אני ממש לא סותר את עצמי
יש הרבה מחקרים נגד שומן רווי, הבעיה שכולם נעשו בצורה לקוייה ע"י שאלונים, ללא בקרה קלורית, על מעט משתתפים (או יותר מדי משתתפים ויותר מדי זמן, לדוגמה מחקר של 30 שנה זה לא מחקר זה קרקס כי יש יותר מדי גורמים שמתחילים להיות מעורבים במחקר כזה ואי אפשר להסיק מסקנות), ועוד 10001 פרמטרים למה המחקרים הללו כושלים. כשמתחילים לאסוף את כל המחקרים הנורמאלים בנושא (קלינים, עם בקרה קלורית, עם קבוצות משתתפים נורמאליות ולא חולים במחלות כרונויות למינהם או obese ללא שליטה, מתחילים לראות את הדברים אחרת ועל אותם המחקרים אני בדיוק מדבר). ובקשר למחקר השני, אתה ציטטת את מה שרצית לצטט מאותו אבסרקט שזה את זה "British vegetarians have low mortality compared with the general population" אבל אם ממשיכים לקרוא רואים שזה לא קשור לתזונה בכלל, זה קשור למצב הסוציאו-אקונומי שלהם ולמצב שהם לא מעשנים, רשום בהמשך המחקר שרשום שהתמותה בין אוכלי בשר ללא אוכלי בשר שווה, אז איפה הפאונטה שלך כאן? אתה מביא מחקרים שסותרים את הטענות של עצמך. אולי אתה רגיל לנהל דיון עם אנשים עצלנים שלא נוהגים לקרוא את מה שאתה מביא, אבל נפלת על הבן אדם הלא נכון. ולפי ההודעות של גידי לפני כן, אני רואה שאתה אוהב לגלוש בפורום תזונה צמחית או מה שזה לא יהיה, אף אחד לא גולש שם אם אין לו אידיאולוגיה לעניין, אתה מנסה לחפש את "האמת" אז או ששטפו לך את המוח כמו לכל האידיאולוגים שגולשים בפורומים מהסוג ההוא או שאתה פשוט מבולבל ורוצה לשפר את הבריאות שלך תוך כדי ניתוח עצמי של מחקרים. הבעיה, שאין לך את הכלים לנתח מחקרים כאלו ואתה ממהר להסיק מסקנות שרובן שגויות.