ביסטי בויז : )

bitcho

New member
ביסטי בויז : )

תמיד אהבתי אותם אבל אתמול היה 10 הגדולים שלהם באמטיוי (הרגיל) ואני כלכך נהנתי מהשירים !!! :)))) מישהו ראה ? יכול לתת לי פלייליסט?

A dirr

New member
גם אני ראיתי...

לצערי הייתי במשמרת ככה שלא יכולתי לעקוב... החזיר אותי איזה 8 שנים אחורה...

mb13

New member
יש פה גם זקנים שהיו בהופעה שלהם ב90 שהם היו ב

ארץ .....וגם בניו יורק :)

A dirr

New member
אני שומע מוזיקה שחורה מגיל 10...

לא רק וויל סמית...

bitcho

New member
איך היה ההופעה

באמת??? בטח חוויה חד פעמית : ) אני עכשיו חורש עליהם הם כאלה גדוליםםםםם

mb13

New member
גדול! אבל בJOHNS BEACH בNY היה יותר חזק..

כי שהם היו בארץ אני לא חושב שMMM היה איתם....ולדעתי הוא מהווה 50% מהלהקה אם לא יותר

bitcho

New member
אחלה מצעד ו...

שמעתי שהם הוציאו אלבום חדש : )---------מישהו שמע?

samforme

New member
אני הייתי אחד מהזקנים...

MMM לא היה איתם, עדיין.. זה היה ב 1994 כשעוד הייתי בצבא.. הופעה ביפו עם סאונד מזוויע עם הרבה ילדים מתלהבים כמוני, כשההיפהופ היה כל כך רחוק מהמיינסטרים נראינו מוזרים יותר מכל הפאנקיסטים חובבי הרוק הכבד למיניהם... אבל עדיין היה שווה להיות שם כשזה קורה - בכל זאת - הלהקה הכי גדולה, הכי משמעותית, והכי נחשבת שביקרה פה...

DJ$upreme

New member
אכלתי הרבה פוגו בבהופעה הזאת

היה משום מה קטע כזה באותה תקופה. הם היו לא רעים אבל גם לא מדהימים .

סגול59

New member
היה דווקא כיף

הם היו כאן בקיץ 94' והופיעו באחד ההנגרים בנמל. חימם אותם Hurricane והתווסף גם Willie Bobo בכלי הקשה. הם עברו מקטעי היפ הופ כש-Hurricane על הפטיפונים לקטעי נגינה LIVE מצויינים. היה חם ומגניב. השיא היה "נו "סליפ טיל ברוקלין" טל פרידמן ביצע עלינו סטייג' דייבינג. טי-שירט של ההופעה שמורה למזכרת במקום בטוח.

samforme

New member
ווואלה? אחי, צלם וצרף קובץ..!

עם חולצה של ההופעה.. אני לא מצליח להיזכר אם ההופעה שלהם פה הייתה אחרי ILL COM או לפני...כי ב ILL COM, הם קפצו כמה מדרגות טובות ברמה..

samforme

New member
בדקתי - זה היה בדיוק ב TOUR של הדיסק

והם עשו גיחה אחרונה אצלנו - אבל משום מה אני זוכר מההופעה רק את הקטעים הישנים מ LICENSE..אולי כי לא הכרתי את ILL וכמובן שכחנו אתההופעה הבלתי נשכחת ב"עסק שחור".. שאחרי זה שולבה באחד מהסינגלים שלהם.. לא זוכר כבר איזה..

DJ$upreme

New member
אני הכרתי את IC בע"פ אז

זה לא יצא לי מהמערכת. והם בצעו שירים רבים ממנו.

dod drakon

New member
ראיתי אותם השנה בסידני

עם MMM (שהוא באמת נהיה הביסטי הרביעי עם השנים) כשבאמצע גם סנופ וראזל עלו לתת כמה כמה ורסים בשירים האהובים עליהם. ההופעה שלהם היית קצת מוזרה כי הם עצרו הרבה ופשוט ניגנו כל מיני קטעים אינסטרומנטלים לא קשורים והזויים כשכל הקהל בשיא האטרף ורוצה לשמוע להיטים. אז אני די מסכים עם ההגדרה "לא רעים אבל גם לא מדהימים". מה שכן יש עדין את תופעת הפוגו בהופעות שלהם, השיא היה בסאבוטז', ממש בסוף, אבל הכל סבבה, היה ממש כיף. holla

למעלה