ביקורת מYNET

theone24

New member
יש דברים שבחיים לא יהיו פאסה...

ובאפי זה אחד מהם... סורי נשמה, אני לא הולך לפי מה שפאסה או לא.....

theone24

New member
יש לי הרגשה שקצת הסתבכת עם עצמך....

בכל מצב, זאת ההודעה האחרונה שאני מתכוון להגיב לדיון המגוחך הזה. נקודה רגישה? חחחחחחחחחחחחחחחחח........ממש לא,פשוט ניסיתי לראות אם אכן קיימת יריבות בפורום הזה כמו בשאר הפורומים האחרים שאני ראיתי... ממש לא נפגעתי או משהו כזה...צריך יותר מלהעליב בן אדם שאני לא מכיר כדי לפגוע בי.

Yaki J

New member
לא, רק לא ג'אז... ../images/Emo5.gif

היא לא חייבת ללכת כל כך רחוק. מה עשינו שאנחנו צריכים לסבול ג'אז? שתשב בבית, תנתק את המשיבון, תמחק את השם "וויל בייקר" מהסלולארי, תעבור השתלת עמוד שדרה ותזמין אליה כמה כותבים טובים, כמה מלחינים טובים, תקליט שירי פופ טובים, נצחיים, כאלו שלא צריך מחשב בשבילם וניתן לבצע אותם גם אקאפלה או עם פסנתר/גיטרה ועדיין ישמעו טוב ולא כאלו שהם כל כך אין שהם אאוט 4 דקות אחרי ששוחרו, ואז שתבוא לבקש מאיתנו לקנות את האלבום. נשלם בשמחה.

theone24

New member
או גאד רק לא גא'ז......

יאק.... קיילי היא פשוט פופ....אבל גם לפופ יש כמה דרגות, היא צריכה להתקדם קדימה ולא להתקע מאחור. אלבום עדכני בסגנון fever , שהיה עדכני מאוד לזמנו, יתאים מאוד עכשיו. לא ברור לי למה היא לא עבדה עם הסיסטרס האלה...ibiy פשוט מדהים, וזה הפופ שהיא צריכה לכוון אליו. אבל זה דעתך וטעמך האישי ואני מכבד את זה.

Nadav נדב

New member
זה אולי ישמע מגעיל -

אבל באמת...למה שיהיה לי אכפת מקיילי, כבנאדם, מספיק כדי שארצה לשמוע על מה שהיא עברה באלבום שאני בכלל שומע להנאתי האישית? אני מעוניין במוזיקה שלה, אני לא מכיר אותה אישית ואין שום סיבה שאצפה ממנה, כצרכן, למשהו שהוא מעבר למוצר טוב בשביל הקהל ותו לא. אני רוצה אלבום שיהיה לי כיף ונעים לשמוע, לא אלבום מתבכיין ומשתפך. כן, בהחלט אפשר לסנן קצת שירים שהם באמת תת רמה כגון ניודיטי ושות' (שהמלל הוא רק חלק קטן ממה שגורם להם להיות *כל כך* גרועים) אבל אין מה לצפות לאלבום אישי ומתיימר. been there, done that וזה לא הצליח. (IP, שכחת?
) אם היא רוצה להעלות רמה - שתתחיל לשיר כמו שצריך בשירי סטודיו (לא קולות הליום, לא לחישות - שירה פרופר) ולהפגין את הטכניקה הבאמת יוצאת דופן לזמרת פופ שהיא רכשה בעבודה קשה של 20 שנה. *זה* משהו שיקפיץ את הרמה של החומרים שלה. צריך להודות באמת כמובן - הקול שלה אמנם לא מספיק טוב בשביל להוביל לבד את המוזיקה שלה (מה לעשות, אלו הנתונים שהיא נולדה איתם) - אבל כיום, אחרי שנים על שנים של קריעת תחת מסיבית בעבודה על הקול היא בהחלט *זמרת* (יש הבדל) מספיק טובה בשביל לבצע את השירים שלה בצורה הטובה ביותר ש*היא* יכולה ולא לחפף ולזלזל כפי שהיא עושה ב3 האלבומים האחרונים שיצאו לה. שתעשה את זה וכבר השירים ישמעו אחרת והפידבקים יהיו הרבה יותר חיוביים.

theone24

New member
איך אפשר לשכוח זוועה כמו ip?

