ביקור אצל רונית רפאל- דו"ח

I Was Hoping

New member
תכתבי שוב

לצערי אי אפשר למחוק הודעה שמשורשרות אליה תגובות, זה הכל נמחק יחד. סורי

תשלחי לרינתי את התוכן של התגובה

כדי שהיא תפרסם שוב.

היא אמורה להיות על תקן יועצת?

ז"א זה בכלל היה התפקיד שלה כל החקירה והתשובות הלא מבוססות האלו?

כי במקום כזה, דבר ראשון בעיניי את אמורה לקבל פגישה עם קוסמטיקאית מקצועית,
ולפי המסקנות שלה, אותה מזכירה אמורה לתת לך הצעת מחיר.

לא ככה?
.

Kika22

New member
לגמרי ככה.

אני בחורה לא תובענית ולא "מרימה את הקול", מעניין מה היה קורה לו הייתי נוהגת בחוצפה ישראלית.
לא הייתה לה שום הכשרה מלבד אדמיניסטרטיבית, וכפי שכתבתי- כשהצעתי מיוזמתי להיפגש עם קוסמטיקאית מקצועית, היא ענתה מה שענתה.
בכלל היחס שלה נורא עצבן אותי, ואני נסערת ממנו.

Kika22

New member
אני לא מתכוונת להקים קול צעקה.

זו בחירה של רונית רפאל וצוות הנהלה את מי הם מעסיקים ואיך הם משווקים את עצמם.
וברוך השם- יש עוד תחליפים ואופציות בשוק.

השתדלתי לתת סקירה של כלל החוויה, ולא להשמיט מידע אינפורמטיבי.

רינת1200

New member
לא נראה לי שזה תפוח אחד רקוב, סוז...

ממה ששמעתי עליהם גם מאחרות + מה שראיתי ב"יצאת צדיק", זאת לגמרי ההתנהלות שם ברוטינה.

אני מקווה

שלא השארת פרטים ליצירת קשר אית וכו' מפני שיש לחברות האלה נטיה להתקשר ולנג'ס: "כבר החלטת ?", "אם תבחרי לעשות אצלנו את הטיפולים תזכי להנחה/טיפול מתנה/ טיסה לירח...". ואם רק תעזי לספר שהנציגה לא עשתה עליך רושם טוב: "אז למה לא ביקשת לדבר עם...". בקיצור, לא ירפו ממך
.
מניסיון עם הבת שלי שחווה עכשיו רגיעה לאחר התפרצות אקנה:
ראוקטן - ירד מהפרק מיד בהתחלה בשל שלל סיבות שצויינו פה בערך מיליון פעם+העובדה שחברה שלה שטופלה בראוקטן תצטרף לעבור "סבב" נוסף איתו.
התחלנו טיפול אצל נטרופטית עם שיקוי קסם כלשהוא+כדורים צמחיים, שינינו את התזונה כמובן, ושכנעתי אותה לבוא איתי לקוסמטיקאית שההתמחות שלה היא בתחום הטיפול באקנה. הקוסמטיקאית הורידה לה את כל המוצרים שהיא השתמשה בהם ונתנה לה מוצרים יעודיים לטיפול באקנה. כמו שכתבתי, היא חווה עכשיו רגיעה יחסית ואני מקווה שעם ההתמדה, הסבלנות והעידוד המצב ילך וישתפר.
כל החפירה הזאת כדי לשאול אותך את השאלה - ניסית קוסמטיקאית פרטית ולא חברה/רשת/שות' ?

ayala1234

New member
KIKA, אני מתה על הסקירות שלך! שפתיים יישקו |נ

בכל פעם מחדש אני נהנית לקרוא את הסיקרות שלך, הן מבחינת התוכן, והן מבחינת הניסוח והרהיטות.
מה יש לומר, את
!

ולגופו של עניין: לא סתם רונית רפאל מתיימרת להיות סופר איכותית בהיקף בינלאומי, היא הרי מחזיקה בנות שהן פשוט מולטי-טסקינג (גם פקידת קבלה וגם מאבחנת מקצועית!).

