare

יכולת להשיג כרטיסים בפחות מ900 דולר גם באל על וגם בלופטאנזה ובריטיש

ארת התכונות שאני אוהב אצל ישראלים

היא שהם אוהבים להכריז הכרזות שאין מאחוריהן שום כיסוי... למשל, טענת שאפשר להשיג כרטיסים לפסח בפחות מ- 900 דולר באל-על ב- lowest fare. Well, הלכתי ל www.lowestfare.com וזה מה שמצאתי (ראה קובץ JPG מצורף).

AdiBos

New member
אז שתדע אני רכשתי כרטיסים לפני 3ימים

ב855 דולר ל15באפריל באתר זה יתכן והמחירים כבר לא רלוונטים היום או שהטיסות מלאות אם תנסה לתאריכים בחול המועד אולי עוד תמצא דיל וביום שישי כפי שהזכרתי ראיתי מודעה של אל על ב699 ולא ברור לי מה המחירים הבלתי הגויוניים באתר שלהם בכל מקרה שיהיה לך חג שמח וטיסה נעימה

AdiBos

New member
והנה מצאתי לך כרטיסים ב928 ל15בחודש

בלופטאנזה(הקישור לא עובד)Lowestfare.comתשתמש בNYCולא רק Jfk

AdiBos

New member
expedia.comבריטש ב898

כדאי שתתחיל לעשות שעורי בית לפני שאתה רוכש כרטיסים ותפסיק לזלזל בידע שלנו כישראלים

ידעתי שהזלזול בך כישראלי יקפיץ אותך

כפי שחשדתי, לא הצעת לי שום דבר שלא ידעתי עליו לפני כן. האילוצים שלי הם: 1. חייב להיות אל-על (שום חברה אחרת!) 2. חייב להיות non-stop. 3. חייב להגיע מספר ימים לפני ליל הסדר. לא ראיתי שהכרטיסים שמצאת עונים על תנאי מס' 1. האם הם non-stop?

AdiBos

New member
ועוד בExpedia אל על ב1010

מי שמכר לך כרטיסים ב1275גנב אותך

שום גנב שום בטיח

הטיסה היחידה ב- EXPEDIA שעונה על הקריטריונים שלי עולה 1715$ מסתבר שעדיין יצאתי בזול... אם אתה יודע אחרת, תצטרך להוכיח (צרף קובץ JPEG כפי שאני עושה).

אתה צודק

שכחתי לציין שגם זה אילוץ (ימי העבודה/חופשה שלי גם שווים כסף, וגם נסיון למזער את ימי ההיעדרות של ילדי מבית-הספר). טוב לדעת שבסה"כ סוכנת הנסיעות שלי לא עשקה אותי (גם היא ישראלית בחו"ל
)

אם כבר מדברים...

למישהו יש סוכן טוב? אני מחפשת כרטיס ליולי מבוסטון. אשמח לקבל טלפונים במסר. תודה.

AdiBos

New member
הכי זול בEXPEDIA.COM

ביולי אל תצפי למחיר מציאה זוהי העונה הכי בוערת דרך אגב קראתי בזמנו שישראייר מתחילה לטוס בקיץ לניויורק ויתכן שבשל התחרות בינה לבין אלעל יורידו את המחיר שאפילו עם טיסת המשך מבוסטון זה יהיה כדאי שווה לבדוק

קשקה

New member
לי יש

קוראים לו שמי,הוא יושב בדאלאס אבל יכול לשלוח לך את הכרטיסים לבוסטון. הוא מדבר עברית,ובד"כ יש לו מחירים טובים,שווה לבדוק אצלו..-כמובן שצריך להשוות... מס' הטלפון שלו: 9728813700 חוץ מזה,מה שלומך? קשקה

תודה לכולם... קשקה כנסי רגע...

שלומי טוב...תודה... אני אתקשר אליך בדרך הביתה... איך הגב?

למעלה