איבורי ידידי...הרשה לי....
לפני כשבועיים הוחלט עלידי קבוצת חברים לצאת לאכול יחד מאחר ואני ידוע כקרניבור שארוחה ללא בשר אינה ארוחה מבחינתו הוטלה המשימה על מציאת מסעדה עלי .... לפני כשנה הינו בNG ולמרות השירות שהיה קצת איטי אם כי משעשע גם הפעם נפלה הבחירה על המקום הזה ..... הוזמן שולחן ל9 אנשים לשעה 22:30 .....הגענו ו.....אין מקום נו טוב קורה שאנשים כול כך נהנים מהבשר שלהם שהם בעניין של עוד קצת התיישבנו בלאונג' המפואר של המסעדה , עישנו איזה סיגריה וחיכינו .... וחיכינו ...וחיכינו ....לשאלותינו את המלצר והמלצרית מה קורה קיבלנו משיכת כתפיים כתגובה .... בשעה 23:35 ביקשנו שייגש אלינו מנהל המקום בחור בשם שון .....הוא פער עיניים גדולות ואמר מה לעשות אנשים עוד לא קמו ..... הוא שלח את המלצרית עם מיץ פטל עם קצת אלכוהול כפיצוי מיותר לציין שאיש מאיתנו לא נגע פשוט לא נגע בגועל נפש הזה וזאת לאחר טעימה קטנה שהותירה טעם רע עוד זמן רב אחר כך ואז ב23:55 סוף סוף התיישבנו לשולחן והתחלנו להזמין .... בתור מנות ראשונות הזמנו פטה כבד עגל עם ריבת חצילים ....נו שויין כבר אכלתי טובים יותר וגם גרועים יותר כך שלא זו הבעיה , סלט הקראנצי שהינו סלט עליו שעליו קילופי בטטה בשמן עמוק היה נחמד ...לפחות קילופי הבטטות ברוטב האיולי שאיכשהו הסתדרו לי עד שהגיעה האוכל האמיתי.... קרניבור כבר אמרתי ? אז ביקשתי את הפורטרהוס ...1200 גרם + עצם ,נתח בשר שקשה מאד להרוס אותו ביקשתי מידיום ריר לכיוון הבלאדי וביקשתי וחזרתי וביקשתי בלי שום פלפל אלא רק מלח וחמאה ..... אני לא אוהב תבלינים על הבשר שלי ...הטעם האמיתי של הבשר מבחינתי הינו הטוב ביותר ולקחת ולפלפל אותו עד אובדן כול זהות .....בעעעעעעעעעעעעעעעע חברי לשולחן הזמינו ספיר ריבס ומספר נתחי בשר בגדלים מעט קטנים מזה שלי 800 גרם וכדומה .... הבשר היה טוב ....לא משובח אבל טוב לצערי הנאתי נפגמה לחלוטין מאחר ועל הבשר שלי היה כמויות אדירות של פלפל ואף לא קמצוץ של מלח .....מולי אחת מחברותי לשולחן שקיבלה את הספרי ריבס עיקמה את פרצופה וששאלתי למה היא אמרה זה פשוט נורא ....לקחתי טעימה שהוכנסה באופן מיידי לתוך מפית נייר איתה ניגבתי את הפה .... הדבר הזה היה פשוט בילתי נסבל תארו לעצמכם נתח בשר עשוי כאילו שכחו אותו בתוך סיר ריבה ונזכרו פתאום באופס גדול .... בזקו על העניין קצת רוטב שום או צילי וילה לשולחן ..... אוקי האוכל לא היה מדהים .....אבל גם לא ממש נורא כלומר הייתי מקבל הכול בחיוך והבנה ( נו טוב לא הכול ) אם השירות היה טוב יותר ..... הזמן שלקח לנו עד שקיבלנו שולחן למרות הזמנה מוקדמת וחוסר ההצעה ( האדיבות מחייבת ) להציע פיצוי על האיחור ההתעלמות של המלצרית באופן גורף מבקשות כמו לחסוך בתבלון ...... הבחורה שהזמינה ספר ריבס אמרה שהמנה מגעילה ...לא טעימה לה מין הראוי היה שיציעו לה תחליף כלשהו בשלב הזה חלק מהאנשים "סיים" את ארוחתו ....אני פשוט הייתי ממש רעב והמשכתי למרות הפלפל לנבור בנתח הבשר שלי שאחרי גירוד הגון היה לא רע בכלל ...השעה הייתה אחרי 1 בלילה הינו לבד במסעדה וחלק מהאנשים שלפו סיגריות ..... מנהל המקום שון זוכרים אוו ממשיכת הכתפיים ? הגיע כולו סוער ורוגז פה לא מעשנים שאלנו אותו האם יש בעיה איש סך הכול אנחנו לבד.....וקיבלנו את תשובת הככה זה פה ..... הרמתי את עיני מהצלחת ושאתי אותו אם ככה זה פה ומיניתי את הבעיות שמפורטות פה בביקורת הזו ותגובתו הייתה טעות ....מה לעשות טועים טעות טעינו...הוא לא טרח להתנצל ולדבר על פיצוי ולו משהו סימלי כמו איזה שוקולד קפה על חשבון הבית ...נאדה כלום פשוט כלום זוכרים את הבחורה מהספייר ריבס ..היא אמרה לו די רוגשת שככה לא מנהלים ......ואז האיש פלט את משפט המחץ שתנהלי מסעדה ....תעשי מה שבא לך פה אני עושה מה שבא לי !!! שא השיאים היה ממש מעבר לפינה והגיע בהנחתה ..... בעודי מכרסם את העצם ......המלצרית ניגשת ומגישה לנו את החשבון !!!! ובמילים אחרות ....אתם מגורשים .... שילמנו ...הלכנו ....וכף רגלינו לא תדרוך שם בכול מסעדה ויש רבות וטובות בארץ שאנו נוהגים להתארח בהן אנו משאירים שולחנות של די הרבה מזומנים והטיפ בהתאם אני אוהב לשלם טוב על שירות טוב על אוויר הטובה ועל מזון טוב ..... במילים אחרות ...שומר נפשו יירחק !!!