ביקורות!!!

tony16 yy y

New member
ביקורות!!!

קראתי המון ביקורות והרבה מהם אומרות ש"מגרש ביתי" היא סתם סידרה ללא כיוון וללא עניין. אני אומרת שזה ממש לא נכון!!!!! הסידרה הזאת כבר על הפרק הראשון ידעו מה הכווין שלה, ויש גם שאומרים שהסידרה לא מקורית, מה לא מקורי בא!! איפה עוד יש 3 סיפורים מובילים בסידרה אחת: 1) נישאוים מחוץ להריון 2) אחים ששונאים זה את זה 3) ואבא שמתכחש לבנו אז הביקורות מעיזים להגיד דברים כאלה על הסידרה, בנוסף שהקאסט של הסידרה מצויין ובסידרה גם משולב הומור.. כל מה שיש לי להגיד אם אתם לא מרוצים מהסידרה פשוט אל תיצפו בה.. בנושא אחר- אחד הדברים שהכי מושך בכל הסידרה זה השחקן צ'אד מייקל מאריי , שהוא שחקן מוכשר ויפה תואר אז אין מילים לתאר...

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif זה באמת מעצבן, אבל..

זה רק ביקורת, לא צריך לקחת ללב ולהתרגז. למה? חח
ודבר שני פעם הבאה אמ תנצל"שי, כי הפורום נראה ממש מבולגן
אממ ושוב, על תיקחו אישית כי זה כמו שלמשל אם יגידו על בריטני ספירס או בלו או כל להקה שהם שטחיים, ואת תסכימי אם זה, מערצים יגידו שזה לא נכון ויתרגזו. אז סבבה למי שחושב ככה. לא צריך לקחת ללב כל דבר

*superstar*

New member
כמה דברים../images/Emo26.gif

דבר ראשון, ביקורת זאת דיעה אישית. את יכולה לקבל אותה ואת יכולה לא לקבל אותה. לא כולם חושבים שמגרש בייתי זאת הסדרה.. זכותם. יש עוד המון סדרות מצויינות בעיניי שקיבלו ביקורות לא הכי טובות. הכי חשוב זה לקחת את הכל בפרופורציה ולזכור שזאת דיעה אישית בלבד..
דבר שני, צ'אד הוא לא הדבר הכי מושך במגרש.. כן, הוא נראה מצוין ומשחק מצוין, אבל אחרי כמה פרקים [או עונות] אפשר לראות שהוא לא זה שעושה את הסדרה.. לדעתי לפחות.

אני האמת מתרשמת לרוב ,

דווקא מאיכות המשחק. הם פשוט שחקנים מעולים לטעמי. בעיקר התלהבתי מניית'ן שצעיר יחסית לשאר הקאסט ובכל זאת משחק מצוין! פשוט מדהים.

painapple

New member
אבל הוא מרושע!

שיפסיק להיות מרושע כ"כ
והאבא הזה שלו.. גאד, השיער שלו מגוחך, בסדר? מכות אני אתן לו. איזה איש לא נחמד. [ענבר, רגישה לאנשים לא נחמדים]

נייתן

בלי נייתן שהוא יהיה רשע הסדרה לא הייתה לדעתי ה-סידרה!!! כי הוא משחק את הרשע כ"כ טופ!!1 וחוץ מזה הוא לא רשע כ"כ

ס א ט י ן

New member
ניית'ן לא רשע.

הוא פשוט מקנא... תחשבו שאתם הייתם הסטאר של התיכון ופתאום בא אחיכם למחצה שגם ככה אף פעם לא ממש סבלתם ומתחיל לתפוס לכם את המקום... הוא עוד יתגבר על זה..

MaStIk BaZoOkA

New member
איזה שטויות..

הסדרה מצוינת! המשחק על רמה ולא רדוד כמו בסדרות אמריקאיות אחרות.. העלילה מצוינת.. במיוחד שמשלבים דרמה והומור שזה שילוב מצוין! לפחות בסידרה הזאת לא ממחזרים סדרות אחרות... למשל דוסון קריק זה איכשהו מיחזור לבוורלי הילס (*לא לתקוף*) נמנמ..טוב נו זה הדעות של אנשים אחרים הם צריכים פשוט לראות את הפרק הראשון ולראות איזה כישרון משחק יש!

שטות!

מגרש ביתי היא גם מחזור. עם כל הכבוד לזה שזו אחלה סדרה.. אני לא אומרת שהיא דומה לדוסון קריק או משהו כזה, אבל כל הסדרות הזה מתבססות על אותו דבר - נעורים והבעיות שלהם.. אז בדיוק באותה דרך שאת אומרת שדוסון קריק זה מחזור= זה תקף גם למגרש ביתי.

SaMaRa 18

New member
מממ..

כל אחד והדעות שלו,אני אף פעם לא מקשיבה לביקורות כי הם תמיד קוטלות משו, אף פעם הם לא יגידו משו טוב בלי לקטול משו אחר אישית, אני חושבת שזו תוכנית נחמדה מאוד עם עלילה מעניינת ו..זה מה שחשוב!

למעלה