ביקורת מYNET

theone24

New member
קצת הגזים אבל לא כל כך טועה....

לפי דעתי האלבום הזה יותר טוב מהאלבום הקודם, המאפן ביותר. אבל חלק מהשירים בו גרועים.... הסינגל הראשון מעצבן ולא ממכר בכלל, שקיילי מנסה להיות משהו שהיא לא זה לא מצליח לה, לא יעזור קליפ חמוד וכו" השיר פשוט לא מתאים להיות סינגל, ובטח שלא סינגל ראשון. Sensitized - נשמע כמו "קאבוי סטייל" ממחוזר מתקופת האינדי קיילי ו"אימפוסבול פרינסס", וכולנו יודעים שהיא לא ממש הצליחה בסגנון הזה... Wow - חביב אבל לא מתאים להיות כסינגל, הוא פשוט נשמע מיחזור עצבני ללהיטי שנות ה80 שלה. Heart Beat Rock - מה לעזאזל היא חשבה שהיא שמה את זה באלבום?! ההתחלה נשמעת כמו שירי ראפ של שנות ה90...הוא ממש לא ממכר.... יש בו גם שירים טובים כמו: No More Rain,The One,Speakerphone,Like A Drug,In My Arms אלה צריכים להיות סינגלים. בגדול הייתי נותן לאלבום 3 כוכבים...לא הכי טוב שלה אבל בטח שלא הכי גרוע....

אווץ

כמו שציינו יש באלבום הזה כמה פנינות כמו In My Arms Like A Drug Speakerphone One STARS אבל אני יכול להבין על מה הוא מדבר, אם באלבום הקודם קיילי לקחה את הפופ למקום יותר מתוחכם הפעם היא לוקחת אותו למקום הכי טראשי שיש וקיילי אלופה בזה. ציפו ממנה לקצת יותר בגרות (בכל זאת 40+) וליותר מקוריות

Nadav נדב

New member
"באלבום הקודם קיילי לקחה את הפופ למקום יותר

מתוחכם" -השם ירחם עליה אם זה מתוחכם. זה היה המיץ של המיץ של הזבל. X, אם כבר, הוא מבחינתי צעד (גם אם לא מסיבי) קדימה מקקי לנגווג' מהסיבה הפשוטה - אשכרה *אפשר* להאזין ולהנות מלפחות חצי ממנו. רחוק מאלבום מושלם, אבל בהחלט התקדמות.

Yaki J

New member
חוכמה קטנה. גם אם היתה מקליטה את ספר הטלפונים

של קריית חיים הוא היה יותר טוב מBL.

Nadav נדב

New member
שיהיה לבריאות,

אבל לומר שזה אלבום יותר מתוחכם ואיכותי מX? BL הוא שיא הטראש המשעמם שיכול להיות. כמעט ואין בו שירים שהם אפילו PASSABLE.... הו וול, על טעם ועל ריח...

tatababa

New member
ב-X יש כמה בעיות..

1. המלל אידיוטי (וכל מילה נוספת מיותרת) 2. אין בו קלאסיקות פופ מובהקות. הדבר היחידי שמתקרב אליו זה אולייייי THE ONE.. 3. סינגל הבכורה (עד כמה שאני אוהב אותו) לא יצליח למכור את האלבום הזה, וחלק מהאש שמופנית נגד האלבום היא בעצם נגד הסינגל בכלל. עם כל זה, אני חייב להוסיף שקיילי אף פעם לא הצליחה להוציא אלבום באמת באמת טוב. הבינוניות תמיד הייתה חלק מהעניין ולא נולד האלבום בו קיילי נשמעה יותר טוב מההופעות שקידמו אותו או מסע ההופעות שבא בעקבותיו. אין מה לעשות, על הבמה היא פצצת כריסמה מטורפת ובאלבומים היא לא עובדת עם האנשים הנכונים שהיכולים להקרין את זה החוצה. הצמד אנדרסון וסימן היו הקרובים ביותר, כנ"ל גם הסיזר סיסטרס ופרימנסונס - ואלה האנשים שהיא צריכה לעבוד איתם. קאטי דאניס, גאי צ'יימברס, קארן פול, ביפקו, קאלוין האריס - לא הוכיחו את עצמם בפרוייקטים קודמים וצריכים לעוף מרשימת המפיקים לאלבום הבא. X הוא נקודת מפנה בקריירה של קיילי - כי אחריו, לעניות דעתי, תעזוב קיילי את חברת התקליטים הארורה שלה בשעה טובה ומוצלחת. שיתוף הפעולה ביניהם מיצא את עצמו.

ommc

New member
רן אתה כל כך צודק...

