ביקורות וrecaps מהארץ...

• פותח הנושא frhx
  • פורסם בתאריך

jess r

New member
אני פשוט אצטט

מתוך ראיון כלשהו, דני מכריז שהוא רוצה לחולל שינוי עם המוזיקה שלו. “I really want to start a movement with my music, it sounds so big, so cocky, but to start a revolution and change people’s hearts. I want to merge my music with my foundation. When I get a vision for a concert, I see opening up concerts and following with the story of a young kid whose father was killed in a gang and mother was a drug addict and how he’s had to overcome this and that and how Sophia’s Heart Foundation has effected him. I want to entertain people, but I want people to come out of their zone for awhile and look at other people’s problems. They’ll walk away feeling good and they’re going to want to make a change. My whole testimony is overcoming the impossible in my life and now I want to take that message that if I can do it, you can do it.” ונראה לי שבראיון שלו ב"אמריקן איידול אקסטרה" הוא אמר שהוא הלך לראיון כי הוא סירב לחשוב שחייה של אישתו היו לחינם. אולי זאת רק אני, אבל הניסיון למצוא משמעות עמוקה יותר למוות של אישתו בהליכה לתוכנית ריאלטי, והנאיביות שלו לגבי תעשיית המוזיקה ממש מציקים לי. הבחור הולך לחטוף סטירה בפרצוף עוד כמה חודשים. אני חושבת שזה היה ממש מרושע מצד ההפקה לדחוף אותו ככה בתוכנית ולשבח אותו כשהוא היה גרוע. הוא קיבל כל כך הרבה ביטחון עצמי שזה עצוב, עכשיו שהוא לא בתוכנית. הוא לא ניצח, אז אין להם סיבה להחתים אותו. הם קידמו אותו בשביל הרייטינג, אולי בשביל להרחיב את קהל היעד, אבל אני די בטוחה שהם יזרקו אותו עכשיו ואני קצת מרחמת עליו, באמת. הוא לא היה צריך ללכת לתוכנית ריאלטי במצבו, זה בטח לא בריא נפשית בשבילו - עם כל הסחיטה הריגשית שהתוכנית הזאת עושה למתמודדים בשביל כמה רגעי טלוויזיה "טובה".

למעלה