ביקורות וrecaps מהארץ...

• פותח הנושא frhx
  • פורסם בתאריך

frhx

New member
ביקורות וrecaps מהארץ...

|קישור| http://www.nrg.co.il/online/47/ART1/891/292.html |סקישור| הכתבת של מעריב, הביקורות שלך מצוינות פשוט. יש גם את דידי איידול, אבל אני פחות אוהב את הכתבות שלו... יש עוד מקומות שנותנים ביקורות קבוע שאתם מכירים?

naama59

New member
יש בנענע וynet

רק שבynet הם בדרך כלל שמים יותר דגש על הראיון עם המודח ומסכמים בקטנה

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif גם אני ממש אוהבת אותה

מסכימה כמעט על כל מילה שלה. אמ... יש ראיון בYNET עם המודח אבל מעלים אותם יותר מאוחר [או ימי ראשון]. גם יש איזה משהו בנענע שאני לא טורחת לקרוא.

נמשל

New member
הבקורת שלה זהה למה שאני חושב

אני תומך אדם נלהב, שחושב שהשבוע מרוב שהוא הרגיל אותנו לביצועים אדירים, נתן שני ביצועים בינוניים ומשעממים (אלוהים, מי זו שצרחה שם כשהוא שר את השיר השני?) כריס נתן ביצוע מופלא להארטלס וההעפלה שלו לגמר מעולה בעיניי. 2 המתמודדים הטובים ביותר בגמר, ואם אדם יתן לפחות הופעה אחת מסמרת שיער (מתוך 3 השירים) הנצחון שלו. בעיניי דרך אגב, המבחן האם ביצוע של שיר הוא מוצלח, זה האם אני רץ למחשב לחפש את הגירסה ולשמוע אותה שוב ושוב, ובניגוד לשבועות הקודמים שאז חיפשתי תמיד את הביצועים של אדם, הפעם כריס ניצח בגדול עם הארטלס.

omrimayo

New member
זה מה שמציק, שביצוע אחד נותן לו ת'ניצחון.

שביצוע מצוין באמת אחד ויחיד (ועוד 3-4 טובים) נותן לו את הנצחון וזה סגור ב-6000 אחוז! אז מה? מה הקטע? איפה כל הביצועים של אדם? ואם ניקח את MAD WORLD ואת הארטלס ונעשה סקר בעולם - אדם לא רואה את קריס... אבל הוא בחר בטיימינג רע לשיר את זה כנראה... היה צריך לחכות עם זה, בגמר הבנתי שהם שרים כבר 2 שירים שהם שרו... אדם חייב לעשות את MAD WORLD ולהזכיר לכולם כמה שהוא מושלם והאיידול הכי טוב מכולם בהפרש של מאות רמות.

naama59

New member
מה שמצחיק הוא

שכרגע אנשים בטוחים שקריס לוקח, ככה שניצחון (צפוי) של אדם יהפוך את זה ל"מהפך". אני מניחה שאולי הם די זוממים לגרום לקריס להיראות טוב בפרק ההופעות ואז הניצחון הצפוי מראש של אדם יהיה מהפך היסטרי. (כמו קוק שנה שעברה). לצערי אני עדיין לא מאמינה שקריס ייקח (למרות שאני אשמח לראות שטעיתי). והם שרים שיר אחד שהם כבר שרו, בחירת המפיקים ואת שיר ההכתרה - שהוא אותו שיר לשניהם, שכנראה נכתב ע"י מי אם לא קארה. אני מקווה שייתנו להם לפחות לשנות קצת את השיר. אם אדם שר את Mad World אני מניחה שיש לו את זה בכיס, אבל משום מה נדמה לי שהוא אוהב קצת להתחכם.. אני לא אתפלא אם הוא יינסה לגרום לנו לחבב את Ring Of Fire או משהו. הרי כולם יצפו שהוא ישיר את Mad World. אבל עוד נראה בקשר לזה

omrimayo

New member
אני שובר את הטלוויזיה אם הוא לא שר לי את MW..

