ביצת הפתעה

מישהי160

New member
ביצת הפתעה

שלום בנות יקרות ומקסימות, אנחנו בתהליכי בדיקה של מסלול מתאים ואני חייבת לומר לכן שאני ממש לא מבינה את העניין במסלולים שבהם רק בדיעבד כשאין שום פתק החלפה , הנתרמת מיודעת מי היא האישה שתרמה לה ביצית. כשאני הולכת לקנות בגד אני משקיעה בחיפוש ובהתאמה וכאן , זה לכל החיים , הלו מה קורה?! מה אתן חושבות על כך?

spirt20

New member
בשבילך

לדעתי פרטים של גנטיקה הם חשובים, כדי להבטיח את בריאות התינוק שלך. ואפשר לבחור גובה, צבע עיניים, צבע שיער וגוף ( נראה לי) ואולי יתחשבו בדעתך... אבל למה צריך תמונה או מפגש/ תתייחסי לזה כאל תרומה של מטען גנטי... ההשתרשות היא ב״ה ברחם שלך, הגדילה וההתפתחות אצלך, העובר נושם וניזון מימך... הנשמה נכנסת לרחם כשיש כבר עובר... ויש מחקרים של אפגנטיקה שיכולים לעזור לך( אומרים שהסביבה גם משפיעה. על הגנטיקה .. משהו כזה) שיהיה בהצלחה וב״ה במזל טוב

spirt20

New member
אה והכי חשוב לוודא שעשו את כל הבדיקות

הגנטיות !!!!!
צאי לדרך

מישהי160

New member
הנסתר והגלוי

היי, תודה על ההתייחסות אני מסכימה איתך . אני בעיקר חוששת מענינייני בריאות ,המפגש עם התורמת לא הכרחי בעיניי, פשוט שמעתי מחברה שידעה רק אחרי ההחזרה פרטים על התורמת, זה הטריף אותי ..אבל האמת היא שגם אם את יודעת כמה פרטים ,תמיד רב הנסתר הגלוי ואני קצת היפוכונדרית ..אולי זה עוד שיעור של החיים ..לדעת לשחרר ולתת אמון בתהליך , אבל לא בצורה עיוורת .. ב"ה בשורות טובות לכולנו :)

מסכימה איתך...

בגלל זה יש את המסלולים שכן מאפשרים לבחור ולדעת מראש (הדסה וקפריסין) ויש מסלולים עם תמונה (בקזחסטן או בגיאורגיה), אם מספיק מטופלות יצביעו ברגליים בסופו של דבר יותר מסלולים יתאימו את עצמם לביקוש. שכל אחת תבחר את מה שמתאים לה.

spirt20

New member
אני יודעת שהחברה אמבריון עושה זאת

ונותנת לצפות בתמונה במפגש עם יועץ מהחברה שבא אלייך עד הבית ומלווים אותך בכל ההליך

והמחיר הוא בהתאם.... העלות של תורמת "פתוחה" גדול בהרבה מתורמת "סגורה".
בארה"ב יש אפשרות לבחירת התורמת על פי תמונה ומידע רב עליה. השוני הרב הוא בעלויות.

