ביקורת - טומי

mancha

New member
טוב

האמת שלא ממש הגבת בכלל על שום דבר ממה שאמרתי אזל זה לא באמת משנה. במצידי אפשר לעזוב את הנושא ככה, יו סיי טומייטו איי סיי טומאטו
מה שכן, בקשר לליאת בלו אני חייבת להוסיף גם את הקול שלי, אני ממש מרוצה מהצורת משחק שלה, אם לא הייתי יודעת לפני זה, שזו העבודת משחק (הכמעט) ראשונה שלה לא הייתי יכולה לנחש.. היא משחקת מעולה גם לדעתי...

R o n 2 5 6

New member
האמת שהקול שלו משדר אדישות מסויימת

אני לא יודע אם זה מכוון או לא.יכול להיות שהמאפיינים של טומי הם אדישות,ביישנות,שתקנות או שככה בעצם יון ואז זה בא לידי ביטוי במשחק שלו. בכל מקרה,חבל לקפוץ למסקנות מראש.כמו שאמרתי כבר פעם,יש עוד 30 פרקים להתרשם מהשחקנים.

דודורה

New member
../images/Emo45.gif לגביי המשחק שלו

הוא באמת לא אמין .. אני מבינה שההדמות שלו היא אדישה ואוטסיידרית אבל הוא לא מצליח להביא את זה ליידי משחק בכלל! [אנחנו יותר מבינים את זה מהעלילה ומהיחס של האחרים אליו ] אין לו הבעות פנים, אין לו טון דיבור וגם הגוף שלו קפוא כל הזמן - הוא חייב לעבוד על מימיקה. חח כשהוא היה מהופנט הוא שיחק יפה! כי ככה הוא גם משחק את טומי! כמו מהופנט! כשהוציאו את זואי מההיפנוט באמת ראיתי הבדל ענק בין זואי המהופנטת לבין זואי הרגילה, אבל אצל טומי? לא היה שום הבדל, הוא משחק אותו דבר גם בלי שמייקי יהפנט אותו! אבל בסה"כ אין לי שום דבר נגדו, בכלל אני חושבת שצריך להבין אותם תחשבו שזה איכשהו עדיין הימים הראשונים של הצילומים והם לא הכי משוחררים ולא עושים את הכי טוב שהם יכולים! נקווה שלקראת הפרקים היותר מתקדמים נראה את השינוי במשחק [לא רק של טומי!!! ]

שירנאעה

Well-known member
בקשר לדבר האחרון שאמרת..../images/Emo105.gif

זה לא נראה לי ככ קשור. הפרקים שאנו רואים על המסך לא באמת מצולמים בסדר הזה. אז אם סצינה שראינו בפרק 12 נגיד צולמה בתקופה יותר מאוחרת.. של שלבי סיום העונה- היינו מבחינים בשינוי שחל אצלו, ביכולת המשחק, במידה והוא כן השתחרר כמו שאמרת ועשה את הכי טוב שאפשר.

זה לא ממש הימים הראשונים..

זה כבר כמעט האמצע של הסדרה - מה שאומר שזה כמעט האמצע של הצילומים, ואין שום התקדמות. הוא משחק פשוט לא אמין...

אראל16

New member
אתה טועה

אני לא יודע אם יון הוא באמת אאוטסיידר בחיים אבל בסדרה הוא אמור להיות אאוטסיידר וכזה

אבל הוא משחק אדיש לא??!!

אמרו לו לשחק אדיש כי זה מתאים לו לא? לדעתי הוא חמוד. אבל בקושי מדבר בכל הפרקים! והוא הדמות הכי מרכזית!!.

שירנאעה

Well-known member
לא ככ מסכימה../images/Emo4.gif../images/Emo31.gif../images/Emo105.gif

תראו, הדמויות כבר קיימות. כשבוחרים את השחקנים, חושבים על הכל.. איך כל שחקן ושחקן יביא את עצמו לתוך הסיפור ויתחבר לדמות. וכפי שזה נראה, התאים להם שיון יגלם את טומי. כי הם די דומים.. אם זה מה שהוא יודע לעשות טוב- לשחק את הביישן, האדיש, חנון וכד', אז למה לא? הוא משחק את מה שהוא אמור לשחק, והוא עושה את זה טוב וזהו

נויההXD

New member
על כל אחד תמיד יש ביקורת תלוי רק כמה ולמה=]

טומיק- נאמר כבר שהוא די אדיש אבל אני מאמינה שלאט לאט הוא יפתח לדעתי הוא לא משחק רע, הוא פשוט קצת [הרבה] אדיש ולא "מתלהב" שהוא משחקק אנה- קצת בכינולי וצומי אבל זה הדמות שלה=] בקליפ של השיר יש לה פן והיא כל כך יפה
מה קרה לא יכולים לעשות לה פן לפני כל פרק? רק לטומיק וסול אפשר?????????????????. זואי-שלמות
סול-ציף- שלמות
ליבי- היא ממש מתוקה והיא משחקת יפהה רק חבל לי שאנה מתיחסת אליה מגעיל מיקי- חמודד איך שהוא כתב לזואי תתשבץ
\ וציף האמיתייי זהר ליבהה אוי הוא כל כך מושלם
גיני- משחקתת נורא יפה כל הכבוד לה והיא גם ננורא יפה שלמות חח

Danielle102

New member
אם כבר יון תומרקין,אז יש לי שאלה..

קצת מוזרה, אבל בכל זאת.. יש למישהו כאן מושג מה הגובה שלו?!?!

למעלה