אמרתי שהיא לא צריכה ללכת לכיוון הזה בכלל...אבל היא כן צריכה שירי פופ עם יותר משמעות ויותר אמירה על התקופה שהיא עברה. בעיניי הקול שלה סבבה עכשיו....דווקא בעבר הוא היה *גרוע* היום הוא הרבה יותר טוב. וזה נכון להוביל שיר סולו היא לא יכולה, אבל שירי פופ טובים אף פעם לא היו כאלה...{למיטב זכרוני...}

Nadav נדב

New member
היא יכולה לשיר כיום מה שהיא רוצה, בכל סגנון

שהיא רוצה - ולהישמע טוב (לא אמרתי *מדהים*, אבל בהחלט כמו שצריך
) שוב, זה לא בגלל שיש לה קול טבעי טוב (למרות שלא הייתי מרחיק לכת ואומר שהוא *גרוע* כי אני באמת שלא מאמין שיש קולות גרועים, יש זמרים גרועים) - זה בגלל שהיא שולטת במה שיש לה באופן מושלם. היא באמת שרה מעולה ומנצלת את הנתונים המוגבלים מאוד שלה באופן מקסימלי.

X הוא אלבום לא רע בכלל אבל בעייתי מאד..

השירים בו אינם קשורים אחד לשני...ואין לו מוטיב מסודר נגיד כמו שהיה ב LY או בפיבר. the one , wow הפופיים המובהקים וכמה מעין ניסיון לפופ מתוחכם יותר כמו 2H ו In my arms . וישנם שירים שבאמת יותר מתאימים כביסיידס כמו All I see ו Herat beat rock . וישנם שירים שלא הייתי מכניס אפילו כביסיידס של דאני כמו Nudity . בסהכ אלבום טוב לדעתי, יש בו 6-7 שירים שאני מאד אוהב ומצד שני כמה שאני לא יכול כרגע להאזין להם מבלי לדמם מהאוזניים. רן, לדעתי EMI עושים עבודה נפלאה עם קיילי , הם שמרו היטב על X שלא ידלוף כמעט ממש לפני מועד יציאת הדיסק, דבר שכמעט לא קורה..קח דוגמא את בריטני שבלאקאואט דלף חודשיים לפני שיצא הדיסק. ובחוץ מזה אחרי X אני בטוח שהם נותנים לה חופש אומנותי כמעט מוחלט. אף חברת תקליטים נורמלית לא היתה מסכימה לשים כ"כ הרבה Fillers שלא קשורים בדיסק אחד...המוח הקודר של ווילי בייקר כתוב על כל X בענק.

tatababa

New member
איזה חופש אומנותי?!?

למילותיה של קיילי בעצמה, היא נלחמה עם פארלופון כדי להכניס את NO MORE RAIN ו-STARS לאלבום. חופש אומנותי? אני באמת לא חושב.. לא תגיד מדובר בשירים גרועים ומשונים מדי לאלבום, אלא בשירים שהאמת מהווים את גרעין האלבום מבחינתי. SENSITIZED הוא נכלל באלבום בגלל לחץ של פארלופון (כי יש להם איזה חוזה עם קאטי דאניס שהם חייבים להכליל שיר שלה באלבום של קיילי במידה והיא מחליטה להקליט אחד). LIKE A DRUG הוצע להנהלה של קיילי שבחרה לא להתייחס אליו. אחרי שהשיר נשלח לבריטני, נאמר מההנהלה של המטורפת ש"השיר הוא יותר מתאים לסגנון של קיילי, מאשר של בריטני". את האימייל הזה שלחו צמד המפיקים מדנמרק היישר לחברת התקליטים של קיילי ויום אחרי זה כבר נקבעה פגישה כדי להקליט את השיר (שגם הוא נכנס לאלבום). כפי שאתה רואה לקיילי אין חופש אומנותי בשיט. את מה שהיא באמת רצתה להקליט (צמד שירי הג'אז, גרסת הבלדה של WD) היא נאלצה להכניס רק לפסקול הסרט WD (בדלת האחורית מה שנקרא) או ממש ללחוץ על חברת התקליטים כדי להכניס לאלבום. היא צריכה לעזוב את EMI או לפחות להעיף להם שתי סטירות מצלצלות ולהבהיר להם מי הבוס.