שוב. זה היה פשוט... זה היה... שיא העונה, לא רואה משו שעוקף את זה, זה כמו בילי ג'ין בעונה שעברה, וגם זה בוצע ע"י המתמודד הכי טוב שיש :) אם הוא שר את ROF בגמר הוא מפסיד את זה אבל בנוקאאוט, אלא אם כן בחירת המפיקים תהיה משו לא נורמלי בשבילו והוא ייתן ביצוע מושלם, שיר ההכתרה... בע, בד"כ שונא את השיר הזה בכל שנה, זה הדבר הכי בנאלי שיש בעולם, אז אני לא מצפה לזה. נ.ב לדעתי כבר בסוכנויות ההימורים ההימורים הם 50-50, זה לא מה שהיה פעם ומהמון סיבות שכבר צייינתי בכל אשכול שמדבר על הגמר כבר, זה מיותר לחפור פה שוב...

t r e c o o l

New member
חח.. אתה הורג אותי..

ממש מוזר מה שאתה אומר כי ראיתי כבר בשתי מקומות שאדם מוביל בפער גדול מאודדד, בגיא פינס הרגע אמרו משו על זה שההימורים על כריס זה 1 לשלוש ועל אדם זה 1 ל1.3.. הבנתי מתוך הדבר שלו שזה אומר שאדם הולך לנצח..
ובמקום השני הראו שאדם מוביל ב68 אחוזים.

omrimayo

New member
בכיף, כנס/י ל-TV.com והתוצאות מול העיניים,

4 מיליון הצבעות והם בתיקו, גום באתרי הימורים היו הימורים פי 7 יותר גבוהים לגבי אדם, עכשיו הפער בין 1:1 ו-1:1.3 זה לא הפרש גבוה בכלל וזה רק מחזק את מה שאני חושב שהולך לקרות וקרה בשבועות אחרונים.

frhx

New member
הסיכויים של קריס בהתחלה היו 1 ל30

היחיד שהיה מתחתיו הוא מייקל סרבר, כך שסיכויים לא אומרים יותר מדי...

naama59

New member
אבל..

אני מניחה שהבחירה הכי בטוחה בשבילו זה Mad World, אבל כמו שלמדנו אדם לא אוהב את הבחירות הבטוחות מידי ובטח יירצה להתפרע עד הסוף. זה פשוט צפוי מידי.. יש לי תחושה שהוא יינסה להתחכם, כמו שבשבוע סרטים הוא היחיד שבחר שיר קצבי, ובשבוע דיסקו הוא היחיד שהלך על בלדה. כמו שדיויד קוק בכוונה לא לקח את הלו או בילי ג'ין. אני לא חושבת שהוא יפסיד את זה בנוקאאוט, ממש לא. מקסימום השופטים קצת יישנאו את זה, אבל עם הזמן אני חושבת שאנשים למדו קצת לאהוב את זה והם בטח יאהבו את הסיכון שהוא לקח. חוץ מזה שהמפיקים בטח ייבחרו לו משהו של קווין (ולקריס בטח משהו של ג'ייסון מראז
) ככה שבאמת שקשה לי לראות אותו מפסיד את הגמר
לא רוצה להיכנס לחפירות שוב, אבל אני חושבת שלא כל מעריצי דני ייעברו לקריס. ממש לא. לפחות לא המצביעים הכבדים שמסמסים כל הארבע שעות (או במקרה של חלקם שמונה) ומפעילים גם את Dialidol.

LolliPopDance

New member
נו באמת

אני לא מבינה למה מניחים שמעריצי דני מצביעים לקריס. מעריצי דני מתעבים את קריס, הם טוענים שהוא גזל מדני את המקום בגמר. אניווי, אני לגמרי מעדיפה ניצחון של אדם בגמר. אני אוהבת את שניהם באותה המידה אבל ניצחון של קריס יעשה לו רק רע והיה לו עדיף לגמר בתור ראנר אפ.

