ביקורת מוצר:

איילה א

New member
ביקורת מוצר:

האובייקטים - שלושה זוגות מכנסי הריון מאסוס (שניים מהם מאותו דגם).
הסובייקט - אמצע חודש שישי, 1.60, היקף ירכיים 100 (לא השתנה), היקף בטן 85 (20 סנטימנטר יותר מהמקום שבו התחלתי
).

הזמנתי את המכנסיים ב28/6, הם נשלחו ב2/7 והגיעו ב22/7.
כדי שתראו טוב איך זה יושב צילמתי פעם אחת עם גופייה בתוך המכנסיים, ופעם שניה עם גופיה קצת יותר רפויה בחוץ.
למען הסר ספק - *כמובן* שלא הייתי יוצאת ככה החוצה.
למען הסר ספק 2 - הגופיה לא באמת שקופה ואני עם חזיה לא שקופה מתחת. אלה תעתועי תאורה.
למען הסר ספק 3 - כן, אני יודעת שאני צלמת גרועה. אני מתמודדת, תתמודדו גם אתן

איילה א

New member
אובייקט ראשון

סקיני כחול כהה במידה 10:
http://www.asos.com/ASOS-Maternity/...0=1944&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Blue

חסרונות:
-הוא אכן סופר סקיני, מה שאומר שהוא קצת יותר צמוד ברגליים מכפי שהייתי מעדיפה.
-הכיסים הקדמיים מזויפים - זה לא באמת כיס, זה רק נראה ככה.

יתרונות:
-הבד שלו מאוד רך ונעים, כך שאחרי כמה שניות זה כבר לא הפריע לי שהוא מאוד צר ברגליים.
-הוא נוח.

גזר הדין: ללא ספק נשאר, וטוב שלא הזמנתי מידה יותר.

הוא נראה מעולה מעולה מעולה.

וטוב שלא לקחת מידה יותר. בדים כאלה נוטים להתרחב מאוד, והוא ילך איתך עד סוף ההריון לדעתי.

איילה א

New member
אובייקט שני

סקיני סוג-של-בורדו מידה 10:
http://www.asos.com/asos-maternity/...=ASOS+Maternity+Ridley+Skinny+Jean+in+Oxblood

חסרונות:
-גם זה סופר סקיני, מה שאומר שהוא יותר צמוד ברגליים מכפי שהייתי מעדיפה.
-הבד הוא ממש ג'ינס - כלומר די נוקשה. את אחוז האלסטן הבודד מרגישים בקושי.

יתרונות:
-התפירה שלו נראית מאוד איכותית. אין בליטות או תפרים מורגשים.
-נראה לי שהוא מחמיא לרגליים יותר מהכחול.
-כיסים אמיתיים!

גזר הדין: נשאר.

איילה א

New member
אובייקט שלישי ומסקנות

סקיני סוג-של-בורדו מידה 12:
הלינק בהודעה הקודמת.

בגלל אחוז האלסטן הנמוך חששתי ש10 יהיה קטן עלי והחלטתי להזמין גם 12 ליתר ביטחון. בהינתן שגם בימים כתיקונם יש לי גזרה מאוד מקומרת, בכל זוגות המכנסיים ניכר רפיון מסוים בחלק האחורי, ובמקרה הזה הוא מורגש אף יותר.
בכל הזוגות הייתי מעדיפה יותר מרחב ברגליים למרות שמבחינת המותניים-בטן מידה 10 טובה ואפילו יושבת מעט ברפיון (לא דבר רע כשמדובר בבגדי הריון) - אבל האמת היא שהבדל המידה לא *מאוד* מורגש ברגליים. למען הסר ספק - זה לא לוחץ באף אחד מהזוגות, אבל זה צמוד.
מה גם שיש שם בד עודף ואני יכולה להרחיב את הרגליים בכסנטימטר וחצי-שניים.