עצם המחשבה שמתאימים ללקוחה את הטיפול ללא בדיקה מקצועית מינימאלית ע"י אשת מקצוע, נראית לי כ"כ מופרכת, שזה פשוט נשגב מבינתי.

אגב, עוד לא ברור מדוע אותה "מאבחנת" התפלאה שאת עובדת. האם היא באמת חשבה לעצמה שמי שלא עובדת (למעט נשות אוליגרכים וכד') יכולה לממן את הטיפולים שלהם?

האם בשביל לקבל יחס מקצועי באמת אצל רונית רפאל צריך להיות "ידוענית" כמו אלו שמפרסמות אותה? תמהתני.

בקיצור, טוב עשית שהמשכת הלאה. מחזיקה לך אצבעות שתמצאי את הטיפול המוצלח עבורך - מבחינה מקצועית, אנושית, וכלכלית.

בהצלחה!

רינת1200

New member
אז בקיצור, כי הודעתי הוקדמת נמחקה...

נשמע רע מאוד...

שמעתי עליהם דברים מאוד לא טובים - מחירים מופרזים, יחס לא נעים וכוויות קשות מהסרת שיער בלייזר....

חפשי מקום אחר.

fairytale10

New member
כשקראתי את צמד המילים 'רונית רפאל' איכשהו

היתה לי הרגשה שזו לא תהיה ביקורת טובה.
גם בתוכנית "יצאת צדיק" של חיים הכט כשהוא בדק מכונים להסרת שיער, הם נפלו באמינות שלהם והמליצו
ללקוחות (הפיקטביות) טיפולי הסרת שיער למרות שלא התאימו להגדרות. מה שעוד צרם מאוד שהן הגיעו לפגישת יעוץ בלבד
וקצת לחצו עליהן לעשות טיפול ראשון כבר באותה הפעם... (וזה לא קשה להבין שזה בגלל שהמדיניות שלהם היא שברגע שעשית
טיפול אחת בלבד הלקוח חייב לשלם סכום יחסי מהעסקה-לא זוכרת משהו. אבל זה היה סכום הזוי)

fairytale10

New member
כן, מכון care היו אמינים ואמרו שהטיפולים לא

מתאימים לאותן הבנות.

רינת1200

New member
רונית רפאל יצאו שם לא אמינים ולא מקצועיים

ניתן למצוא באתר של מאקו את התחקיר ההוא, מעניין מאוד.

rasmus girl1

New member
אני מניחה

שלא ראית את הביקורת על רונית רפאל ביצאת צדיק מאחורי המצלמה הנסתרת,לשם אני לא אתקרב אחרי מה שראיתי בתוכנית,אגב CARE יצאו שם די אמינים [לא יודעת אם יש להם טיפולי פנים],מעבר לזה,בתור אחת שסבלה מפצעים ואחרי אין ספור רופאי עור וסוגים שונים של משחות,הכי טוב ועד כמה שזה מבאס,לא לשים איפור ולא לישון עם קרמים בפנים,תני לעור שלך כמה שיותר לנשום ולנקבוביות להיות כמה שיותר פתוחות ועד כמה שזה נשמע דפוק-לא לשתות מתוק,רק מים ו-2 פירות ביום,3 שנים סבלתי מפצעים ותוך 4 חודשים מהיום שהתחלתי להסתובב בלי איפור הכל עבר לי ועד היום [שנתיים וחצי אחרי] למזלי לא חזר לי פצע אחד.
הוספתי קישור לפרק ביצאת צדיק על מכוני הסרת שיער בלייזר למי שמעוניינת לראות.

רינת1200

New member
לדעתי זה מאוד אישי, אני למשל -

אמנם ישנה בלי איפור אבל היתה תקופה שישנתי עם, אני גם ישנה באופן קבוע עם קרם פנים, אוכלת ושותה ג'אנק ומתוק חופשי ואין לי, טפו טפו טפו, שום פצע על הפנים, כבר שנים.

העור שלי מעורב אגב, יבש ובאזור ה-T שמן.

למעלה