ביסטי בויז : )

samforme

New member
משום מה אני לא זוכר אותם עושים סאבוטאז' בארץ

אבל יכול להיות מהזקנה נהייתי סנילי...

dod drakon

New member
ברוב ההופעות

שלהם ששמעתי וראיתי לאורך השנים הם תמיד סיימו עם סאבוטאז' אז ידעתי שזה הולך לבוא, זה שיר מפרק כזה שכיף לסיים איתו ולהוציא מהקהל את שאריות הטירוף. holla

samforme

New member
איזה ביצוע הם עשו ביחד עם סנופ בסידני??

אף פעם לא שמעתי על משהו שהם עשו ביחד...

dod drakon

New member
סנופ הופיע לפניהם

אז אחר כך הוא עלה לשיר איתם את Brass Monkey הוא אמר שזה היה אחד השירים האהובים עליו כשהוא היה צעיר. אז הם נתנו לו לעשות את אחד הורסים, היה צחוקים. holla

סגול59

New member
עוד הופעות היפ הופ שהיו כאן פעם:

Run DMC Coolio Rahzel Killah Priest & Remedy Ice -T & Body Count

bitcho

New member
run dmc???

הם היו בארץ?????????חזק! יו איזה קקה בנתיים לא מגיעים אלינו מישהו בסדר גודל כזה : ( שון פול? לא מספק , 50? אומרים שהיה בדיחה, BEP? לא שסבלתי או לא נהינתי אבל בכל זאת הם די פופיים וזה לא שחזרתי הביתה נוטף מים עם הרגשה של - ווווואווו . אני מקווה שיגיע אלינו בקיץ הקרוב מישהו רציני : )

samforme

New member
גדול - הייתי נוסע עד לסידני רק בשביל לשמוע

את השילוב שלהם עם סנופ ולחזור.. נראה לי משהו הזוי.. חבל שזה לא הוקלט איפשהו..

dod drakon

New member
יכול להיות שיש לי את זה...

צילמתי הרבה קטעי וידאו, אבל גם אם כן האיכות על הפרצוף. holla

סגול59

New member
run dmc הופיעו בישראל ב-1998

באמפי השריון בלטרון, ליד ירושלים. יחד עם CHEMICAL BROTHERS ואחרים במסגרת הכשלון המפואר שנודע גם בשם פסטיבל PROPHECY. החולצה החתומה ע"י כל השלישייה שמורה במקום בטוח.

וגם יוסי פיין האגדי! תמשיכו לקרוא

וזה לא היה כישלון בכלל , היה פיצוץ! אולי לא היו ככ הרבה אנשים אבל זאת הסיבה שסגול קיבל חתימה מכל השלושה ואני קיבלתי בקבוק רום מתנה מהchemical brothers מאחורי הקלעים....

סגול59

New member
פסטיבל פצצה. כישלון פיננסי.

הדג היו אבל לא הופיעו בסוף מאיזושהי סיבה. יוסי פיין והאקסנטריקס נתנו בכורה מעולה. ראן די.אמ.סי חתמו על החולצות. פרי פארל מ-Jane's Addiction נתן הופעה הזוייה. הכמיקל בראד'רס סגרו עם די.ג'יי סט מצויין. ואלפי אנשים נשארו תקועים בגני חוגה (ליד בית שאן) בגלל שהפסטיבל הועבר ברגע האחרון משם ללטרון.

למעלה