יש מספר מסלולים שעושים זאת

יש את המסלול של ד"ר בידר בקזחסטן שהוא רופא מוכר מאוד. ויש את המסלול של ניו לייף בגיאורגיה, שנראה שיש עליו ביקורות טובות בפורום פונדקאות. המסלול של אמבריון הוא חדש יחסית ולא מוכר, אף אחת שעשתה אותו לא כתבה בפורום פה על התרשמותה. בנוסף, מבירור שלי עולה שכל הסכום משולם מראש לחשבון של חברת אמבריון (ולא לחשבון המרפאה). אני גם עשיתי בירור מקיף בנושא זה לאחרונה ואותי באופן אישי הנושא הזה קצת הלחיץ. בנוסף, אין ליווי של רופא ולי נראה שחברת אמבריון היא בעיקר מורכבת מאדם אחד, אותו איציק המנכ"ל. אין לי שום דבר נגדו, יתכן שהוא עושה עבודת קודש ומתפרנס ביושר, אינני יודעת עליו או על החברה דבר, לחיוב או לשלילה. בנוסף, מחיפוש מעמיק בפורום הגעתי למסקנה שמספר אנשים שכתבו בפורום שהם מתעניינים במסלול בסופו של דבר בחרו במסלול אחר. אולי שווה לבדוק איתם מה הסיבה.
מכיוון שאין כמעט מידע על המסלולים הנ"ל, אני בוחרת לשתף פה בהתלבטויות שהיו לי בנושא ותוצאות החיפושים הנרחבים שביצעתי פה ובפורום פונדקאות ואולי לעזור במשהו לאחרות. נכון לעכשיו זה מרגיש לי קצת יותר מדי כמו חתול בשק, בתחום שהוא מראש פרוץ למדי. אולי עוד כמה שנים נקרא פה בפורום על עשרות הריונות ומשפחות מאושרות מהמסלול הזה, אולם כרגע זה עדיין לא קרה.

spirt20

New member
זה הליך מורכב

תשמעי לאיילת היא יותר מבינה .. אני רק בתחילת ההליך. כנראה שבאמת יש פער בעלויות ורצוי לבקש עוד מידע, בנוגע לפרופסור בידר, שמעתי עליו מפורום פוריות ואני יודעת שיש עוד כמו אשכנזי, משיח, זיידמן ועוד. בנוגע לאיציק מאותה חברה, הוא שיחח עיני בנייד וקישר אותי פרופסור שהוא עובד איתו, אבל לא התחברתי אליו ואני מעדיפה להישאר עם שלי, וגם אני עדיין לא החלטתי על מסלול. הבנות פה מבינות בנושא ויש הרבה שיר שורים בנוגע למסלולים ועלויות

עוברים1

New member
אמבריון

שלום, תאשרי לי להגיב על מה שכתבת באופן נקודתי:
1. לעולם לא הצגתי את עצמי כמנכ"ל אני הבעלים.
2. אני ואשתי עברנו שלוש מחזורי IVF עד שנולדו התאומים.
3. אני מתרומה כפולה.
4. לבידר יש את קלריסה לזידמן יש את הילרי אז האם הם two man show?
5. לאמבריון צוות מלא שכולל עו"ד בארץ ואוקראינה, משרד רואה חשבון מפורסם בת"א, מערך עובדים לתמיכת הלקוחות גם בארבע ארצות באירופה.
6. חברת אמבריון עובד עם כל רופא שמוכן לעבוד איתנו. ואין חובה לעבוד עם פרופסור פרידלר.
7. אנחנו מטפלים בלקוחות שרוצות תורמת ידועה או את הפרטיות שלהם... אי לקח אשמח לתת לך טלפונים של נשים בשלבים שונים של התהליך אם תרצי.
,8. שלקוחה כתבה על אמבריון בפורום ישר קראו לה שתולה... תשאלי את איילת או מיה
לבסוף אבקש לבסס את ההשרות שלך על מידע מדויק יותר...
שבת שלום ובשורות טובות

עוברים1

New member
אמבריון המשך

ערב טוב
בהמשך למה שכבר נכתב... לגבי התשלום לאמבריון, החברה מלווה ע"י בנק מזרחי טפחות מזה חמש שנים. התשלום לחברה בא להקל על לקוחותינו שלא מבצעים העברות Swift לחו"ל באופן יום יומי.
אם את צריכה המלצות מלקוחות אשמח לחבר אותך אם לקוחות.
אני דוגל לדבר ולסייע ללקוחות שלנו באופן אישי מכוון אני ואישה עברנו את מה שאתם עוברות. לעובדת חסר את הרגש והבנה שיש למי שהיה בתהליך עצמו. ולכן אני גם טס עם לקוחותינו. ביום חמישי שבוע שעבר השתתפתי בברית מילה בהר מירון של בן של לקוחה שנולד ב 1.1.2014 שעברה את התרומה ב מרץ 2013 אחרי 19 מחזורי IVF...
שבת שלום ובשורות טובות
איציק

