ביסטרו נועה

SimpleAim

New member
גם לי יש שם "זקן" ויחסית נדיר לגילי

אומנם זה לא ברמת ה"סוניה" אבל זה בהחלט שם שהתואר דודה נשמע מאוד טבעי לצידו. ולא, לא נגרמה לי שום נכות רגשית מהשם הזה ולא צחקו עלי יותר מילדים אחרים בגללו.

רוניM

New member
שככה יהיה לי טוב... אני לא מאמינה

שאתה בכלל מעלה את הדעות הפרימיטיביות שלך בפורום שכזה! ולאם הגאה - אייר זה שם מקסים! ואני בטוחה שאת לא צריכה אותי בשביל לדעת את זה...

anatc

New member
ובעיני ביזארי להרשם ל../images/Emo43.gif

רק בשביל לעשות פרובוקציות
מה עם איזו ביקורת מעניינת על מסעדה? חוות דעת? אולי אנקדוטה? אולי אכלת מנה ביזארית ואתה רוצה לשתף אותנו? נמוך מאד

Mastul4u

New member
או!!! מי אמר שביזארי זה רע?

אתה ניסית ולא אהבת.... אני דוקא כן. וברצינות כבעל שם שונה תמיד נהנתי מיחודייותו והתגאתי בהורי שהקדישו זמן ומחשבה ליחד אותי בנם האהוב מכל שאר הילדים. בתורי הענקתי לילדי שמות שונים מעט... גם הם אהבו.... מאד!!!! ולך ידידי, זכור כי השם לא עושה ת'אדם אלא ההפך.... כעסיך על הוריך שווים טפול..... לך על זה.

prizman

New member
די טיפשי הדיון הזה

שסטה כבר מזמן מדרך האוכל. לי יש שם בנאלי וזה מבאס אותי. אז מה? גמרנו עם זה?

Mastul4u

New member
נהפוך הוא....

מעניין מאד הוויכוח, בהחלט מעיד על "טעמים" וכך ניתן לשפוט את ביקורות האוכל..... לדוגמא אחד שמכתר דברי אחרים במילה טפשי מעיד על ארוגנטיות חוסר כבוד וכולי

ננה f

New member
כאן ושם ובכלל

כאן ושם ובכלל בכולם, השורות התחתונות הן התלהמות ופסילה מול מי שלא חושב כמו המסטול. שחלקם גם במקרה אנשי פורום יקרים מועילים ופעילים. כשנכנסים לפורום חדש מאוד כדאי להתנהג בעדינות פילית עם ה"פורצלנים." אז אם את חברה של בעל הניק אולי כדאי שתשימי לב ותפני את תשומת לבו לעניין ההתנהלות הזו... מתוך סה"כ 6 תגובות של הניק הזה שזה מקרוב בא אלינו, 3 היו גסות רוח.

שירלי6

New member
../images/Emo141.gifננה

אני לא סתם חברתו..אני אהובתו :) ובהחלט אני אסב את תשומת לבו, רק ש..דבריו נכתבים בהומור (הוא אפילו צרף אייקון של חיוך) ומאחר והפורום וחבריו היקרים תורמים לא מעט לבילויינו הקולינאריים, אני אדאג לשתיים- שלוש מכות על ישבנו הענוג. שתהיה לך ולכולנו שנה מתוקה

Mastul4u

New member
דוקא ../images/Emo45.gif

שרימפס מעושנים ..... ממש יאמי. שרות חביב מקצועי ..... כנראה ענין של מזל מי עושה אותך
לעומת זאת האמא ( קורדליה) נפילה על הפנים כ"כ מגעיל ועלוב ועוד בסילבסטר שממש לא בא לי לפרט. אהה כן ניכרת הזנחה חיצונית בשתיהן.

rask

New member
התייחסתי פה בעבר לבלוף של ניר צוק

והסיבה היחידה שהוא עדיין פועל היא שעדיין קיימים פרייאירים שמוכנים לבלוע את השטויות של יחסי הציבור המופלאים שהנער מפעיל.

Skiddie

New member
לגבי "יחסי ציבור מופלאים"...

הבחור כנראה טוב בזה. מצד שני, לפני כמה ימים הטלוויזיה הייתה דלוקה על איזה מבצע התרמה, אני חושבת שמשהו לראש השנה והיו כל מיני סלבריטיז שהכינו אוכל. ואדון ניר צוק היה מספיק שחצן כדי להגיד בטלוויזיה "אני.. כשאני מכין את האוכל פה עבור המבצע הזה אני לא מרגיש כמו אחד מבכירי השפים בארץ, אני מרגיש כמו סתם אחד..." אמרות כאלה לא ממש תורמות ליחסי ציבור.

אז לוותר על קורדליה? מה עם מסה?

המחירים באמת יקרים שם בטרוף או שזוג יכול לאכול שם בסביבות 400 ש"ח?

Skiddie

New member
אין מה להשוות בין מסה לקורדליה

האוכל במסה פשוט מדהים. לגבי מחירים - יש תפריטים באינטרנט, למשל ב-rest אז אפשר לחשב כמה בערך תעלה ארוחה.

למעלה