Juliann

New member
יש גם שמועה לגבי השיר שאדם בחר ../images/Emo58.gif

אומרים שזה BLACK OR WHITE משבוע מייקל ג'קסון מה שגורם לי לחשוב שהמפיקים באמת בחרו לו בלאדה ואז לא היתה לו ברירה אלא למצוא שיר קצבי לפתוח איתו את הערב. שוב אם זה נכון, אני מאוד מאוכזבת מהשירים של אדם.

omrimayo

New member
BOW היה מעולה, לא איכפת לי לקבל אותו...

למרות ששוב, MW זה הסמל של עונה הזו בקלות... חבל בשבילו לא ללכת על בטוח, אבל הוא חכם הוא כבר הבין שהוא ימכור כ"כ הרבה גם אם יסיים 2 והוא יודע שהעונה הזו שלו... גם בלייק היה להיט פעם, גם טיילר היה להיט... שניהם מכרו כ"כ מעט שזה מצחיק ועצוב גם יחד... הוא יודע שהוא הדבר הבא ולא משנה, ואולי הוא מעדיף לקחת סיכונים שיעמידו אותו כאמן ולא כ-AI טיפוסי, מה שיעזור לו בהמשך יותר.

Lady in red2

New member
אני בשוק...

על הקריאה של סיימון להצביע אדם דני אמר: "לא התאכזבתי או התעצבנתי מזה. זה מי שהוא רוצה אז זה מה שהוא אמר. אני יכול רק להעיד על עצמי שלי היו מטרות אחרות בתוכנית הזו. אני לא צריך את זה כדי להיות כוכב פופ כמו האחרים. זה ממש לא הקטע שלי, ואם זה מה שסיימון בחר לעשות – להגיד לאנשים להצביע לכוכב הפופ, אז שיהיה". "אני לא צריך את זה כדי להיות כוכב פופ כמו האחרים" - מה בדיוק גורם לו לחשוב שכולם "סתם כוכבי פופ" והוא מעל לזה? אולי הסגנון של דני הוא לא פופ, אבל גם של הרבה מתמודדים אחרים לא, כמו מאט, אדם ואליסון למשל. חוצמזה למה לזלזל בסגנון פופ? הביטלס עצמם הם סוג של פופ, ועוד להקות גדולות אחרות. "אם זה מה שסיימון בחר לעשות – להגיד לאנשים להצביע לכוכב הפופ, אז שיהיה" - אדם ממש לא סתם "כוכב פופ". יש לו איכויות קול של זמרי רוק של שנות ה-70, איכויות שלא נשמעו בשנים האחרונות. אפילו בכתבה המשמיצה של רענן שקד על איידול ואדם, הוא אמר שאדם נשמע "כמו רוברט פלאנט ביום לא רע". זה נכון שלא היה הוגן מצד סיימון להגיד לאנשים להצביע לאדם, אבל לסיימון יש הרבה יציאות לא מתאימות העונה. אין צורך לזלזל במתמודדים בגלל זה.

R o c k s e n

New member
הוא בן אדם מגעיל

ועכשיו אני מבינה למה קראו לו שחצן. זה בסדר אדם גם כן לא סבל אותו. אחרי הסרטון HOMECOMING של אדם כשהוא הלך לספה לשבת ליד כריס ודני הוא התחבק עם כריס וכמעט התעלם מדני, נתן לו את היד בקרירות בזמן שהוא התחבק עם כריס

dandush 24

New member
באמת דוחה שכזה../images/Emo5.gif

ראו את זה על הפרצוף שלו בכל פעם! איכס תודה לאל שהוא לא בגמר, רק חבל שהוא לא עף הרבה קודם!

jess r

New member
קראתי עוד איזה ראיון איתו

והתחלתי להשתכנע שבנאדם באמת קצת הוזה ולא בהכרח כזה סחטן קולות כמו שחשבתי שהוא. הוא באמת חושב שזה שאישתו מתה והוא נוצרי הופך אותו לאיזה משיח.

למעלה