ביצת הפתעה

מסכימה לגמרי עם תבואה - גם עם ביצית

שלנו לעולם אי אפשר לדעת מה יקרה, הלוואי ויכולנו למנוע מחלות של ילדים אבל, אף אחת לא חושבת לבדוק את עצמה גנטית עד הטיפה האחרונה. מלבד זאת יש פה שני נושאים שונים - המראה והגנטיקה. גם אם התורמת מכוערת או יפה ין זאת ערבות למראה של הילד שלך (עם דגש על שלך) ותאמינו לי שאין אמא שחושבת שהילד שלה מכוער או אוהבת אותו פחות בגלל המראה שלו. לגבי האינטלגנציה של הילד - תעשו לי טובה, זה לגמרי תלוי בנו כהורים. אני בת לאם שלא יודעת קרוא וכתוב ואני ואחיותיי כולנו סיימנו לימודים גבוהים ואנחנו מאוד מצליחים, טיפשות לא עוברת בגנים, טיפשות עוברת ממסרים שאנחנו כהורים מעבירים לילדים שלנו. הבן שלי מדבר בשפה רוחנית (בן 7) כי זו השפה שבה אני מדברת וכשהוא מביע בפניי את התיאוריות המדהימות על החיים (ואתן צריכות לשמוע את התיאוריה שלו לגבי ילד שבוחר בהורים שלו כדי להבין עד כמה החיבור שלנו איתם הוא טבעי) , אני לא שוללת אותן (ונהפוך הוא, אני לומדת ממנו המון) אלא מחזקת אותו.
אז, מראה, גנים ושאר ירקות - בשורה התחתונה אין לנו שליטה על הדברים האלה, יש לנו יכולת להשפיע על בני האדם שיתפתחו מהילדים שלנו.

spirt20

New member
וואו עשית לי את היום

אני בת 27 ובתחילת ההליך וסוף סוף אני קוראת מה שרציתי לדעת, אני גם מאמינה שהנשמה באה לרחם ולעולם אי אפשר לדעת מה נקבל. לי יש אבא ביולוגי וזה לא הפריע לו לעזוב אותי בגיל שנתיים ואני דומה לו כשכפול, אז גנטיקה זה שאר ירקות ומראה חיצוני מעניין כקליפת השום. מי שיפה מבפנים יפה מבחוץ, אני רק מתה כבר להגיע להחזיק ילד בזרועותיי:) אמן

שלא יהיה לך שום ספק - את תהיי אימא

ול תשכחי את זה אפילו לשנייה או שבריר שנייה. מבטיחה לך.

הרהורים נוספים...

מצד אחד אני קצת חוששת שבדיוק אפול על תורמת מכוערת או טיפשה במיוחד והילד יהיה דומה לה ומכאן נובע הצורך לדעת פרטים, למרות שכל הנשים שנכנסו להיריון מתרומת ביצית (כולל אותי) תמיד מתארות את הילדים כמקסימים ונהדרים.

מצד שני, 99% מהגנום הוא זהה אצל כל בני האדם ואנחנו רק שונים זה מזה באחוז אחד, כך שמראש את יודעת שהוא יהיה דומה לך ב-99% לפחות...
חוץ מזה, אני לא חושבת שהגנים שלי הם עד כדי כך מיוחדים שזה יהיה אובדן למין האנושי שלא אביא להם המשך. אני עוד לא איינשטיין, ולא דוגמנית על, כך שכל ביצית מתורמת בעלת מראה סביר ואינטליגנציה סבירה אמורה להיות טובה מספיק בשבילי.

מצטערת לא אהבתי את הכותרת הבת שלי לא ביצת הפת

עה .ידעתי שיש נשמה שרוצה להגיע אלי ,לא משנה הדרך . את צריכה עוד קצת לעשות עבודה פנימה ,תראי שזה יצליח.

spirt20

New member
ילד זה ברכה

מניסיון יש ילדים חכמים וגאונים להורים פחות ולהפך, כמו שמקוצים נולדים שושנים ולהפך. ילד זה ילד.. הוא אדם בפני עצמו עם נשמה וגורל משלו! הנשמה באה לרחם ולא לביצית ולכן חוץ מהמטען הגנטי שהוא חוץ מבריאות לא אומר הרבה, כי המון ילדים לא דומים להורים שלהם, וגם אם כן לרוב זה לא העתק. זאת החלטה לא קלה ואני מבינה את ההרהורים אבל בשבילי לזכות להביא ילד זאת ברכה, ואני אישית מעדיפה לקבל את איך שהוא יראה כהפתעה ... זה לא מעניין אותי. אני רק רוצה להרגיש מבורכת ולהרגיש אותו בתוכי, אמן ושזה יהיה לכולנו

בטנונית

New member
אם כבר, ביצית הפתעה, ואכן יש בזה משהו, אבל גם

בשימוש בביצית משלך אין לך מושג איך יראה התינוק שיוולד לך, כי האפשרויות הגנטיות-וויזואליות הן אינסופיות.

מצד אחד - אכן אין לך שליטה על המראה של התורמת, ואם זה לא מתאים לך, חפשי מסלול אחר.
מצד שני, בהחלט אפשר להתאמץ ולאפשר גישה למידע הזה לפני ההחזרה ולקבל את אישור הנתרמת.
מצד שלישי - יש נשים שזה פחות חשוב להן, והן מתמקדות בבריאות הטובה של התורמת ובנשמת התינוק
שיתעבר בבטנה.

אני עברתי תרומה כפולה במסלול רשל"צ, ונתוני התורמת הגיעו אלי אחרי ההחזרה, ולא קבלתי את כל המאפיינים שבקשתי.
זה לא הזיז לי. אז היא תהיה עם שיער חום/שחור/ בלונד, זה באמת מה שחשוב כשכל מה שרציתי וכמהתי הוא להיות אמא?
אני לא מזלזלת בצורך וברצון של האם/הורים שהתינוק יהיה דומה להם חיצונית, אבל צריך לזכור שזו לא המטרה,
וצריך להכנס לפרופורציות.

הבת האושריה שלי לא דומה לי כזית. אז מה? היא הדבר הכי מתוק, מקסים, חייכן, אוהב, נבון, שובב ומצחיק שאני מכירה,
והיא מפזרת סביבה מזג נעים ואהבה. יותר מזה באמת שלא יכולתי לבקש, ואני מודה לתורמת מדי לילה על שברכה
אותי בתרומה שלה (גם לתורם אני מודה מדי פעם :))

למעלה