ביצוע שיר

shubidoo

New member
ביצוע שיר

היי חברי פורום מגניבים ! ;] אני צריכה עוד כמה חודשים לבצע שיר, אני רוצה לבצע איזשהו שיר בצורה סולידית יחסית [אני זמרת] של אוונסנס.. חיטטתי קצת - ואני ממש חורשת עליהם - בכל מיני שירים ואני ממש מתלבטת איזה שיר הכי כדאי לי לבצע משהו של פסנתר+שירה נטו.. משהו לא נדוש מידי.. ניסיתי את Hello אבל אני ממש לא סגורה עליו.. 3> תודה.

shubidoo

New member
לא ממש..

זה הקטע - שהוא יותר מידי קל.. השיר נורא נורא נמוך ורק בסוף באמת אפשר להראות יכולות ווקאליות.. כמו מי שכתב/ה מתחתיי גם חשבתי על BNM שזה גם רעיון לא רע בכלל..

טרודייי

New member
כמה אפשרויות:

All That I'm Living For בגירסא האקוסטית Good Enough Like You Breathe No More My Immortal The Last Song I'm Wasting On You Lithium בחירה טובה עשית לך
בהצלחה!

shubidoo

New member
נממ..

אול ט'אט - לא מתחברת אליו ממש. גוד - נשמע נחמד.. בקיצור: The Last Song I'm Wasting On You נשמע ממש טוב.. תודהה =)))

Rose Madder

New member
אוקיי, אני לא רוצה להרוס

אבל המיתוס שיש לי על אנשים שמחדשים נטו פנסתר ושירה, בידיוק כמו השיר, הוא שאין להם שום דבר חדש להוסיף. אין לי הצעות שימושיות, אבל זו דעתי

shubidoo

New member
את ממש צודקת

בגלל זה אני לא ממש רוצה לבצע את הלו.. כי זה לא מוסיף כלום.. חשבתי אולי לקחת שיר עם ביצוע שהוא יותר וואו עם עיבודים מורכבים ולהפוך אותו למשהו פשוט ולהראות את היופי שבפשטות.. הקלטתי את הלו - בלי ליווי רקע רק בשביל לשמוע איך אני נשמעת איתו.. יצא דווקא נחמד.. להעלות ?

shubidoo

New member
../images/Emo151.gif הקלטה !

נמנמ טוב זה מה שיצא, פחות או יותר בלי מוסיקת רקע - כדי שתשמעו מה שנקרא "נטו".. נממ אנלא יודעת כמה זה טוב ובטח שאין מה להשוות לאיימי-לי הענקית הזאת ! אני בלי חימום קול ועוד כל מיני תירוצים..
הקלטה של Hello - בבקשה תהיו עדינים :X הסוף יצא לי בינוני בד"כ הוא יוצא יותר טוב.. אבל שיהיה. 3> http://download.yousendit.com/DF1C233F703F3E1B

idanias

New member
זוועה.../images/Emo4.gif

חחחחחחחח סתםם...
יצא לך יפה מאוד...:] תקליטי את זה יחד עם הקולות רקע וכל זה... וכמובן תעלי את זה לפה:]]]

shubidoo

New member
חחחחח יוווו

הבהלת אותי ללאאלללה גאאדד.. Oס תודה
פשוט לא יודעת אני אף פעם לא ממש מסתדרת עם הפלייבק, זה איכשו תמיד יוצא עמוס .. אם יש הערות/הארות אשמח לקבל ~ בשביל זה אני פה :p

טרודייי

New member
אם את מחליטה ללכת על Hello

אז יש לי אינסטרומנטל ואני יכולה להעלות לך אותו

shubidoo

New member
חח יש לי גם !

אבל זה איכשו תמיד יוצא לא משהו.. אני אנסה תכף להקליט יחד עם האינסטרומנל - אם זה יצא סביר אני אעלה, אם יש הערות/הארות אשמח לקבל. :))) תודה כפרעעע.. חעחע

Rose Madder

New member
יש לך קול נהדר

הוא יפה כזה וצלול
ממש אהבתי שאת משנה קצת את המקצב (לא יודעת איך להסיבר את זה><). אני מקווה שתביני: יש 4 תוים בתיבה, איימי מתחילה בראשון ואת בשני, וזה נורא מיוחד
אבל! אני חושבת שאת מסלסלת טיפה, כלומר עולה ויורדת עם הקול, וזה לא ממש מתאים פה. יש גם חלקים שבהם את שרה חזק וחלש, אבל זה פחות משמעותי. אני אשמע נורא חשה ומתנשאת, אבל את צריכה לעבוד על המבטא שלך. משהו שנורא הפריע לי, את לא מסיימת לומר את המילים עד הסוף. אוקיי חפרתי, ובטח הרגתי אותך עם הביקורת שלי, לכן אני אשתוק עכשיו.

shubidoo

New member
חח ממש לא !!

אני מאוד אוהבת ביקורות, זה ממש עוזר לי :) החלקים החזקים והחלשים זה בכוונה, אם היו מורידים לאיימי-לי תפלייבק או לכל זמרת היית יכולה לשים לב שהיא גם שרה ככה.. כי בסה"כ יש רגעי שיא ויש רעים שכדאי להרפות בהם.. הסלסולים הם בכוונה.. בסה"כ זה עניין של טעם, לא רציתי לעשות חיקוי אחד על אחד של איימילי - ישלי גם אישיות ;-P תודה רבה על התגובה המעניינתת ביותרר! מואה! 3>

למעלה