יש תחושה שהמלל לכל האלבום הזה נכתב ב-10 דקות...מילים מפגרות ומטומטמות...

theone24

New member
זה משב רוח מרענן לראות....

מעריצים שלא סוגדים בעיניים עצומות לאומן\נית שהם אוהבים. אני לא ינקוב בשמות אבל יש פה פורומים שפשוט מעריצים פאנטיים {בלשון המעטה} נמצאים שם, וכמובן שחצי מילה רעה או הבעת רגשות מעורבים אסורה בהחלט... אני מניח שזה קשור לגיל, יש פה אנשים שאוהבים אותה מהתחלה ואנשים שעברו את ה20 ככה שיש לנו נקודת מבט יותר בוגרת. אני מסכים עם כל מילה שלך, במיוחד בנוגע לבינוניות....אבל זה מה שקוסם לי בקיילי, כמו שאמרתי כבר, שהיא מתאמצת יותר מידי זה נשמע לא טיבעי בכלל. לפי דעתי אלבום שלם עם הסיסטרס יכול להניב תוצאה יפה ומעניינת... אחלה פורום.

Nadav נדב

New member
גיל זה רק מספר ../images/Emo13.gif פשוט יש אנשים שלא חשים את

הצורך להסתכל במשקפיים ורודים על כל פיפס שאמן (בעיקר אמני פופ שבלי הנפילות הם לא מתקיימים) שהם שומעים יוציא, ולא בוחרים להעריץ אותו באופן פנאטי. ולמרבה המזל יש כאן ריכוז גבוה של אנשים מהסוג הזה.
זה לא משנה בני כמה הם, זה נטו עניין של לפקוח עיניים (ולהחזיק בחיים משל עצמך
)

שימו X - ביקורת לאלבום החדש של קיילי ב-YNET

אני לא יודע מה נסגר עם המבקר... אני מאוהב קשות באלבום, המבקר מפרגן לאלבום הנוראי החדש של בריטני... כנראה הוא לא מבין כלום במוזיקה. אני מתקומם.

theone24

New member
בריטני זה רוק?

לא ממש...חחח נכון הוא קצת הגזים. זה בוודאי לא אלבום ששוה ככב אחד, לפחות שלושה.... אבל יש שם שירים ממש ממוחזרים שפשוט צועקים "פילרים"!!! כבר פירסמו את הכתבה הזו יותר למטה ככה שיש תגובה יותר מפורטת שלי שם....

LLLSSS

New member
המבקר ממש הגזים!

הייתי נותן 4 מתוך 5 אבל לדעתי האלבום מצוין ובכלל לא משוחזר ולא נעליים... פשוט אלבום פופ מצוין.

theone24

New member
כל אחד וטעמו....

אלבום לא רע, אבל היא כבר עשתה טובים ממנו.

Yaki J

New member
הניסוח של הנאד הנפוח הזה אולי מקומם

ואין ספק שהבנתו במוזיקת פופ שואפת לאפס (וגם בטלויזיה. אני מכיר אותו מכל מיני פורומים ברשת), כמו גם היתלותו ב"אילנות גבוהים" כדוגמת הגברת ספירס, אבל בבסיס די ברור שX הוא בעייתי, הוא אוסף של שירים נטולי הקשר וכמה רצועות שהייתי מתבייש לשים כביסייד לשירים מBL.

theone24

New member
../images/Emo45.gif אז אני מבין שבעיקרון אתה די לא מרוצה?

גם אני ציפיתי ליותר...

למעלה