ביקור ב Beer and Breakfest - חיפה

גם אם מדובר בפיינט אנגלי

ואני בספק, אישית לא מכירה מקומות שמגישים פיינט אנגלי בארץ, זו גניבה שכן חצי עולה פחות מ 35 שקלים.

הבעיה העיקרית עם בירות הבוטיק היא אותה הבעיה עם כל האלכוהול הישראלי ואלו המיסים שמטילים בלי הבחנה ובכך חונקים את התחום. מבשלות הבוטיק (אגב, אלכסנדר לדעתי מייצרת בסדרי גודל גדולים משמעותית ממבשלות הבוטיק האחרות למעט אולי נגב) שגם כך מייצרות בהיקפים קטנים צריכות לגלגל את העלות לצרכן כדי לא להפסיד/

מיתר44

New member
שאלת אוריינטציה

היציאה מהכרמלית הייתה בזמני צמודה לגן האם. שם היה גם
בית קפה בו הורי (פולנים או לו היו חיים עתה - אוקראינים) היו
יושבים עם חבריהם שעות ארוכות על כוס תה.
בית הקפה הבנק היה בצד השני, שם הייתה הכניסה למטרו.
עדיין כך? האם אפשר להשתמש באסימון ששמרתי למזכרת.
בכלל, המילה אסימון אומרת משהו לדור הצעיר?
אני קצת נהייה מלנכולי כשקורא על מקומות ילדותי שהיו ואינם עוד.
האם זה טוב לבריאות?? לתיאבון ודאי.

עדיין כך - או+

אין לי שמץ של מושג האם האסימון של אז תופס להיום, לא יוצא לי להשתמש בכרמלית, למעשה שנים לא נסעתי בה,
אני אפילו לא זוכר איפה היציאה ואיפה הכניסה, אני כן יודע שיש שתי צדדים לכרמלית בשדרות הנשיא:
אחת אכן צמודה לגן האם ולג'אפניקה ולאיזה בית קפה מאובק שבערב בעיקר יושבים שם אנשים שמתעסקים בכל מיני הימורים לא לגטימיים על תוצאות כדורגל בארץ ובעולם.

מצד שני יש גם כרמלית או כניסה כטענתך ושם עדיין יש את קפה הבנק.

לי עושה קצת צמרמורת שאני נזכר בקפה "פאר"היה שם ליד האודיטוריום, כל הבוהמה של חיפה ישבה שם ,
נתן זך וא ב יהושע וכל מיני עוברי אורח שביקשו וגם קיבלו כוסית של ברנדי 777 או סטוק 84, אני לא הייתי בגיל שאפשר להתחיל אז הייתי מסתפק באיזה מיץ או עוגיית שמונה, קצת בהמשך היה את האודיטוריום והסינמטק והמדרגות הלולייניות המעוקלות שאני לא רוצה בכלל להיזכר מה עבר עלי שם גם לטוב וגם לרע.

היו ימים במרכז....
הכרמל

trilliane

Well-known member
מנהל
למיטבידיעתי נכנסים ליד ארומה ויוצאים בג'פניקה

(כמו שכתבת). די הגיוני בהתחשב בכיוון התנועה (כי מן הסתם מרב הסיכויים שמי שמגיע לכרמלית מגיע מכיוון הכרמל ולא מהעיר) וכך זה זכור לי בפעם האחרונה שנסעתי בה ממרכז הכרמל, אבל אני לא סגורה על זה ב-100%.

היציאה והכניסה משני הצדדים

הרבה יותר הגיוני ונוח לנוסעים.
מעולם לא פגשתי אסימונים לשימוש בכרמלית. מכניסים כסף למכונה ומקבלים כרטיס נייר.

החתולית

New member
איזה מזל שאני לא גרה בחיפה

Gargeran

New member
נשמע מדליק

קודם כל - כייף מאוד לקרוא, גם טקסט ארוך יחסית עובר בקלות בלי ששמים לב כשהכתיבה כל-כך טובה ונעימה.

מאוד מעריך ואוהב את הקונספט של המקום. הלוואי באמת שהיה אחד כזה במרכז. גם המחיר מצויין
אישית, כנראה שלא הייתה פוקד אותו לעיתים תכופות מידיי, כי קצת שמן לי כל הסיפור, אבל כל מנה נשמעה תענוג.

המינוס העיקרי מבחינתי הוא עניין העישון במקום, שמעבר לכך שאני נגד העניין באופן עקרוני, הוא נוגד את החוק

sweetdreams

New member
לא קיבלתי את הרושם מהדיווח שמעשנים שם

לפי דעתי זו סיגריה בחוץ..

אבל סיקרנת אותי, ואצלי עישון זה חתיכת אישיו, אז יצרתי איתם קשר - לא מעשנים במקום.

Gargeran

New member
אני מתבסס על מה שכתב מבולבלשלם

(בתקווה שהוא לא התבלבל)

"כן מעשנים שם מסביב, ישבתי בחוץ, אבל גם מי שישב בפנים אני מניח שיראה אנשים שיעשנו לא רחוק ממנו, המקום לא סגור ואין כל כך הפרדה"

ברגע שאין הפרדה זה נוגד לחוק.

sweetdreams

New member
צודק, לא שמתי לב לזה..

התייחסתי ל- ״שיחה קצרה עם אייל הבעלים על הכוס קפה, סיגריה ומתחילים להרביץ.״

בכל מקרה, כשפניתי אליהם ושאלתי אם המקום מקורה או אם יש איזור נקי מעישון קיבלתי בתשובה שהעישון שם אסור.
אני מניחה שצריך להכיר את המבנה של המקום (כאן בדיווח נטען שהמקום כלל לא סגור) על מנת להבין טוב יותר את הסוגייה.

אני צמחונית אבל התיאורים שלך פשוט גרמו לי

לרייר כמו בטהובן (הכלב מסרט ...חחח).

קודם כל אני רוצה להחמיא לך על הכתיבה....בד"כ לא אוהבת לקרוא ביקורות ארוכות ואני מחפשת את התכלס- המנה והמחיר.
בביקורת שלך, התיאורים הוסיפו כל כך הרבה לביקורת...

אני חייבת להודות שגםן לי השילוב של פנקייק ובייקון נשמע הזוי אבל אף פעם לא טעמתי בייקון אז מי אני שאשפוט :)

האם יש במקום גם אפשרות למנות צמחוניות או להמין את המנות ללא הבשר?...

בכל מקרה, תודה רבה על הדיווח המקסים והמגרה!

שתהיה בריא עם הכמויות האלה!

איך אתה מוצא את כל הפינות הללו...או שבעצם הן מוצאות אותך

pix37

New member
תודה רבה - אף אחד לא כותב כמוך

(לצערי דווקא הפעם התמונות לא עושות חסד עם האוכל, חוץ מתמונת הפנקייק).

אתה יכול להרגיע את בעל המקום שבכל המקומות השווים באמת באנגליה השעועית מגיעה מקופסא (קופסא איכותית - אבל עדיין קופסא)

יויו13

New member
יכול להיות שתבין למה פיקס מתכוון אם תכנס

לבלוג של בוב ותראה שם את התמונות.

למעלה