אחרי התלבטויות נראה לי שאשאיר את שניהם. אני צופה שהבטן עוד תגדל (...), ועל אף שעד עכשיו הירכיים שלי לא התרחבו, יכול להיות שזה עוד יקרה. כיוון שסוף ההריון שלי הוא בחורף, אני מניחה שהג'ינסים האלה יהיו שימושיים בשלבים המתקדמים יותר מאשר בחודש הקרוב (כי אוגוסט וזה). בהינתן שהזוג כבר כאן וששלושתם עלו לי פחות מ260 ש"ח, התלבטתי והתחבטתי ולא הצלחתי להחליט איזה מהם להחזיר אם בכלל. לפיכך גזר הדין: נשאר, לאחר פקפוקים, וישמש בימים שארגיש נפוחה מהרגיל או בשלבים המתקדמים יותר.

שאלת המחץ - האם הייתי קונה אותם בחנויות רגילות (כלומר, האם אני מוכרת לעצמי תירוצים כדי לא ללכת לדואר ולשלוח בחזרה)?
סביר להניח שלא מייד, ולא בלי לחפש חלופות. בסופו של דבר את הכחולים כנראה הייתי קונה על אף היעדר הכיסים, בנוגע לבורדו אני לא משוכנעת. בכל מקרה במחירים של הארץ בכלל לא ניסיתי למצוא כאן ג'ינס להריון, וככל הנראה לולא הייתי קונה את הזוגות האלה באסוס הייתי פשוט נשארת עד סוף ההריון בלי ג'ינס וזהו.
בסך הכל היתה התנסות מוצלחת, ואני חושבת שיחסית למחיר התמורה ראויה בהחלט. חבל שלתמנון אין מכנסי הריון...

איילה א

New member
תודה

לא בטוחה שהיית אומרת את זה אם הייתי שומעת כמה אני מתלוננת על התופעות הנפלאות של ההריון, אבל היי! לפחות אני נראית טוב

תתחדשי, זה נראה מצויין

ועצה: אל תקני משהו במידה יותר כי אולי תגדלי, את אף פעם לא יודעת בדיוק כמה תגדלי. אני ממליצה להחזיר את מה שגדול ומקסימום להזמין מידה יותר בהמשך.

איילה א

New member
לא הייתי מתלבטת אלמלא הרגליים היו צרות לטעמי,

כי אין ספק ש12 גדול עלי במותניים-בטן. מתחילת ההריון כולם מסביב אמרו לי לא לקנות דברים שיושבים טוב באותו רגע כי "עוד שבועיים זה כבר לא יעלה עלייך", ובאורח פלא כל מה שקניתי בחודש שלישי מתוך מחשבה שיש מקום לבטן עדיין משמש אותי נאמנה.
אולי הפתרון הוא באמת ללכת איתם קצת בבית, ואם מידת הצרות של הרגליים עדיין תציק לי, פשוט להרחיב אותן.
תודה :)

sheffys1

New member
מעולה!

בהחלט הצלחת יפה מאוד, ואת נראית מעולה!
מסכימה עם פרי הדר קטן - תחזירי את מה שגדול עלייך. רוב הסיכויים שלא תזדקקי לו. לי היו 2 ג'ינסים בהריון ששמשו אותי משבוע 14 ועד 38, שבו הוציאו ממני את התאומים. % האלסטן שבהם היה נמוך (לא זוכרת אם 1 או 2), והם עמדו בהריון בכבוד רב.

איילה א

New member
וואו, במקרה של תאומים זה בהחלט כבוד.

טוב, שוכנעתי, הזוג יוחזר.
הבעיה הכי גדולה עכשיו היא שנפתח בפניי עולם הקניות ברשת, ואוי כמה שזה הולך לעלות...

רק רציתי לכתוב שממש כיף לקרוא ביקורות מוצר

רעיון מעולה, אני מקווה שעוד משתתפות יאמצו אותו!
חוץ מזה כל הג'ינסים נראים עלייך מעולה

sheffys1

New member
גמני אצטרף בשמחה

המצב הבטחוני עושה רע מאוד לחשבון הבנק שלי עם הזמנה אחת מסטורי, שתיים מאסוס ואחת מ - HOF בדרך...

למעלה