מישהי160

New member
להצביע ברגליים

זה כל כך נכון מה שאת כותבת לגבי ההצבעה ברגליים , לפעמים שוכחים שגם לנו יש כוח ! תודה !

rabbitm

New member
לגבי ההצבעה ברגליים...

זה נכון שיש לנו כוח, ואני חושבת שעם השנים עניין תרומת ביצית יתפוס עוד ועוד תאוצה
א ב ל
לדעתי, עד שמסך הבושה לא יוסר לא נוכל להגיע ככוח לכל מרפאה שהיא ולדרוש את ההתייחסות המתאימה
(ניסיתי לפני שנה ומשהו, שהייתי מטופלת באסותא תל אביב, לאגד מס' בנות מול הדלת של קלריסה, ללא הצלחה כמובן...)

Mיש

New member
יש רגליפ - אבל ממש אין זמן

רובן של נתרמות הביצית מגיעות לתהליך אחרי תקופות טיפולים ארוכות וממושכות - ובגיל שלא מאפשר התמהמהות

להצביע ברגלים ו.....? למישהו זה באמת אכפת?
אם היה אכפת התחום לא היה כ"כ תקוע בארץ, החוק עבר כבר לפני למעלה משנתיים, כמעט ואין תורמות ולאף אחד אין באמת אינטרס לקדם את זה.
התרומה מחול היא מכרה זהב עבור כ"כ הרבה גורמים ואנחנו? אנחנו כאן בתהליך רק כי רוצות להיות אימהות, בדר"כ אחרי שנים של נסיונות כואבים.
אולי אפשר להצביע ברגליים ולא לשתף פעולה עם מסלולים שרלטניים שלא נותנים מידע ולא ממש מתחשבים בבקשות. ושוב זה תחום פרטי אני בספק אם אפשר לעשות משהו....

פיפי99

New member
אבל כולנו מצביעות ברגליים

כל אחת בוחרת מסלול שמתאים לה
לי היה חשוב יותר החזרות בארץ
וממש לא רציתי לראות תמונה של התורמת
אז בחרתי את המסלול שהתאים לי

אשרת 1972

New member
אותי לא עניינו פרטי התורמת

אני מודה לה וכנראה אודה לה כל שארית חיי אבל לא ממש אכפת לי איך היא נראית ומיהי כל מה שרציתי זה תיהיה בריאה ופוריה וביקשנו רזה כי הבחור ואני דוביבים , מבחינתי כל היתר לא היה חשוב ממש ולכן לא בקשתי שום דבר ספציפי , אני גם לא רוצה תמונה או קשר עמה , מבחינתי התורמת סיימה את תפקידה בתרומה ואני מאוד מודה לה על הנכונות לתרום ועל המתנה הענקית הזו , מבינה מאוד מי שרוצה לדעת לי זה פחות חשוב .ג

spirt20

New member
גם אני כמוך

ממש לא רוצה לדעת מיהי ואיך היא נראית, לא בא לי לקשר כל הזמן בין ב״ה הילד שיהיה לבינה. אבל מבינה את הצורך ... בהצלחה לנו:)

תבואה

New member
חייבת להגיד לך

שגם עם ביצית שלך לעולם אין לדעת איך זה יגמר...
בחשיבה רוחנית שלי הילדים שלי הם אלה שיועדו לי
כך שזה ממש לא משנה מי תתרום ומה. הבדיקות הגנטיות חשובות
וכל השאר זניח בעיני.
שלושת הילדים שלי יועדו רק לי, כך זה היה צריך להיות
וטוב שכך!!

למעלה