ביפ ביפ

עדכון קטן../images/Emo3.gif

לא העלתי הכל ולא פתחתי תחרות כמו שרציתי, אבל גם זה משהו^^ יש לי עוד שלושה בייסים של העלתי, אחד מהם חדש^^
והרבה דוליז>< אם אתן רוצות לראות - http://planet.nana.co.il/roller-coaster// עוד דבר קטן, אני לא בטוחה שרואים את כל מה שהעלתי. אם אתן לא מצליות לראות את כל התמונות בחלקים של הבייסים ושל הדוליז, תגידו:]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifלא רואים, רואים רק את הישנים

=( תתחברי למסנגר! אני מתגעגעת

אוקי..><

אני רואה הכל, ככה שאין לי מושג מה לא רואים.. דוליז - לא רואים את האחרונות, נכון? כמה דוליז מהסוף לא רואים? בייסים - בין כל קבוצת בייסים מפריד קו. איזה קבוצות וכמה לא רואים? (גם הקבוצה התחתונה חדשה, ככה שאולי גם אותה לא רואים..) תודה^^ אופיר, גם אני מתגעגעת
אין לי מסנג'ר במחשב הזה ואני לא יכולה להתקין.. אבל כשאני אוכל להתחבר, אני אתחבר:]

o0Invisible0o

New member
אוקיי, מה שלא רואים!../images/Emo3.gif

נתחיל מהסוף של הבייסים- לא רואים את misc רואים שתי קבוצות בייסים מעל. לא רואים את כל השאר.><
|מתה| בדולז לא רואים את כל החדשות, אני חושבת.
רואים את זאת עם מכנסי החיתול ואת הילדה עם הפוני והקוקיות..וכל שאר השורה הזאת ומעלה- לא רואים.
בפיקסלים- רואים רק את שני האחרונים [ילדה ותפוח? משו כזה.><] נראה לי שזהו.
כל הכבוד שעדכנת!!

וואו, תודה^^

לא רואים שום דבר ממה שעדכנתי.. את יכולה לעשות לי עוד טובה קטנה?>< תכנסי לאתר ותרענני, אולי זה יעזור.. תודה^^

o0Invisible0o

New member
אוקיי..אז ככה.

בדוליז- רואים. אבל יש שתי דוליז שהן בדיוק אותו דבר [חצאית חומה, חולצה משו עם תכלת] שההבדל הוא רק בשיער- עם קוקו בצד. בשורה שלהן לא רואים אף דולי מלבדן. שורה מעל לא רואים את הדולי שבדיוק מעליהן.. בבייסים לא רואים את זה שליד הפורטרייט alien מקווה שעזרתי.^^

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif

רואים הכול חוץ מהפיקסלים... בפיקסלים רואים רק את התפוח והילדה הדוליז שלך פשוט מדהימות!

למעלה