Yaki J

New member
אני לא הייתי ממהר להאשים את EMI

קשה לי להאמין לסיפור עם קאתי דניס. היא עבדה עבור EMI גם על האלבום של רושין מרפי (ועשתה שם עבודה מצויינת - בעיניי) בתור יועצת ובסופו של דבר החליטה לגנוז דווקא את השירים שהיא וקלווין האריס כתבו. אני לא יודע כמה השפעה היתה לה על הבחירה של קיילי, אבל דניס היא כותבת להיטים מדופלמת, ואם היא הוציאה לאחרונה עוד נאמבר וואן תחת ידיה (של השוגבייבס) אין סיבה שקיילי לא תקבל עוד אחד כזה. לי נראה שהבעיה בהנהלה של קיילי ואולי בקיילי עצמה. אני מקווה שהיא לא עד כדי כך סתומה לחשוב שמישהו יקנה אלבום ג'אז שלה (אלא אם כן בא לה לחזור להופיע בחורים באוסטרליה) ואם ההנהלה שלה בחרה להתעלם מLAD (ממש הפתעה ענקית. אלו אותם אנשים שדחו את טוקסיק) אז הבעיה היא בהנהלה. ואם פארלאפון היו יותר מעורבים אולי הם היו מטילים וטו בנושא. ויאמר לזכותם אגב שהסיבה היחידה שהתנגדו לסטארז היא בגלל שהוא דלף.

תשמע, EMI הם תותחים בהרבה דברים

כמו פרומושן מעולה , תסתכל כמה באז עולמי יש סביבה כרגע והדיסק והסינגל מצליחים במצעדים בו נודה..הרבה בגלל זה. והם מפציצים אותנו במהדורות מיוחדות ועוד כל מיני גודיז כמו הקייליקונקט, מייספייס , קייליבוטיקס ועוד. אל תקח את כל הדברים האלה כמובן מאליו. בקשר לחופש האומנותי, אתה צודק..אין לה חוט שדרה. אבל מצד שני עם אף חברת תקליטים לא היה לה אימרה סופית של 100% . אפילו לא עם BMG שיחסית כן נתנו לה חופש להשתגע , היא רצתה להוציא את לימבו כסינגל ראשון והם רצו את SKOB . אפילו למדונה לא היה בוורנר אימרה סופית. ככה זה חברות תקליטים. מצד שני עם הסטייל העכשווי של קיילי עם וויליאם בייקר עדיף שלא יהיה לה חופש אומנותי. אין לי בעיה לקבל אלבום ג'אז שימכור 1000 עותקים בעולם אבל שלא יבוא על חשבון אלבומי הפופ.

theone24

New member
דאני גם מעולה....

אף פעם לא הבנתי למה היא לא מקבלת את הכבוד שבאמת מגיע לה...

אני אוהב את רוב X

יש בו כמה שירים ממש מעולים נכון שיש כמה הזויים לחלוטין מבחינתי , אבל יש בו יותר טוב מאשר רע ויניר אני לא מבין איך יכולת אז להגיד שהוא המשך של BL X הוא פי מיליון על הצ'יעמום של BL מ BL אני לוקח איתי אולי 3 שירים בלחץ... ב X אני מאוהב ממש לפחות ב 7-8 שירים ועוד 2-3 חביבים ... ויש את נודיטי שאני לא יודע אפילו איך להתייחס לשיט הזה X הוא אלבום טוב, לא מצוין ולא יצירת מופת אבל לא גרוע בכלל !!! מבחינתי 3.5 כוכבים מתוך 5.

למעלה