ביקורת - טומי

ביקורת - טומי

קבלו ביקורת (שלי) על יון-טומי. ב"ילדים מגבעת נפוליאון" הוא באמת היה נחמד, משחק בסדר, עם קול נורמלי, הכל ממש סבבה. ואז הוא נעלם לכמה שנים וחזר לא מזמן בהאי. יש איתו כמה בעיות והנה הן: 1. הקול שלו ממש ממש ממש ממש מעצבן. 2. הוא לא נראה כאילו הוא התחבר שם אל מישהו אחר מהשחקנים, הוא נראה אאוטסיידר כזה. (פרק 20: הוא אומר לצ'יף "באמת שיחקת אותה שם" בצורה הכי לא אמינה.) 3. אני לא יודע איך להסביר את זה אבל נראה כאילו הוא גם לא מסתדר עם עצמו. (בקליפ של השיר כולם נהנים נורא מזה שהם נוסעים מהר באוטו חוץ ממנו - הוא עומד שם כמו איזה פוץ.) 4. כנראה שבקול הקודם שלו היתה גם יכולת משחק כלשהי, כשהקול התחלף אז גם היא נעלמה. הוא פשוט משחק רע! (יש קטע שהוא הולך לליבי והוא אמור להגיד לה בשיא ההתרגשות "אני יכול את הספר שלי?" ובמקום זה הוא אומר לה את המשפט בצורה כל כך גרועה שזה מעליב..) זהו, זאת דעתי... עכשיו אתם.. תגיבו..

avsilaster

New member
מסכים וממשיך.

מלבד כל מה שכתבת גם אין לו משחק פנים..צורת משחק בסיסית ששחקן צריך לדעת זה לשחק אם הפנים..ויון תומרקין לא עושה גם את זה. צ'יף ממש מזכיר את מיכאל אלוני בתפקיד אדם..ויש לו רמת משחק בינונית מאוד. מי שמפתיע זאת דווקא זואי(ליאת בלו) שמכל הילדים שם משחקת הכי טוב.

Yarinv

New member
../images/Emo207.gif שימו לב לתמונה../images/Emo12.gif

יכול להיות שזה סתם תמונה מהמאחורי הקלעים. בכל מקרה...

Shlomit586

New member
../images/Emo210.gifרואים את הרקע, הם על היאכטה

זה לא מאחורי הקלעים או משהו...בטח הם ימצאו את התמונה הזאת מתישהו וג'יני תבין עם מי היא צריכה להיות

מסכימה בהכל חוץ מדבר אחד=]

מוזר,עשה רושם לטעמי שבפרקים הראשונים יון שחקה דווקא טוב אבל בפרקים האחרונים יש לו באמת קטעים מוזרים במשחק שלו חח.. ובקשר לזה שהוא אאוטסיידר זה לא נכון,אני יודעת שהוא בקשר ממש ממש ממש טוב עם ליאת ואביגיל=] (וכן,מי שאמר כאן אחריך שליאת באמת משחקת הכי טוב זה בהחלט נכון
מגיע לה ממש כל הכבוד..!לא הרבה יכולים לעבור מעבר חד מדוגמנות לתחום המשחק ועוד בכזו הצלחה..היא באמת משחקת מצויין=])

rotem bobo

New member
../images/Emo31.gif

סלח לי אבל לדעתי אתה ממש טועה, לא מסכימה איתך בשום מילה ממה שכתבת למעלה. אבל דעתך האישית אז מותר לך :)

mancha

New member
וואו, כ"כ לא מסכימה איתך..

אני מתנצלת מראש אם משהו כאן נשמע תוקפני, זו כלל לא הכוונה, הכל ברוח טובה, רק באה להראות את הצד שלי
נתחיל בזה שזה שהקול שלו מעצבן אותך אומר יותר עליך מאשר עליו. אותי אישית הקול של אנה מרגיז כי היא מזכירה לי ילדות מפונקות ומעצבנות ונשמעת כאילו היא על הליום. והרבה פעמים הקול של ג'יני מרגיז אותי כי היא נשמעת כאילו היא מדברת עמוק מדי כדי להסתיר מבטא או משהו, אבל זה כ"כ שולי שזה אפילו לא שווה להזכיר. אני אישית לא שמתי לב למשהו מוזר בקול שלו. דבר שני אני לא מבינה איך אתה יכול להסיק שהוא לא התחבר לשחקנים שם, הם דווקא יצרו לי רושם של חבורה מאוד מגובשת, בייחוד כששומעים שהם ממשיכים לבלות ביחד אפילו אחרי שהצילומים נגמרו. מעבר לזה, כל מי שראה ראיון וחצי איתו יודע שהוא פשוט ביישן וקצת מופנם, ובקטע הזה אני מזדהה איתו לחלוטין ואני בטוחה שעוד מספיק אנשים כאן, ואתה מבלבל כאן שני דברים ממש לא קשורים, אתה מסביר את זה שהוא נראה לך אאוטסיידר בקטע של משחק (עם צ'יף) ונותן נימוק נוסף בעוד קטע משחק (במשאית). כל הרעיון בסדרה הוא שהוא לא חלק מהחבורה שלהם ושהוא שונה מהם בעצם זה שהוא לא עבריין ולא שייך למוסד נוער עברייני הזה, אלא קשור אליהם רק דרך ההורים שלו. זכותך לחשוב שהוא משחק רע או לא אמין, אני ממש לא רואה את זה ככה.. לא נהגתי ממש לראות את "הילדים מגבעת נפוליאון" כשזה שודר אז אני לא יכולה לבקר את יכולת המשחק שלו שם, אבל לפי מה שאני רואה עכשיו, באי, אני יכולה להגיד לך שלדעתי הוא משחק מעולה ושיש לו את המבט הכי חודר ואינטליגנטי שראיתי מזה הרבה הרבה זמן, במיוחד אצל שחקנים בארץ ועוד יותר במיוחד אצל שחקנים בגילו. הוא אחד מהשחקנים היחידים בגיל שלו שאני מקווה להמשיך לראות על המסך או אם הוא ירצה אפילו בתאטרון (שאני די בטוחה אגב שהוא מוכשר לזה לחלוטין).

עונה לך...

דבר ראשון לגבי הקול שלו, אותי הוא מעצבן, קשה לשמוע אותו זה קול נמוך נמוך ואם היית רואה הילדים מגבעת נפוליאון היית יודעת שהקול שלו היה לגמרי אחרת.. אבל מה אפשר לעשות - גיל ההתבגרות עובר על כולם.. דבר שני - אני אמרתי 2 דברים - 1. זה נראה שהוא אאוטסיידר (אני יודע שהתפקיד הוא של אאוטסיידר), רק נראה.. אני לא עוקב אחריהם , ולא יודע מה הם עושים אחרי הצילומים.. זה רק נראה ככה..(בעיני). 2. הדבר השני שאמרתי זה שנראה שהוא לא מסתדר עם עצמו (פה הטיעון עם המשאית) אני באמת לא יודע איך להסביר את זה.. אז נעזוב את זה בנתיים... ועוד דבר (לא קשור לתגובה שלך) לגבי ליאת בלו: היא באמת השחקנית הכי טובה שם, למרות שהיא באה ממקצוע אחר והכי היית מצפה שהיא לא יודעת לשחק. יש לה תפקיד שפשוט תפור עליה והיא עושה אותו מעולה... ודבר אחרון... חכו חכו.. יש לי גם מה להגיד על הסדרה באופן כללי... אבל כדי לעשות את זה הוגן, אני אחכה עד יום חמישי.. ניתן עוד הזדמנות...

למעלה