אני בשוק...
על הקריאה של סיימון להצביע אדם דני אמר: "לא התאכזבתי או התעצבנתי מזה. זה מי שהוא רוצה אז זה מה שהוא אמר. אני יכול רק להעיד על עצמי שלי היו מטרות אחרות בתוכנית הזו. אני לא צריך את זה כדי להיות כוכב פופ כמו האחרים. זה ממש לא הקטע שלי, ואם זה מה שסיימון בחר לעשות – להגיד לאנשים להצביע לכוכב הפופ, אז שיהיה". "אני לא צריך את זה כדי להיות כוכב פופ כמו האחרים" - מה בדיוק גורם לו לחשוב שכולם "סתם כוכבי פופ" והוא מעל לזה? אולי הסגנון של דני הוא לא פופ, אבל גם של הרבה מתמודדים אחרים לא, כמו מאט, אדם ואליסון למשל. חוצמזה למה לזלזל בסגנון פופ? הביטלס עצמם הם סוג של פופ, ועוד להקות גדולות אחרות. "אם זה מה שסיימון בחר לעשות – להגיד לאנשים להצביע לכוכב הפופ, אז שיהיה" - אדם ממש לא סתם "כוכב פופ". יש לו איכויות קול של זמרי רוק של שנות ה-70, איכויות שלא נשמעו בשנים האחרונות. אפילו בכתבה המשמיצה של רענן שקד על איידול ואדם, הוא אמר שאדם נשמע "כמו רוברט פלאנט ביום לא רע". זה נכון שלא היה הוגן מצד סיימון להגיד לאנשים להצביע לאדם, אבל לסיימון יש הרבה יציאות לא מתאימות העונה. אין צורך לזלזל במתמודדים בגלל זה.